Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Uuu, što sam popularan na ovoj temi!

@Veronika i Anja

Izvinjavam se, nisam kriv što nema reciprociteta kod snova. Samo vi mene sanjajte. :)

@Ciganjero

i De Vito

Šta je, drolje, imate problem sa mojim patikama? :violent:

Ne živim samo pored autleta, pre neki dan uzeh duks u Knezu. Čak i nije Najki, nego Konvers! Sluts! Ovaj Karnisero ni ne zna šta je autlet, piše reč sa velikim početnim slovom. :)

Edited by Scouse Buster
Posted

@Veronika i Anja

Izvinjavam se, nisam kriv što nema reciprociteta kod snova. Samo vi mene sanjajte. :)

@Ciganjero

i De Vito

Ne živim samo pored autleta, pre neki dan uzeh duks u Knezu. Čak i nije Najki, nego Konvers! Sluts! Ovaj Karnisero ni ne zna šta je autlet, piše reč sa velikim početnim slovom. :)

A ti pises latinicom. :P

Posted

@Veronika i Anja

@Ciganjero

i De Vito

... Kontam da će sledeći san biti - Kuruz u epizodi: "Tuča u Аутлету" :P :P :P

A ti pises latinicom. :P

tako je, reci mu :D Smrt latinici :P

Posted
Јок, бре. Био сам на Д у суботу. Идеш ти на утакмице?

Не често. Ићи ћу на трећу, па се можда и видимо...

То јест, да не би био спам, сањао сам да идем на трећу текму... :)

Posted

Hahahaha, iskusno.

Posted

Нећу долазити, морам да учим.

Тек сад сам укапирао зашто си питао оно горе. Због циганског форума и правила о ћирилици, је л' тако?

Posted
Нећу долазити, морам да учим.

Тек сад сам укапирао зашто си питао оно горе. Због циганског форума и правила о ћирилици, је л' тако?

Наравно, забога. Почео си са пишеш ћирилицом на овом форуму онда кад су мандови забранили латиницу на њиховом...

Posted

Не, бре, него кад сам научио да фонт може да се мења и притиском alt+shift, пошто, из неког непознатог разлога, мој рачунар одбија да прикаже language bar већ годинама, чак и после више реинсталација система. Нема то везе са њима, никад нисам активно ишао на тај форум. Свратио сам неколико пута и то је то. Најјаче је што неки виђенији ликови оданде (Г.......... на пример) иду на форум ЈФ и тамо пишу латиницом. :)

Posted
Не, бре, него кад сам научио да фонт може да се мења и притиском alt+shift, пошто, из неког непознатог разлога, мој рачунар одбија да прикаже language bar већ годинама, чак и после више реинсталација система. Нема то везе са њима, никад нисам активно ишао на тај форум. Свратио сам неколико пута и то је то. Најјаче је што неки виђенији ликови оданде (Г.......... на пример) иду на форум ЈФ и тамо пишу латиницом. :)

Не знам, чинило ми се да су то необично поклопило, нарочито јер су они говнати са Б92 кењали о томе (забрани). Но, небитно, биће да сам сањао... :)

Posted
bre :) :) :) ja sam cirilicu naucio citati na ovom forumu :)

Шућур Алаху! И треба. То је матично писмо твојих предака. Гре'ота би било да ниси научио. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...