Jump to content

Recommended Posts

Posted

To što je priroda znala da će doći do sexa, pa je za tu svrhu stvorila kod muškarca penis, a kod žene vaginu. Ja jesam tolerantan i liberalan, poštujem svačije opredeljenje, ali u sebi znam da razlikujem prirodno od nastranog.

Posted
Ja sam sanjao kako me zmija ugrizla za kurac,i onda došo Prince of Darkness i isiso mi otrov.

којекуде је реалнији сценарио да си сањо да те је принц лапио за киту, а змија дошла и исисала смор...

Posted

sinoc sam sanjala kako mi je umro najbolji drug u saobracajki/neko ga izbo' (stalno se menjalo) i kako sam mu svakog dana isla na grob da placem... :(:cry::sad:

Posted
sinoc sam sanjala kako mi je umro najbolji drug u saobracajki/neko ga izbo' (stalno se menjalo) i kako sam mu svakog dana isla na grob da placem... :(:cry::sad:

I ja često sanjam takve stvari. To je sve posledica naših strahova.

Posted

bilo je strasno! ,mogo sam plakala! :cry: :cry: a u snu u jednom momentu mi prilazi decko i ja ga kao ni ne registrujem, gledam u prazno i on mi kaze kao: otkud ti toliko suze? u stilu - kako mozes toliko da places? uzasno, odmah sam nazvala moga blazu da vidim kako je...

Posted

Sinoć sam sanjala mene i buraza kako idemo na neku metal svirku, padala je kiša, a on je vozio autobus pun naše ekipe :rockdevil::pivopije:

Ne sećam se ko je svirao, ali bilo je do jaja :D

Posted (edited)

Ja sam pre koji dan opet sanjao jednog zenskog clana ovog foruma :)

Ovaj put je ona stajala pored mene,obucena u neku suknju do kolena-medjutim najveci trip je bio u tome sto su joj noge bile muske,kao u nekog fudbalera :) iako devojka skroz fino izgleda i to je bio otprilike ceo san

Prso sam :)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted
bilo je strasno! ,mogo sam plakala! :cry: :cry: a u snu u jednom momentu mi prilazi decko i ja ga kao ni ne registrujem, gledam u prazno i on mi kaze kao: otkud ti toliko suze? u stilu - kako mozes toliko da places? uzasno, odmah sam nazvala moga blazu da vidim kako je...

Blagoja Kalinica?

Posted (edited)
da! poznajes ga?!?! pa to mi najbolji drug!!! mora da se znamo... :confused:

Pa ja idem sa Blažom u odeljenje. :D

Ne verujem da se znamo,ali sam pretpostavio da misliš na tog Blažu jer sam video da nam je "mutual friend" na Gejsbuku(tvoj sam profil video na onoj temi o predstavljanju u "Yumetal" grupi). :pivopije:

Edited by Sandman
Posted
Pa ja idem sa Blažom u odeljenje. :D

Ne verujem da se znamo,ali sam pretpostavio da misliš na tog Blažu jer sam video da nam je "mutual friend" na Gejsbuku(tvoj sam profil video na onoj temi o predstavljanju u "Yumetal" grupi). :pivopije:

aaaaah... lepo lepo! :D pozdravi ga sutra! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...