Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dok sam igrao paralelno GTA 3, Vice City i San Andreas pre nekoliko godina,

desavalo mi se da sanjam kako trcim po Liberty City-ju sa tastaturom u ruci i ukucavam sifru za health :)

Edited by Night Prowler
Posted
Milice, ne seri... znam da si je roknula dletom u vugla ali onako ofrlje, pa si je tako jadnu naterala da pravi krofne :D

ti samo želiš da imaš ovako slatke snove kao ja. zaboravljaš i onaj sladoled za hangugo salana

sweet, sweet dreams :rolleyes:

Posted (edited)

Sanjam sinoć da sam na jednom od brodova kojim je Kristofer Kolumbo otkrio Ameriku. Sanjam da sam u nekoj haljini iz 15. veka, sa sve onim suncobrančićem, i da nailazimo na čamce domorodaca koji nas dočekuju, ali onako suzdržano i oprezno. Imaju koplja, ozbiljni su ali i miroljubivi. :D Voda je prelepa, onako plitka, topla, i kristalno čista. U neko doba krene oluja ali nas oni sklanjaju u zaklon. I.... onda sam se probudila. :)

Edited by Mistress Burzum
Posted

све, све, али како си сконтала да је аљинче из 15. века?

то ти је ко варијанта ''сањо сам да возим ферарија, али ме нешто карбуратор изгледа зеза, сигурно му је вадио душу овај мајстор од ког је украден па отеран у Црну Гору, па преко Босне до Бубањ Потока транспортован. а изгледа да му ни сат не ради.''

Posted
све, све, али како си сконтала да је аљинче из 15. века?

то ти је ко варијанта ''сањо сам да возим ферарија, али ме нешто карбуратор изгледа зеза, сигурно му је вадио душу овај мајстор од ког је украден па отеран у Црну Гору, па преко Босне до Бубањ Потока транспортован. а изгледа да му ни сат не ради.''

Pa ono, renesansna haljina, takve su se tada nosile. :D

Nešto u ovom fazonu:

st.pucchirenaissance.jpg

mislis hranili su vas ovim do smrti...

Ne, u pitanju je bilo nešto iz jednog vica sa ljudožderima, pa sam izvukla iz kontesta. :D

Posted
ti samo želiš da imaš ovako slatke snove kao ja. zaboravljaš i onaj sladoled za hangugo salana

sweet, sweet dreams :rolleyes:

Oh, da, bebice.. Uhvatila si me u laži. Ja tako žudim da nosim sladoled hangugol salamu :wub::razz:

Posted
Ne, u pitanju je bilo nešto iz jednog vica sa ljudožderima, pa sam izvukla iz kontesta. :D

U vicu je "tunge munge", a ne cunga Lunga, cunga lunga su zvake, kojih se vi mladji mozda i ne secate.

Ja sam sanjao da mi je deda poklonio svoju kobilu.

Posted
U vicu je "tunge munge", a ne cunga Lunga, cunga lunga su zvake, kojih se vi mladji mozda i ne secate.

Ja sam sanjao da mi je deda poklonio svoju kobilu.

E jbg, ja sam čula tu verziju vica sa čunga lunga. Znam šta su čunga lunga žvake, moje omiljene iz detinjstva, pored žvazbuke. :)

Btw, 3 godine sam mlađa od tebe, ali hvala na komplimentu. :D

Posted
E jbg, ja sam čula tu verziju vica sa čunga lunga. Znam šta su čunga lunga žvake, moje omiljene iz detinjstva, pored žvazbuke. :)

Btw, 3 godine sam mlađa od tebe, ali hvala na komplimentu. :D

Pa ja se osecam kao petnaestogodisnjak. :P

Opet sam sanjao istu dedinu kobilu.

Posted (edited)

Auuu koji trip sinoc

Zatekao sam sebe negde u 5 ujutro(dakle i nije sinoc :))kako stojim u sobi i grlim moje Slayer i Megadeath postere na zidu :)

Dal sam sanjao nesto ili mesecario-ne znam :lol:

Edited by Full_Metal_Yakuza
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...