Download_manager Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Psihijatar Ne kontam. Da posetim psihijatra? Trebalo bi možda Ja sam doživeo (svirao) sličnu svirku na prvom Moto skupu u Valjevu... Nisu bili Pištolji, već uglavnom domaći rock hitEvi, ali slična oprema, ako ne i ista Srbija!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Sanjala sam noćas zanimljiv san, veterinar kod koga stažira moja drugarica je u stvari vampir. Mi to otkrivamo ko u nekom akcionom filmu... Aj da sam gledala skoro Buffy, ali ne, nego onu operaciju Valkyrie... Taj Tom Cruise svašta radi s mojom glavom hahaha ...Size doesn't matter... Ma jeeeste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Promeni nick u Buffy sad... Ja sam sanjao kako pokusavam nozem da otvorim vrata neke sobe... Iznutra... A u sobi su samo oni reflektori za zurke... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 sanjao sam koncert bombardera kod mene u skoli. ortak se dere - METALNI BOG! ja dao drugarici mobilni da mi cuva, a ona ga izgubi...i pocne da place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Ja sam jednom sanjao da sam išao na koncert Megadetha u SKC,a unutra zapravo svirao Manowar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Skoro sam sanjala da sam monahinja, ali da je moja mantija iznad kolena, ali gore sve regularno i preko glave ono. I ja tako idem kroz prodavnicu u mom kraju(koja nije prodavnica, i pritom ima parket, onaj cetvrtasti) i vucem sve i trazim gde bih mogla da kupim secer jer ne mogu da popijem nes bez secera, a secera nigde nema. Sledeci kadar koji nema blage veze sa prethodnim, ja sam na plazi, nema nikog zivog. Ja tu skontam da je to moja plaza i pojavljuje se moj drug jedan( koji ne lici na mog druga, ali ima isto ime i u snu jeste) I gleda me belo i kaze nesto tipa: Pobogu, zasto setas gola, svi te gledaju. I to je to. Ovo moze biti pod uticajem Almodovara. Logicnije objasnjenje nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja sam jednom sanjao da sam išao na koncert Megadetha u SKC,a unutra zapravo svirao Manowar. hahahahhaha jebote bog! dreams of steel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 ja sam sinoc sanjao da svira sa nekim bendom iz srbije a ono ne znam da sviram i posle svirke zakazali neku probu u to se budim i ono jos pod utiskom ja se uplasio da ne zakasnim na probu kad prodje momenat i ono to je samo san.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 dolazak na probu na vreme nije hevi metal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja kada sam dosao sa Mejdena,i jelte,legao da spavam,sanjao sam da pricam sa Dickinsonom i da sam se slikao sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Sto vi svi imate metal snove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Uh imao sam ja metal san juche. Dosada mozda i najcudniji koji sam sanjao. Nemoze da se opishe recima, jer mi je san izgledao tako realno i tako sam bio uplashen i besan tokom sna da je to smeshno jel zapravo u snu nishta nemozete da osecate ali ja sam se probudio sav besan i uplashen(mnogo cudan osecaj). Dosta stvari se nesecam........ Stvar je u tome sto moja mama je mama , moj tata je tata ali ko sam ja uopshte nisma imao osecaj da sam ja ja. Uglavnom ceo feeling sna je ko iz pre 1999e godine. Sada neka osoba koja mislim da mi je otac govori mi "kako to mora tako biti", i imam tokom toga fleshove ono na sekund slike keve u krvlju, ili neke abstraktne momente. "Ona mora to da uradi, tako je naredjeno" ili tako neshto nemog unajasnije svega da se setim znam da ima veze sa nekim porodjajom (!?). Znam da sam besan i da vichem na njega, nehsto "nemora to tako biti". Sada neznam dal se ja secam ali bio je neki sigurno momenat gde sam ja neshto radio iz zgrade gde sam se ja igrao kao mali u parkicu, i ispred zgrade se sastajem sa osobom cije se lice nesecam koja kaze "ima nade....", + neki randum abstraktni momenti kojih se nesecam. Zashto sam ja kroz sve to uplashen neznam , znam da je bilo josh necega , dosta necega cega se nesecam i onaj trenutak pre kojeg sam se probudio se nesecam znam da je i tu bilo josh necega. Budim se uplashen i besan, prilicno bizaran san i strashan. Tako realan san nisam sanjao dugo vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Sto vi svi imate metal snove? zato sto smo tr00 :) salim se ja sam jednom sanjao da sam Alexi iz Bodoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja sam sanjao da sam uduvan u spotu pesme A Vulgar Picture od The Black Dahlia Murder... I sve mi se tako trese. Al' to davno bese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 ja sam jednom sanjao da skakucem sa onim pederima iz Madness-a u njihovom spotu Baggy trousers! toliko sam se jedno vreme primio na stvar da sam morao da je sanjam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Ja veoma cesto sanjam jednu istu osobu i to nikako da prestane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Ja sam jednom sanjao da je Lunar naucio pravopis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) Ja sam jednom sanjao da je Lunar naucio pravopis Edited February 21, 2009 by BaalBehrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Znam, al' bese lepo dok je trajalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Sto vi svi imate metal snove? pa kad citav dan pricamo o metalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 dolazak na probu na vreme nije hevi metal! hahahha mozda da sam zakasnio na probu mozda bi mi to rekli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 ja sam sanjala da sam trudna i da ne smem da kazem mami da necu da rodim to dete :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 ja sam prsla.. za 3 noci sam sanjala: Hitlerove naslednike, kristinu agileru, kanibal korps, valentina i kavalija, kako je neka devojka poginula, jelenu karleusu kao neku babu.. znaci jebote. ne volim kad se secam snova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Ja sam sanjao da sam uduvan u spotu pesme A Vulgar Picture od The Black Dahlia Murder... I sve mi se tako trese. Al' to davno bese. Jbt, zaboravih da vam metnem link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Sto vi svi imate metal snove? Ја сам сањао да се Вероника сликала, а није напућила усне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts