Jump to content

Recommended Posts

Posted

To što je priroda znala da će doći do sexa, pa je za tu svrhu stvorila kod muškarca penis, a kod žene vaginu. Ja jesam tolerantan i liberalan, poštujem svačije opredeljenje, ali u sebi znam da razlikujem prirodno od nastranog.

Posted
  Razbijač-NAAĆI said:
Ja sam sanjao kako me zmija ugrizla za kurac,i onda došo Prince of Darkness i isiso mi otrov.

којекуде је реалнији сценарио да си сањо да те је принц лапио за киту, а змија дошла и исисала смор...

Posted

sinoc sam sanjala kako mi je umro najbolji drug u saobracajki/neko ga izbo' (stalno se menjalo) i kako sam mu svakog dana isla na grob da placem... :(:cry::sad:

Posted
  DarkMiss said:
sinoc sam sanjala kako mi je umro najbolji drug u saobracajki/neko ga izbo' (stalno se menjalo) i kako sam mu svakog dana isla na grob da placem... :(:cry::sad:

I ja često sanjam takve stvari. To je sve posledica naših strahova.

Posted

bilo je strasno! ,mogo sam plakala! :cry: :cry: a u snu u jednom momentu mi prilazi decko i ja ga kao ni ne registrujem, gledam u prazno i on mi kaze kao: otkud ti toliko suze? u stilu - kako mozes toliko da places? uzasno, odmah sam nazvala moga blazu da vidim kako je...

Posted

Sinoć sam sanjala mene i buraza kako idemo na neku metal svirku, padala je kiša, a on je vozio autobus pun naše ekipe :rockdevil::pivopije:

Ne sećam se ko je svirao, ali bilo je do jaja :D

Posted (edited)

Ja sam pre koji dan opet sanjao jednog zenskog clana ovog foruma :)

Ovaj put je ona stajala pored mene,obucena u neku suknju do kolena-medjutim najveci trip je bio u tome sto su joj noge bile muske,kao u nekog fudbalera :) iako devojka skroz fino izgleda i to je bio otprilike ceo san

Prso sam :)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted
  DarkMiss said:
bilo je strasno! ,mogo sam plakala! :cry: :cry: a u snu u jednom momentu mi prilazi decko i ja ga kao ni ne registrujem, gledam u prazno i on mi kaze kao: otkud ti toliko suze? u stilu - kako mozes toliko da places? uzasno, odmah sam nazvala moga blazu da vidim kako je...

Blagoja Kalinica?

Posted (edited)
  DarkMiss said:
da! poznajes ga?!?! pa to mi najbolji drug!!! mora da se znamo... :confused:

Pa ja idem sa Blažom u odeljenje. :D

Ne verujem da se znamo,ali sam pretpostavio da misliš na tog Blažu jer sam video da nam je "mutual friend" na Gejsbuku(tvoj sam profil video na onoj temi o predstavljanju u "Yumetal" grupi). :pivopije:

Edited by Sandman
Posted
  Sandman said:
Pa ja idem sa Blažom u odeljenje. :D

Ne verujem da se znamo,ali sam pretpostavio da misliš na tog Blažu jer sam video da nam je "mutual friend" na Gejsbuku(tvoj sam profil video na onoj temi o predstavljanju u "Yumetal" grupi). :pivopije:

aaaaah... lepo lepo! :D pozdravi ga sutra! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...