Black Label Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Meni je bog dosao u snu i rekao mi da biram izmedju satanizma i ateizma jer je video da sa njegovom religijom nemam buducnost hahaha xD god one
hypnos Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 to se meni desava...zajebano. meni je to grozno,trzam se jbt a ne mogu ono hocu vrat da podignem a kao me nesto vuce ka jastuku,kako los osjecaj
Josif Visarionovič Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ja danas sanjao da se nalazim u onom filmu autostoper ali da se radnja odigrava u vrscu.jebote koji trip
**** Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 (edited) meni je to grozno,trzam se jbt a ne mogu ono hocu vrat da podignem a kao me nesto vuce ka jastuku,kako los osjecaj Ja sam to uspeo da iskontrolišem tako što pokušavam da otvorim oči i kad ih otvorim onda se i probudim. Uvek upali. Pokušaj tako umesto da podigžeš glavu . Edited March 10, 2009 by Arwald
Bejbe Kompajler Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Sanjala da sam kod koleginice u njenom rodnom mestu, u nekoj raspaloj diskoteci, gde sa nekim tipom igram salsu uz Cradle of Filth
Grob Bez Dna Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ja danas sanjao da se nalazim u onom filmu autostoper ali da se radnja odigrava u vrscu.jebote koji trip obozavam taj film. nego, u kojoj si ulolzi bio?
мать Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Sanjala da sam kod koleginice u njenom rodnom mestu, u nekoj raspaloj diskoteci, gde sa nekim tipom igram salsu uz Cradle of Filth to si verovatno sanjala zato sto razmisljas o koncertu. ja sam sanjala pre neki dan slipknot u (necemu sto lici na) maloj sali skca.
Fapril ethereal Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 eto... i zene imaju Hevi Metal snove... kad bi se javila neka koja je sanjala koncert Igumana,bilo bi 666!
Mita Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ja sanjo nesto trcim kroz sumu jbt koji blekerski san
Mita Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 brate svi blekeri trce kroz sume u spotovima jbt :)
LazaGNR Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 ...igram salsu uz Cradle of Filth Ja sam nocas skroz nesto drugacije sanjao vezano za Cradle Of Filth Kao,svi oni (Cradle Of Filth,Moonspell i Turisas) sviraju u Zrenjaninu (?!),ali ja iz nekog razloga kasnim na svirku i stizem taksijem taman na krajSrecem usput druga (koji inace slusa punk i nikad,in real life,nije ni cuo za ove bendove) koji mi kaze da su svi svirali "...sem ovih glavnih",a nisu svirali navodno "...zbog tehnickih poteskoca i vremenskih problema" (?!),tako je organizator rekao publici Posle nalecem na drugu ekipu (kao,organizatore koncerta) koji sede i igraju karte (boli njih kurac za koncert ),pitam ih (posto se znamo) zasto Cradle-i nisu svirali,a ovi:"Ma,ovi Slayer-ovci im nisu dali" (??? ) . Ja reko' kakvi to "Slayer-ovci",kad mi ovaj pokaze na susednu prostoriju (gde je bio stage) "Oni tamo,sa Slayer majca,ne vole Cradle Of Filth" Kad tamo,stvarno grupa nekih klinaca stoji kod stage-a u Slayer majcama i ne da Cradle Of Filth-u da sviraju
Grob Bez Dna Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) ja sam sanjao kako sam otisao na basket i pao na glavu. a slusao sam infest pre spavanja. Edited March 11, 2009 by Milenko Tepic
hypnos Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ja sam nocas skroz nesto drugacije sanjao vezano za Cradle Of Filth Kao,svi oni (Cradle Of Filth,Moonspell i Turisas) sviraju u Zrenjaninu (?!),ali ja iz nekog razloga kasnim na svirku i stizem taksijem taman na krajSrecem usput druga (koji inace slusa punk i nikad,in real life,nije ni cuo za ove bendove) koji mi kaze da su svi svirali "...sem ovih glavnih",a nisu svirali navodno "...zbog tehnickih poteskoca i vremenskih problema" (?!),tako je organizator rekao publici Posle nalecem na drugu ekipu (kao,organizatore koncerta) koji sede i igraju karte (boli njih kurac za koncert ),pitam ih (posto se znamo) zasto Cradle-i nisu svirali,a ovi:"Ma,ovi Slayer-ovci im nisu dali" (??? ) . Ja reko' kakvi to "Slayer-ovci",kad mi ovaj pokaze na susednu prostoriju (gde je bio stage) "Oni tamo,sa Slayer majca,ne vole Cradle Of Filth" Kad tamo,stvarno grupa nekih klinaca stoji kod stage-a u Slayer majcama i ne da Cradle Of Filth-u da sviraju hahahah a vrh ,ma opterecen si svakodnevno tim koncertima pa ti se moralo izspoljiti u snovima,mislim normalno je,a to se najvise ispoljava kad se uvece o necemu razmislja redje po danu barem meni tako ide to
Zen Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Jel se desila nekome paraliza sna? Ono da tripujete da vas davi neko? Do jaja osecaj,meni se jednom desilo...Skenjao sam se ko grlica tad Sanjala sam da me neko davi i da ne mogu da se pomerim. Probudila sam se sa 5 kila macke na vratu
Grobodan Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Sanjao sam da mi neki Ciganin stoji na prozoru, samo me bezizražajno gleda a ja osećam užasan strah i krećem da se zabarikadiravam u sobi. Izgleda da sam podsvesni rasista, Ciganin je izgleda personifikacija zla u mojoj bizarnoj svesti.
RNA Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 А можда вучеш трауме из детињства, где си знао неког стварно злог циганина, који је нпр. хтео да те отме.
Dead Man Walking Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Ja sanjam jako puno, desi mi se da u 8 sati sna sanjam do 5 različitih snova. Čak i kad popodne spavam 2 sata ne može da mi se ne desi da nešto ne sanjam...
Dark_Elf Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Čak i kad popodne spavam 2 sata ne može da mi se ne desi da nešto ne sanjam... Ti popodnevni snovi su najgori. Uvek kad se prejedem i legnem posle-podne sanjam nešto krajnje traumatično.
Recommended Posts