Bejbe Kompajler Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ma znam ja da mi je vreme, ali nema nijedan adekvatan koji bi se našao tu da mi turi burmu na ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Sanjala svoje sopstveno venčanje Užas, ceo dan sam sva skenjata Jbt, i ja sam sanjao neku 48 sati svadbu. Na toj farsi je i bila dedina kobila (koja je btw mrtva, pa sigurno 10 godina). Na kraju sam rekao, nema sanse, ne mogu ja to, objasnicu joj lepo, shvatice i tu se negde probudim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 (edited) Brate, šta si ti radio toj kobili u dečačkim danima? :) Edited February 25, 2009 by d4rk3lf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Pa jašio. :) Ne, nije bilo nikakve bolesti u snovima (kad smo vec kod toga, ni na javi), samo mi malo cudno. Dva dana za redom sam je sanjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Dva dana za redom sam je sanjao. To znači da je kobila došla sa onostranog sveta da ti nešto bitno saopšti. Da ti vreme da se ženiš, možda? Ili da će da opet bude nestašice Ruskog gasa. Kad je opet budeš sanjao reci joj da te ne smara nego nek' kaže šta oće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ja sam noćas sanjala duhove, ali me moja pokojna baba spasla od jednog dosadnog. U suštini ništa nije bilo strašno, samo je nekako atmosvera bila napeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Jbt, i ja sam sanjao neku 48 sati svadbu. Na toj farsi je i bila dedina kobila (koja je btw mrtva, pa sigurno 10 godina). Na kraju sam rekao, nema sanse, ne mogu ja to, objasnicu joj lepo, shvatice i tu se negde probudim. Ja sam se probudila u trenutku kada sam mužu greškom stavila burmu na levu ruku, a pop me pogledao u fazonu WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 sanjao sam kako smo sestra i ja u nekom reality show-u... Opet sam sanjao istu dedinu kobilu. Sanjao sam kako je moj nerođeni stric lovačkom puškom ustrelio neku svoju buduću snajku. Auuu koji trip sinoc Zatekao sam sebe negde u 5 ujutro(dakle i nije sinoc )kako stojim u sobi i grlim moje Slayer i Megadeath postere na zidu Dal sam sanjao nesto ili mesecario-ne znam Sanjala svoje sopstveno venčanje Užas, ceo dan sam sva skenjata Ja sam noćas sanjala duhove, ali me moja pokojna baba spasla od jednog dosadnog. U suštini ništa nije bilo strašno, samo je nekako atmosvera bila napeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 jel i ovo troje imaju grind bend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 jel i ovo troje imaju grind bend? da,Morbid Anal Dreams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 ne, ovi su power.. To zaključujem po njenoj frizuri i onoj slici šume iza ćelavog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Hahahahahah :) Šta bi Frojd sad rekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Зна ли неко шта значи кад сањаш да треба да претапаш поклопце од шахтова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Зна ли неко шта значи кад сањаш да треба да претапаш поклопце од шахтова? znaci da intenzivno mastas da postanes nindza kornjaca... moj ortak je jednom prilikom sanjao Bibopa i Rokstedija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 ja sam sanjao davno negdje da je Evropsko prvenstvo u fudbalu kod nas i da prvi mec igramo sa portugalcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Sanjala sam da sam na nekom festivalu koji treba da je Sziget, a nije, i da imam nekog momka koji svuda ide sa mnom, kao on je moja pratnja, nekako ja sam tu bila sama i on mene kao treba da stiti. I onda se on tako bije sa ljudima, a ja idem po stejdzevima koji su ispod drveca, pa u nekim uvalama, pa na nekim stenama, i poljanama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Kako si opisala (sanjala...jel da)...definitivno je rec o EXIT-u !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Зна ли неко шта значи кад сањаш да треба да претапаш поклопце од шахтова? Imas nedostatak gvozdja u organizmu.:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Jel se desila nekome paraliza sna? Ono da tripujete da vas davi neko? Do jaja osecaj,meni se jednom desilo...Skenjao sam se ko grlica tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 uh meni se desilo da znam da sam u snu i hocu da se probudim iz njega a ne mogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ja sam sinoc sanjala da sam u svom stanu sa jos par prijatelja i dve male bebe i da mi cirkamo (???) i tako kuliramo i ona mi upada ona specijalna jedinica u stan i natera nas da idemo u neki podrum,tj. svi koji su imali neke operacije na sebi! ja nisam imala ali sam ipak otisla. I mi smo sedeli tako u tom sterilisanom podrumu i onda je neka likusa pocela da se davi,pala sa stolice i umrla. I onda je njena mama popizdela i razbila glavu nekoj devojci i tu se ja probudila. Nem ja pojma o cemu se radi ovde xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) uh meni se desilo da znam da sam u snu i hocu da se probudim iz njega a ne mogu Da,ima i toga,ja mislim da i to spada pod paralizu sna,ali ovo je mnogo mocnije. Znaci osetis nesto (nekog?) da je bukvalno legao na tebe i da ti drzi ruke.Nemos' vrisnuti,nemos' se pomeriti,gusis se polako...Ju...I onda se trgnes i skontas kako je mocan osecaj bio. http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis Edited March 9, 2009 by Nolff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 uh meni se desilo da znam da sam u snu i hocu da se probudim iz njega a ne mogu to se meni desava...zajebano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Meni je bog dosao u snu i rekao mi da biram izmedju satanizma i ateizma jer je video da sa njegovom religijom nemam buducnost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts