Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

To ti je ono - kikiriki, semenke - kanabis, kanabis, kanabis fora...samo sto je umesto krezubog cige u moj san uletela simpaticna ganferka sa zlatnim zubom :mhihi: Aaaa, puste imaginacije

I,da kad smo imaginacije za Trneta i sve goste legendarni hit

Edited by KazimKazim
Posted
što je čudan taj osećaj kao da te svrbi negde a ne znaš gde.

Ja još više mrzim kad mi u glavi ide neki riff, a ja ne mogu da se setim odakle je.

Posted

Uh, sanjala sam da mi gomila isekata mili po cebetu dok spavam, probudila sam se zato sto mi je bilo hladno i videla da sam odgurala cebe skroz sa sebe i da je palo na patos. Inace grozim se insekata.

Posted
sanjao sam kako je les normana bejtsa kod mene u kuci, i ja moram da se resim lesa pre nego sto odem u skolu. :D

Vidim, počeo sam da utičem na ljude. Neka, neka. :D

Ja sam sanjao kako je u gradu u kome sam odrastao, Surdulici, otvorena metalska prodavnica. Sa diskovima, majicama, bodljama i ostalim rekvizitima. mene su najviše zanimali diskovi i pregledao sam ih uzduž i popreko. I nikako da nađem nešto zanimljivo za mene, pa sam se na kraju opredelio za jedino što me je privuklo - The Number of the Beast od Maidena. Kupio sam disk za svega 600 dinara.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ja sam sanjao kako me zmija ugrizla za kurac,i onda došo Prince of Darkness i isiso mi otrov.

Posted
Bilo je hm. istripovano. nisam mogla da vidim tog sto me je jeb'o, k'o da je bio nevidljiv hahah

vidim ja, ovde sve latentni pederi :P

Ja sam protivnik protivprirodnog bluda, bez obzira da li se radi o jebanju muškarca ili žene u dupe.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Ja sam protivnik protivprirodnog bluda, bez obzira da li se radi o jebanju muškarca ili žene u dupe.

Jel znaju tvoji da si peder?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...