Jump to content

Snovi

SAROTH

Recommended Posts

Ne razumem tu stvar oko tumacenja snova. To i nema puno smisla, kada snove mozes da kontrolises. Ako neko moze da mi pojasni da li se u tom slucaju menja nacin tumacenja snova, tj. lucidnih snova? :)

Edited by Angrist.

Krv znači život, grob znači završetag nečega u tvom životu, neke situacije bilo dobre ili loše, a pas znači vernost, intuiciju, darežljivost, zaštitu,... Ko zna u kakvoj je to vezi sa onim što se desilo posle.

toga sna sam se sjetio i tako je bilo...e sad ne znam sta bi znacio crni pas....nije ni bitno jer ne bih se zamarao mnogo oko toga....

• 2 weeks later...

dolazim fax, u kome (u nekom kabinetu) treba da se odrzi koncert kataklysma. dosla sam malo ranije al su vec bile postavljene resetke oko katedre (citaj: bine) i nije bilo ljudi te sam odlucila da u nekoj klupi pozadi radim matematiku. # :):):) #

posle nekog vremena, proslo je 9h (vreme pocetka koncerta), pa sam odlucila da prosetam po faxu, a po xodnicima su bile okacene slike sa mature iz moje srednje (u koju neki od tix ljudi sa slika nisu ni isli ).

kad sam se vratila u kabinet, neki ljudi su dosli i rekli da kataklysm nece svirati posto koncert kasni i stavili su na katedru 2 zvucnika (velicine za mini liniju) da slusamo prenos kataklysma od nekud.. # :) #

i tu sam se negde probudila.. # :spava: #

Legnem popodne i navijem sat u 18:30. Zaspem ja i sanjam kako radim zadatke neke, koje sam radio isti taj dan u skoli, za ocenu. I kaze mi profesor: "Ako sigurno znas zadatak, na zvucni signal pritisni dugme." I daje on meni zadatke i ja ih sve znam i samo pritiskam dugme. Na kraju se probudim u 19:30 i skontam da sam pritiskao Snooze sat vremena... Lepo sam se nasmejao kad sam ustao. :)

Sanjao sam kako donosim dorucak u krevet Kejt Bejkinsel i ona uzima tanjir na kojem su jaja na oko i sok od ananasa, baca ga na pod i kaze mi "Lets FUCK!!". I ja je poslusam.

Kada sam se probudio video sam da to nije bio san, i da mi Kejt donosi dorucak u krevet. Lepo je biti ja.

Sa Marilynom Mansonom sam snimala film strave i uzasa- juri mene i moju najbolju drugaricu po nekoj praznoj visokoj zgradi i plashi nas. Rezija- Johnny Depp :)

A jednom sam sanala kako sam reshila da idem kuci. Pakujem stvari i dolazi kod mene moj pokojni deda i kaze mi:"Dobro, ako si bash reshila da idesh kuci, onda nemoj da idesh autobusom kojim obichno idesh". Zatim je nestao, a ja se probudila. Odustala sam od puta, iako sam stvarno razmishljala o tome da li da idem kuci ili ne, i posle se ispostavilo da se bash taj autobus, kojim bih ishla kuci, slupao- shofer je dobio teshke telesne povrede i,posle nekoliko dana u bolnici, preminuo...

A drugi put sam sanjala kako dolazim kuci i vidim u dvorishtu pokojnu baku, koja me zove da odem kod nje. Ja pochinjem da joj se derem: aman bre, shta me zovesh, vidish da josh ni ranac nisam skinula s ledja! A ona ce meni:"dodji, dodji, tvoji odoshe negde, nishta ti nisu OSTAVILI da jedesh, a ja sam ti OSTAVILA". Onda joj ja kazem:"ok, doci cu za 5 minuta". Ulazim kuci i srecem se sa caletom, koji me pita:"s kim to prichash". Ja mu kazem: "kako s kim, pa s bakom". A on ce meni:"Zar se ti ne secash da ti je baka umrla?" I tu se probudim. Posle par dana stvarno odem kuci. Chim sam preshla granicu zvala sam moje i keva mi kaze da oni nece biti kuci kad stignem, nego na groblju. Ok. Stizem ja kuci, otvaram vrata- mirishe mi na pilav, rasipa!!! A ja gladna... Sva srecna- jeshcu pilav!!! Posle par minuta ulazi cale i moli me da idemo kod strine na kafu poshto je i mama tamo. I ja pristanem. Odemo mi tamo, zasednemo uz kaficu i keva pochne da pricha: "Ljudi moji, moja svekrva nece moje jelo!" "Zashto, shta se sad desilo", pitam ja, a ona kaze:"Spremila ja pilav d odnesem svekrvi na groblje i zaboravila ga kuci!!!" Rekoh joj: "Nisi ga ti zaboravila, nego ga je ona meni OSTAVILA, zna ona da ti meni nishta nisi spremila :)" Ona me gleda zgranuta i pita me odakle mi takve crne misli padaju na pamet i ja joj ispricham svoj san o tome kako mi je baka OSTAVILA ruchak :) :) :)

Edited by angels deserve to die

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...