Jump to content

Recommended Posts

Posted
A jednom sam sanala kako sam reshila da idem kuci. Pakujem stvari i dolazi kod mene moj pokojni deda i kaze mi:"Dobro, ako si bash reshila da idesh kuci, onda nemoj da idesh autobusom kojim obichno idesh". Zatim je nestao, a ja se probudila. Odustala sam od puta, iako sam stvarno razmishljala o tome da li da idem kuci ili ne, i posle se ispostavilo da se bash taj autobus, kojim bih ishla kuci, slupao- shofer je dobio teshke telesne povrede i,posle nekoliko dana u bolnici, preminuo...

A drugi put sam sanjala kako dolazim kuci i vidim u dvorishtu pokojnu baku, koja me zove da odem kod nje. Ja pochinjem da joj se derem: aman bre, shta me zovesh, vidish da josh ni ranac nisam skinula s ledja! A ona ce meni:"dodji, dodji, tvoji odoshe negde, nishta ti nisu OSTAVILI da jedesh, a ja sam ti OSTAVILA". Onda joj ja kazem:"ok, doci cu za 5 minuta". Ulazim kuci i srecem se sa caletom, koji me pita:"s kim to prichash". Ja mu kazem: "kako s kim, pa s bakom". A on ce meni:"Zar se ti ne secash da ti je baka umrla?" I tu se probudim. Posle par dana stvarno odem kuci. Chim sam preshla granicu zvala sam moje i keva mi kaze da oni nece biti kuci kad stignem, nego na groblju. Ok. Stizem ja kuci, otvaram vrata- mirishe mi na pilav, rasipa!!! A ja gladna... Sva srecna- jeshcu pilav!!! Posle par minuta ulazi cale i moli me da idemo kod strine na kafu poshto je i mama tamo. I ja pristanem. Odemo mi tamo, zasednemo uz kaficu i keva pochne da pricha: "Ljudi moji, moja svekrva nece moje jelo!" "Zashto, shta se sad desilo", pitam ja, a ona kaze:"Spremila ja pilav d odnesem svekrvi na groblje i zaboravila ga kuci!!!" Rekoh joj: "Nisi ga ti zaboravila, nego ga je ona meni OSTAVILA, zna ona da ti meni nishta nisi spremila :) " Ona me gleda zgranuta i pita me odakle mi takve crne misli padaju na pamet i ja joj ispricham svoj san o tome kako mi je baka OSTAVILA ruchak :):):)

uuuu, angels, ala imaš intuiciju!

jedno vreme sam se plašila svojih takvih intuitivnih snova.

Posted (edited)

Da bre, jednom sam sanjala sahranu brata od strica, chak i datum sahrane, bez godine, a da nisam imala pojma chiju sahranu sanjam. Na zalost, saznala sam to oko godinu dana kasnije, znam to jer se sve zivo poklopilo- chak i zena koja je spremala pasulj, i nju sam sanjala i ispostavilo se da je i ona stvarno to radila dan pre sahrane. Chak sam i mesto njegove pogibije sanjala u tom snu, UZAS... Sad, hvala Bogu, vishe nemam takve snove.

Edited by angels deserve to die
Posted
Sanjah pre par noći četiri ista košmara za jednu noć... U sva četiri sanjam kako se budim u krevetu sva krvava.... wasn't funny at all :( :( :(

Zar sam bio toliko brutalan? :)

Mene je nocas davio punjac za telefon.

Pa slabo je on to radio, cim si ziva :)

Ili si i ti besmrtna kao feniks, pa ti ne moze niko nista. U tom slucaju-dobrodosla u klub...nas besmrtnih :D

Posted
Sanjah pre par noći četiri ista košmara za jednu noć... U sva četiri sanjam kako se budim u krevetu sva krvava.... wasn't funny at all :(:(:(

pa da častiš sve forumaše..... 2 puta za redom si iazgubila nevinost.......

Posted
Pa slabo je on to radio, cim si ziva :)

Ili si i ti besmrtna kao feniks, pa ti ne moze niko nista. U tom slucaju-dobrodosla u klub...nas besmrtnih :D

Pa, naravno da sam besmrtna! Hvala na dobrodoslici!

Posted
Pa, naravno da sam besmrtna! Hvala na dobrodoslici!

E to je lepo, da nisam jedini besmrtnik ovde, zivela :pivopije:

Jos reci da ides na Morbide i da odmah slavimo :D

Posted (edited)
Naravno da idem!!! Upravo se spremam. Jedva uvukoh kozne pantalone u martinke. Vidimo se tamo! Baci oko na profil, pa vidi sliku.

A ti baci pogled na pp :cool:

Eeeee, pa ljudi lepo se provedite... Šta drugo da vam kažem.......

Pa pakuj se i dolazi, bar KG nije daleko od BG..bar nije bio prosli mesec kad sam dolazio u vas grad :D

Ja ima dosta da putujem ali kad podmazem krila, brzo cu doleteti, cak nema ni kisa, nece mi perje pokisnuti :)

Edited by Feniks .
Posted
Zar sam bio toliko brutalan? :)

not funny

pa da častiš sve forumaše..... 2 puta za redom si iazgubila nevinost.......

otkud ti znaš da sam ja uopšte izgubila nevinos? Koj si bre ti? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Posted
ali kad podmazem krila, brzo cu doleteti, cak nema ni kisa, nece mi perje pokisnuti :)

Ti imas krila???????? :rockdevil:

Pa ptica feniks ima krila, he he...

Odoh ja na Morbide...

Posted

E ja nocas sanjala da sam dobila konja na vasaru =))) bio je braaaaooon i mnogoo leeeeep =)

i eto, setih se jedne pesme u to ime :(

KONJ I SAN

Neko sanja da ima konja

a neko ima konja.

Neko sanja da jaše konja

a neko jaše konja.

Neko sanja

da je pao s konja

a neko je pao s konja.

Neko se probudio

kad je pao

a neko je ustao

i ponovo uzjahao.

D.Radovic... :D

Posted

LOL to je samo poziv. XD Ako ide na faks , nebi trebao da ima problema, smao se javi da je ziv i da ide na faks i dobija ponovo poziv sledece godine. XD

Posted

ma sve u svemu seme im se zatrlo sto zovu tako rano realno 22-23 tad je covek spreman za tr00 vojsku

a i ova sad vojska nista ne valja tako da je svejedno da li ide civlno ili ovako

ja cu da budem tr00 i odem u ovu gde cu sklapam tenk :) :) :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...