Rle Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 (edited) vecherash napravih u glavi hororchinu , koliko sam istripovao ustao sam i cirkam vinjak . mozda jer mi je ceo dan bio nekako skenjan samo na momente radostan. projektovao sam ambulantu koja je ustvari garaza koja je u g i ima ulaz sa dve strane tj dvoje kola moze da stane . tu su instrumenti jedan operacioni sto i dvoje ljudi lekar i lekarka . mi ulazimo e sad ko je samnom ne znam ali mislim da je otac i prichamo tako neshto odlazimo a oni ostaju sami . lekar se pakuje i prichaju o sutrashnjem danu da imaju mnogo posla i muka . lekarka ga ispraca i pochinje da sredjuje stvari odlazi ka vratima da zakljucha vec u mrkloj noci kad dolazi grupa ljudi u tamnim bojama i crnim kapama i neshto joj kazu i odlaze negde da cirkaju , ona se vraca u bolnicu a nedugo zatim na vratima se pojavljuje dechak , tinejdzer sitan sa grimasom na licu i nosi veliki chekic , koracha ka njoj i ubija je . tad sam se iscimao i ustao .. koje sranje Edited November 23, 2008 by Rle
hypnos Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 bas zeznuto,ali to ti je zbog teskog dana kojeg si imao
Ma Jelena. Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 E i ja sam nocas sanjala nesto strasno, probudila se oko 4,5 i gadno sam se bila istripovala posle me je jos dugo drzao isti odvratni osecaj iz sna. i da, verovali ili ne, ja sam zakljucila da kosmare imam samo kad spavam na ledjima. ali ozbiljno.
Sisus Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Da i ja sam nocne polucije imao samo kada spavam na stomaku. Cekaj malo, pa ja na stomaku samo i spavam.
Dark_Elf Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Loše snove uvek - ali uvek imam kad zaspem preko dana, a prethodno se prejedem.
Shamandalie Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Sanjala sam da mi na MAS-u 3 puta salterusa daje kartu za autobus koji upravo krece i ja ne stizem da udjem na peron i onda moram da se vracam i da se svadjam s njom i da menjam kartu. Situacija veoma slicna onima u realnom zivotu jer je tamo osblje najneljubaznije koje znam.
Nisko_Se_Mazim Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Ja sam sanjao da mi bivsa riba pusi karu Ali najozbiljnije
Sisus Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 sisus lood si E, da mi je dinar za svaki put kad sam to cuo... Ja sam sanjao da mi bivsa riba pusi karu Ali najozbiljnije Jesi polutir'o?
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 @shamandalie - najgora noćna mora mi je da propuštam avion. desilo mi se par puta i to ne samo u snovima... jes' gadan osećaj a vi momci što je babi milo...
Генеральный Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 ајлин, напуши ти курцем нечију бабу.
Sisus Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 @shamandalie - najgora noćna mora mi je da propuštam avion. desilo mi se par puta i to ne samo u snovima... jes' gadan osećaj a vi momci što je babi milo... Ja sam to odavno prestao da sanjam. U stvari, ne bas.
vudun Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Ja sam sanjao da mi bivsa riba pusi karu Ali najozbiljnije '''Шта ко жели, то и сања.'' Ja sam to odavno prestao da sanjam. U stvari, ne bas. Ја се никада не сећам својих снова ... и то баш оних свеже сањаних.
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 ајлин, напуши ти курцем нечију бабу. uh ala si nepristojan Ja sam to odavno prestao da sanjam. U stvari, ne bas. znaš šta mi je fascinantno. da se u stvari sećate tačno šta ste sanjali. ima veze i sa dostupnošću valjda šta misliš?
Sisus Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 znaš šta mi je fascinantno. da se u stvari sećate tačno šta ste sanjali. ima veze i sa dostupnošću valjda šta misliš? Pa ne secam se ja bas uvek sta sam sanjao. Dostupnoscu cega?
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 To ti kažem. 9,5 od 10 puta se ničega ne sećam što sam sanjala! Čak se probudim sa onim čudnim osećajem "hej, da li sam ja to nešto sanjala??" Nemam pojma. Dostupnošću sanjanog, na to mislim
Sisus Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Pa znas kako, lepo ide u grad... Mislim da nema veze. Prosli vikend sam bio kod devojke i sad bilo je tu svasto (pacovi od 3 kile, k'o zec) i desilo mi se da sam sanjao "izvesne" stvari.
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 a kad nekog ubiješ u snovima to je kao produžavaš mu život bapska naklapanja da li verujete uopšte u te sanovnike i čuda?
Rle Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ne verujem al mi je totalno unkul kad se iscimam spavajuci . josh kad nemam neko picje , uh muke
vudun Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Је л' остаде Рле Срле, нешто вињака од синоћ?
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 a znate šta je interesantno što se tačno sećam da li sam sanjala u boji ili crno-belo twilight zone, brale.
Nisko_Se_Mazim Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Jesi polutir'o? Mislim da nisam Inace to sam sanjao kada smo bili zajedno
Rle Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) a znate šta je interesantno što se tačno sećam da li sam sanjala u boji ili crno-belo twilight zone, brale. ja se znam boje u jednom momentu ostale boje ne . od boja znam te ljude shto su doshli kao da je to bitno , to mi je bio neke chill out u tom koshmaru moze se reci vecina ostalih momenata je ono unkul Edited November 24, 2008 by Rle
hypnos Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Loše snove uvek - ali uvek imam kad zaspem preko dana, a prethodno se prejedem. to se meni desava nocu,kad se prejedem pa posle ssranje od snova,zato ne kazu dzabe da ne treba za veceru puno jesti
Recommended Posts