Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ja od mojih ništa ne krijem. Kad sam bio u školi, redovno sam obaveštavao kevu kad je roditeljski sastanak.
Теша Тешановић Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ja sam protivnik protivprirodnog bluda, bez obzira da li se radi o jebanju muškarca ili žene u dupe. a sta je neprirodno u vezi analnog seksa?
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 To što je priroda znala da će doći do sexa, pa je za tu svrhu stvorila kod muškarca penis, a kod žene vaginu. Ja jesam tolerantan i liberalan, poštujem svačije opredeljenje, ali u sebi znam da razlikujem prirodno od nastranog.
enclave Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 a sta je neprirodno u vezi analnog seksa? Nista. Posalji mi broj da se dogovorimo, pa cu ti pokazati.
enclave Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 (edited) Ne, ali mi se svidja kako razmisljas. Edited April 23, 2009 by enclave
Генеральный Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ja sam sanjao kako me zmija ugrizla za kurac,i onda došo Prince of Darkness i isiso mi otrov. којекуде је реалнији сценарио да си сањо да те је принц лапио за киту, а змија дошла и исисала смор...
El Karnisero Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Hahaha, jadan talvi.. još jadnija ta cura haha Jadan ja!
NećuDisplejNejm Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Sinoc sam sanjala kako gledam knjige na nekom standu i razmisljam da li da kupim tumacenje snova od Frojda hahaha
darkmiss Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 sinoc sam sanjala kako mi je umro najbolji drug u saobracajki/neko ga izbo' (stalno se menjalo) i kako sam mu svakog dana isla na grob da placem...
Bata Trokrilni Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 sinoc sam sanjala kako mi je umro najbolji drug u saobracajki/neko ga izbo' (stalno se menjalo) i kako sam mu svakog dana isla na grob da placem... I ja često sanjam takve stvari. To je sve posledica naših strahova.
Footog Qpoos Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 babe sa sela bi ti rekle da je to ok i da mu to produzava zivot...ima neka fora sa tim...babe iz grada ne znaju nista o tome...
darkmiss Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 bilo je strasno! ,mogo sam plakala! :cry: a u snu u jednom momentu mi prilazi decko i ja ga kao ni ne registrujem, gledam u prazno i on mi kaze kao: otkud ti toliko suze? u stilu - kako mozes toliko da places? uzasno, odmah sam nazvala moga blazu da vidim kako je...
Denny Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Meni je jedna drugarica prijavila da me je sanjala dva puta.
Jassy Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Sinoć sam sanjala mene i buraza kako idemo na neku metal svirku, padala je kiša, a on je vozio autobus pun naše ekipe Ne sećam se ko je svirao, ali bilo je do jaja
Nisko_Se_Mazim Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 (edited) Ja sam pre koji dan opet sanjao jednog zenskog clana ovog foruma Ovaj put je ona stajala pored mene,obucena u neku suknju do kolena-medjutim najveci trip je bio u tome sto su joj noge bile muske,kao u nekog fudbalera iako devojka skroz fino izgleda i to je bio otprilike ceo san Prso sam Edited April 27, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Sandman Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 bilo je strasno! ,mogo sam plakala! :cry: a u snu u jednom momentu mi prilazi decko i ja ga kao ni ne registrujem, gledam u prazno i on mi kaze kao: otkud ti toliko suze? u stilu - kako mozes toliko da places? uzasno, odmah sam nazvala moga blazu da vidim kako je... Blagoja Kalinica?
darkmiss Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Blagoja Kalinica? da! poznajes ga?!?! pa to mi najbolji drug!!! mora da se znamo...
Sandman Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 (edited) da! poznajes ga?!?! pa to mi najbolji drug!!! mora da se znamo... Pa ja idem sa Blažom u odeljenje. Ne verujem da se znamo,ali sam pretpostavio da misliš na tog Blažu jer sam video da nam je "mutual friend" na Gejsbuku(tvoj sam profil video na onoj temi o predstavljanju u "Yumetal" grupi). Edited April 27, 2009 by Sandman
darkmiss Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Pa ja idem sa Blažom u odeljenje. Ne verujem da se znamo,ali sam pretpostavio da misliš na tog Blažu jer sam video da nam je "mutual friend" na Gejsbuku(tvoj sam profil video na onoj temi o predstavljanju u "Yumetal" grupi). aaaaah... lepo lepo! pozdravi ga sutra!
Recommended Posts