Jump to content

Recommended Posts

Posted

Да, али само ако су конвертибилне валуте у питању. Ако сања ове друге то значи да ћеш у седму суботу од тог дана имати неко срање, тучу или неко зајебано пијанство, можда и са фаталним последицама. У сваком случају, чувај се.

Posted

a posto sam vatreni navijac, da li mi preporucujes da izbegnem jedinu moju radost subotom. besomucno napijanje i vredjanje policije i pristalice suprotnog tabora.

to za tuce me nebrine, nosim ja bokser i baklju, ali samo da nije zaglavila.

jos mi samo dete fali na ovu bedu. necu da imam dete dok ofka ne osvoji prvenstvo srbije kao 1966.

Posted

Зајебано, седма субота пада у сред плеј-офа, значи борба за пласман у европске купове + што морате да откинете макар три бода циганима да би ми били прваци.

Питам је да ли је валута конвертибилна, а дотле нам само преостаје да се молимо да није.

И да након твоје следеће поруке престанемо са овом причом, макар док је не питаш. ;)

Posted
a posto sam vatreni navijac, da li mi preporucujes da izbegnem jedinu moju radost subotom. besomucno napijanje i vredjanje policije i pristalice suprotnog tabora.

jos mi samo dete fali na ovu bedu. necu da imam dete dok ofka ne osvoji prvenstvo srbije kao 1966.

E batice onda pređi za zvezdu da navijaš jednu sezonu,pa kad uzmemo prvenstvo,sav posao je na tebi :meshuggah:

A inače i ja bih voleo da ofka uzme sledeće prvenstvo(Nije partizan,iz mog su kraja,a da se pobegne malo iz crvenila,pardon-sivila)

Biće prilike,samo da ne bukne letnja rasprodaja.

Posted

Covek ti si Bog ... i ja te obozavam :da:.

Posted

C(ij)enim da je pre po sredi vishak pashtete u organizmu...al' ajd` da dobijem pravo Jungovsko tumahenje ...da budem precizan u pitanju je bila polarna medvedica u drugom stanju...

Posted
C(ij)enim da je pre po sredi vishak pashtete u organizmu...al' ajd` da dobijem pravo Jungovsko tumahenje ...da budem precizan u pitanju je bila polarna medvedica u drugom stanju...

Pa sto odma' nisi rek'o...

To je bar lako protumaciti

polarna medvedica simbolizuje tvoju patolosku potrebu za specijalnom osobom, a to sto je sex prekinut znaci da se ne osecas sposobnom da je imas. Doticna mora da bude albino tip, mekana i zubata. I da voli pastetu :)

Posted

Hvala mudra sovo....medjutim buni me par detalja...kepec u balskoj haljini koji zhonglira sklapelima i prostrana poljana puna kuranfila na kojoj se chitav chin obavio....e da medvedica je vrishtala kao retardirano dete(!?)

Posted
Hvala mudra sovo....medjutim buni me par detalja...kepec u balskoj haljini koji zhonglira sklapelima i prostrana poljana puna kuranfila na kojoj se chitav chin obavio....e da medvedica je vrishtala kao retardirano dete(!?)

Tvoja podsvest se miri i sa zamenom. Ako ne dobijes zacrtano, posluzice ne samo obican kepec, vec kepec homoseksualac (uh, ta vojska...) Sumnjam da si svesno umesto karanfil napisao KURanfil. Vidis kako je lako protumaciti :cool:

Posted
Tvoja podsvest se miri i sa zamenom. Ako ne dobijes zacrtano, posluzice ne samo obican kepec, vec kepec homoseksualac (uh, ta vojska...) Sumnjam da si svesno umesto karanfil napisao KURanfil. Vidis kako je lako protumaciti :cool:

Chekaj sad malkice (sam mrtav al' to mnogo ne smeta/smrt je samo mana u ochima sveta-pardon ovo moram kucam posle svakog malkice...), koju simboliku imaju skalpeli i urlici?

Posted
A sta bi (i ko) rekao na moj san da su mi se pocepale carape (grilonke) i to na hiljadu mesta oko kolena i na listovima? :) :) :)

Mislim da to sluti na zestok, divlji sex

Posted

Добро, људи, нисам мислио овде да тумачимо снове, него само да разменимо ко шта и у којим ситуацијама сања.

Posted

Сањао сам да ми је мачор ушетао у собу (што иначе ради само кад хоће да га пустим напоље) и то са девојком (неком мачком коју је покупио на улици, вероватно оплодио, па је почео доводити у стан, срећом, плашљива је, па не улази), мјаукнуо и рекао - шта седиш поред тог рачунара, пусти ме напоље. Отворио сам очи, погледао на сат, укључио ТВ и видео да Казахстан води 1:0.

Posted
Сањао сам да ми је мачор ушетао у собу (што иначе ради само кад хоће да га пустим напоље) и то са девојком (неком мачком коју је покупио на улици, вероватно оплодио, па је почео доводити у стан, срећом, плашљива је, па не улази), мјаукнуо и рекао - шта седиш поред тог рачунара, пусти ме напоље. Отворио сам очи, погледао на сат, укључио ТВ и видео да Казахстан води 1:0.

E to je vech nadrealno iskustvo...josh nisam nachisto da gde je granica sna i jave u ovom trenutku...mozhda si kao u Sandmanu 1 osudjen na vechito budjenje iz jednog koshmara u drugi...c,c,c,c.... :twisted:

Posted

Ne znam kako da nazovem ovo sto mi se desilo pre par meseci, al' bilo je gadno :no:

vazna napomena - ne pijem alkohol, drogu :) , antidepresive, sedative niti ista slicno, pa da pripisem ovo stanje tome...

Elem - imala sam auditivne halucinacije u snu. Znam i sta sam cula :) Bal Sagoth - As The Vortex Illumines the Crystalline Walls of Kor-Avul-Thaa :wacko: Probudila sam se, ali mi se jos dobrih pola sata vrtela ta pesma u glavi :) :) :) Btw, svi uredjaji u stanu su bili iskljuceni...a ja paralisana na krevetu... :muzicar:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...