Bejbe Kompajler Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Milice, ne seri... znam da si je roknula dletom u vugla ali onako ofrlje, pa si je tako jadnu naterala da pravi krofne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) Dok sam igrao paralelno GTA 3, Vice City i San Andreas pre nekoliko godina, desavalo mi se da sanjam kako trcim po Liberty City-ju sa tastaturom u ruci i ukucavam sifru za health Edited February 23, 2009 by Night Prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 hesoyam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Milice, ne seri... znam da si je roknula dletom u vugla ali onako ofrlje, pa si je tako jadnu naterala da pravi krofne ti samo želiš da imaš ovako slatke snove kao ja. zaboravljaš i onaj sladoled za hangugo salana sweet, sweet dreams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 planinčugu planincheganjchinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 (edited) Sanjam sinoć da sam na jednom od brodova kojim je Kristofer Kolumbo otkrio Ameriku. Sanjam da sam u nekoj haljini iz 15. veka, sa sve onim suncobrančićem, i da nailazimo na čamce domorodaca koji nas dočekuju, ali onako suzdržano i oprezno. Imaju koplja, ozbiljni su ali i miroljubivi. Voda je prelepa, onako plitka, topla, i kristalno čista. U neko doba krene oluja ali nas oni sklanjaju u zaklon. I.... onda sam se probudila. Edited February 24, 2009 by Mistress Burzum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Voda je prelepa, onako plitka, topla, i kristalno čista. U neko doba krene oluja ali nas oni sklanjaju u zaklon. I.... onda sam se probudila. verovatno su vas pojeli posle toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 verovatno su vas pojeli posle toga Hahahha. Ne verujem Mislim da je bilo čunga lunga do smrti, al bolje i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 све, све, али како си сконтала да је аљинче из 15. века? то ти је ко варијанта ''сањо сам да возим ферарија, али ме нешто карбуратор изгледа зеза, сигурно му је вадио душу овај мајстор од ког је украден па отеран у Црну Гору, па преко Босне до Бубањ Потока транспортован. а изгледа да му ни сат не ради.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Hahahha. Ne verujem Mislim da je bilo čunga lunga do smrti, al bolje i to mislis hranili su vas ovim do smrti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 све, све, али како си сконтала да је аљинче из 15. века? то ти је ко варијанта ''сањо сам да возим ферарија, али ме нешто карбуратор изгледа зеза, сигурно му је вадио душу овај мајстор од ког је украден па отеран у Црну Гору, па преко Босне до Бубањ Потока транспортован. а изгледа да му ни сат не ради.'' Pa ono, renesansna haljina, takve su se tada nosile. Nešto u ovom fazonu: mislis hranili su vas ovim do smrti... Ne, u pitanju je bilo nešto iz jednog vica sa ljudožderima, pa sam izvukla iz kontesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 ti samo želiš da imaš ovako slatke snove kao ja. zaboravljaš i onaj sladoled za hangugo salana sweet, sweet dreams Oh, da, bebice.. Uhvatila si me u laži. Ja tako žudim da nosim sladoled hangugol salamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Ne, u pitanju je bilo nešto iz jednog vica sa ljudožderima, pa sam izvukla iz kontesta. U vicu je "tunge munge", a ne cunga Lunga, cunga lunga su zvake, kojih se vi mladji mozda i ne secate. Ja sam sanjao da mi je deda poklonio svoju kobilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Sanjala nešto.... mrzim kad sanjam lepe stvari a onda se probudim i doživim totalni skenj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 nemoj to da dozvoliš. samo se istreniraj da se prisetiš osećaja nije bitno šta si sanjala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 U vicu je "tunge munge", a ne cunga Lunga, cunga lunga su zvake, kojih se vi mladji mozda i ne secate. Ja sam sanjao da mi je deda poklonio svoju kobilu. E jbg, ja sam čula tu verziju vica sa čunga lunga. Znam šta su čunga lunga žvake, moje omiljene iz detinjstva, pored žvazbuke. Btw, 3 godine sam mlađa od tebe, ali hvala na komplimentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 sanjala sam da su mi ukrali moj voljeni fotoaparat,kako sam samo bila tuzna x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 sanjao sam kako smo sestra i ja u nekom reality show-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 E jbg, ja sam čula tu verziju vica sa čunga lunga. Znam šta su čunga lunga žvake, moje omiljene iz detinjstva, pored žvazbuke. Btw, 3 godine sam mlađa od tebe, ali hvala na komplimentu. Pa ja se osecam kao petnaestogodisnjak. Opet sam sanjao istu dedinu kobilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Sanjao sam kako je moj nerođeni stric lovačkom puškom ustrelio neku svoju buduću snajku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 (edited) Auuu koji trip sinoc Zatekao sam sebe negde u 5 ujutro(dakle i nije sinoc )kako stojim u sobi i grlim moje Slayer i Megadeath postere na zidu Dal sam sanjao nesto ili mesecario-ne znam Edited February 25, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Sanjala svoje sopstveno venčanje Užas, ceo dan sam sva skenjata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Sanjala svoje sopstveno venčanje Užas, ceo dan sam sva skenjata Pa zar to ne sanjaš celog svog života? U pozitivnom smislu, naravno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ja ceo život kontam da ću imati malo venčanje i ništa specijalno, kakve venčanice i romantike i čudesa... i sad, PAP, eto ga.... strefilo me i sad ceo dan o tome razmišljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Pa i vreme ti je, matora devojka Sala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts