Sisus Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Mene samo nervora sto mi se pisa svakih sat vremena.
Sisus Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Ma jok. Ne spavam poslepodne, ali kad sam studirao jesam. Pogotovo ponedeljkom. Dodjem sa faxa, nazderem se, a kad god se nazderem, popijem veliku casu vode. I onda kad legnem, svakih sat vremena u wc. A snovi su naravno, svi "izvitopereni". Primetio sam i da snovi zavise od toga sta si i kako jeo. Ako ti se stomak muci sa varenjem, sanjas teske snove.
Dead Man Walking Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Ja zimi obavezno spavam po dva puta. Al to bude ravnopravno. po 3-4 sata i noću i danju. A kad dođe lepo vreme onda više spavam noću. Inače stomak mučim već druga godina. Jedem samo neke gluposti... a snovi su kako kad... uglavnom bez smisla...
hypnos Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 hahaha sanjao sam kao da me je zvao RNA i nesto poceo da budaleca
Bejbe Kompajler Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 (edited) Jebem mu miša... opet... ja trčim po NBGDu, na koji nikad ne idem... beton iza mene propada u neku provalijetinu i nalećem na kola u kojima se moj bivši zanima sa nekim tipom, otpozadi..... jbt, koji ja trip imam u glavi?!?!?! Edited March 13, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Ja bih to tumacila ovako, bivsi ti je kreten, a ti si kul
Josif Visarionovič Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 obozavam taj film. nego, u kojoj si ulolzi bio? onog lika kog juri onaj psihopata
Footog Qpoos Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Jebem mu miša... opet... ja trčim po NBGDu, na koji nikad ne idem... beton iza mene propada u neku provalijetinu i nalećem na kola u kojima se moj bivši zanima sa nekim tipom, otpozadi..... jbt, koji ja trip imam u glavi?!?!?! paaaa...ovaj san ti nedvosmisleno govori razlog zasto je "bivsi"...a i moze da bude neka zenska prljava masta...
Bejbe Kompajler Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ja bih to tumacila ovako, bivsi ti je kreten, a ti si kul paaaa...ovaj san ti nedvosmisleno govori razlog zasto je "bivsi"...a i moze da bude neka zenska prljava masta... hahaha, hvala, Veronika - ali, nisam ja kul, ja nemam stila baš kao moja draga Faustus :D Trne, što je najsmešnije - taj bivši je žestoko strejt
Aces High Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Danas sam sanjao kako trcim kao metak na 100 m :) I naravno kao oborio svetski rekord :) haha kada sam ustao poceo sam da se smejem
Denny Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ja sam imao jedan divan san sa nepoznatom osobom suprotnog pola.
Footog Qpoos Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 hahaha, hvala, Veronika - ali, nisam ja kul, ja nemam stila baš kao moja draga Faustus Trne, što je najsmešnije - taj bivši je žestoko strejt ti koji su zestok strejt se samo prave,svi su oni gej...biti strejt je gej
Bejbe Kompajler Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Sanjala sam Gojka kako me juri po amfiteatru na fakultetu i tera me da slušam Iguman :( ajoj :(
Bejbe Kompajler Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 hahaha, zato što je izgledao jezivo :D
Brynhildr Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Sanjala sam Gojka kako me juri po amfiteatru na fakultetu i tera me da slušam Iguman :( ajoj :( hahahahaha koji kvlt! :rockdevil:
Fapril ethereal Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 hahaha, zato što je izgledao jezivo :D uskoro izlazi Sinod-ov Demo,cuvaj ga se... mada,vrlo lako moze i Sisus da te spopadne,posto on lupa bubnjeve u Sinodu...
Bejbe Kompajler Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 hahahahaha koji kvlt! :rockdevil: kakav crni kvlt.. uskoro izlazi Sinod-ov Demo,cuvaj ga se... mada,vrlo lako moze i Sisus da te spopadne,posto on lupa bubnjeve u Sinodu... haha, čuvam se.... Begam po celome faksu Aaaa, Sisus je bezopasan breeee
Sisus Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 uskoro izlazi Sinod-ov Demo,cuvaj ga se... mada,vrlo lako moze i Sisus da te spopadne,posto on lupa bubnjeve u Sinodu... Ja ne spopadam zene. Ali zato one spopadaju mene.
vudun Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Danas sam sanjao kako trcim kao metak na 100 m :) I naravno kao oborio svetski rekord :) haha kada sam ustao poceo sam da se smejem Born June-7-1992 Још увек није касно да се упишеш на атлетику. У краљици спорта и њеним дисциплинама много заостајемо последњих година.
Aces High Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Tacno Nele, ae videcu nesto samo se nema gde Moram malo da se vratim u formu, slabo trcim sad Povraticu forum ja
Fapril ethereal Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Povraticu forum ja ahahah i ja volim da povratim po forumu..
Ајлин Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 koji trip: kao cela zemlja je ravna, pljosnata. po sredini jedinog naselja nalazi se bazen sastavljen iz pravouganih međusobno povezanih bazena različitih dubina, obložen nekakvom folijom, poput one za hidroizolaciju temelja zgrada... samo providnom. sestra i ja hodamo kroz celo naselje sa jednog kraja bazena na drugi, i time (?) uspevamo da zarotiramo celu zemlju za 90 stepeni, svu vodu uspevamo nekako da sprečimo od izlivanja osim iz jednog krajnjeg gornjeg bazena koji pravi poplavu, voda se izliva i pravi se pravi potop, strahovito izgleda, voda koja juri prema tebi u slow-motion-u. auf. mrtvi golubovi u vodi. poplavljeni podzemni nivoi javne garaže. na kraju po metodu ćiribu-ćiriba vraćamo sve u prvobitno stanje i čistije je nego što je bilo.
Recommended Posts