Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sanjati lizanje znači poziv na oprez uoči ulaska u neki novi poduhvat, bilo koje vrste. Rane znače zabrinutost zbog nečeg što bi ti se moglo desiti, ili nešto loše što ti se već desilo. Povezao bih to ovako - oprez prilikom ulaska u neki novi poduhvat u narednom periodu otklanja posledice prethodnih loših iskustava i sprečava da se dese nova. Zapravo, tvoj san znači da si optimista i nadaš se da je oprez rešenje, ne mora da znači da si vidovita i da će oprez zaista da urodi plodom. Tim pre što sanjaš stepenice i ističeš da te plaše, pogotovo kružne. sa dobrim razlogom ih sanjaš, jer si uplašena po prethodnom pitanju. Stepenice bi mogle da znače i napredak i nazadovanje, ali pošto cvikaš od njih, a pogotovo od kružnih, to znači da se bojiš da nećeš stići nigde.

Dakle - budi oprezna po pitanju nekog novog poduhvata koga se plašiš, a koji je na neki način povezan sa nekim prethodnim lošim iskustvom, pa može i da ga poništi i da te dodatno sjebe. San ukazuje na to da želiš da preuzmeš rizik, a ti odluči da li ćeš biti optimista i na javi.

• Upvote 1
Posted

... Charles Dance u nacistickoj uniformi me zavodi dok igramo valcer uz svetlost sveca :wub:

Gre'ota buditi se :redface:

Going-Postal-(Fantasy)_image4.jpg

Tywin_Lannister.jpg

Posted

Mene je sinoc zavodila Elizabeth Bathory. Bilo je prelepo, kasna jesen, jarko crveno drvece oko nas, tisina, a kasnije smo presli u njen zamak. Steta sto se ne secam svih detalja, znam samo da je sve bilo ekstra dobro.

Posted

... Charles Dance u nacistickoj uniformi me zavodi

Za nedelju dana promena imena foruma u Srbski metal forum

tema black metal ukinuta umesto nje srbski rodoljubni metal

fapril i imaginos trajno banovani

platanmen moderator

Jovan Deretic literatura jedina priznata

Crvenokose zabranjene na temi najlepse zene sveta

Sve i svasta pretvoren u konc logor temu za one koji postuju tamo....

Posted

Jos 2005. valjda, nisi u toku :haha:

Ontopic

Svaki put kad zaspim popodne uz tv sanjam neke budalastine u koje se inkorporiraju tv programi. Pre neki dan tako sanjam kako se Djokovic posvadjao sa Ket Von Di i ja to gledam na tvu. Nikad vise spavanje uz tv.

Posted

Sinoć sanjao kako rotvajler drugarice iz starog kraja (koja inače nema kera) kolje jednog čoveka i odgriza noge devojkinom keru (argentinska doga koju obožavam). Scary shit, probudilo me to pre 5am i imao sam onaj osećaj da neću zaspati uopšte.

Posted

@ Smorok

FK Rad dobija posebnu temu, svi Cigani (od Lenija pa nadalje) dobijaju ban, Major postaje moderator, na berzi se prodaju samo martinke i vojničke pantalone, moto foruma postaje SOUTH WILL RISE AGAIN.

Posted

Prvi put u 5 godina da sanjam nešto vezano za forum/aše, ali eto... dešava se i najboljima.

Kao śedim u predsoblju neke crkve (rekao bih da je katolička), na prvom spratu, i tu su ona sjedišta za vjernike koja odjednom počinju da propadaju i ljudi koji sjede padaju sa prvog sprata dolje i ginu. Mnogo đece i govana je tu bilo. Pravih govana... ne znam na koju foru.

I sad, kako śedim na podu ispred vrata neke sobe, pored mene se nalazi Vitamin K Experience koji kad je vidio govna odmah je promijenio svoj avatar u ručno nacrtani krug na čijem dnu se nalazi jedno dugačko govno, onako fino ušuškano.

U prostoriji ispred koje mi sjedimo se čuje Novallis-ov glas koji nešto filozofira u vezi vjere i poziva ostale forumaše da mu se pridruže u diskusiji, dok ga Vitamin smiruje i kaže mu da su forumaši zauzeti drugim stvarima i da nije svima toliko bitno da pričaju o tome i pokazuje mu Smorok, koja je zvala u snu Zen (how weird is that?), kako spava.

Najčudniji dio sna je taj kad Vitamin prestaje da sjedi, onako četvoronoške ulazi u prostoriju u kojoj ga raširenih ruku čeka Novallis i počinju da se ljube i maze, nasmijani se okreću prema meni, a ja koji ih gledam onako pederski, dižem palac i kažem dugačko "Laaaaaajk".

Mislim da je vrijeme da (opet) malo odmorim od foruma.

• Upvote 1
Posted

Najčudniji dio sna je taj kad Vitamin prestaje da sjedi, onako četvoronoške ulazi u prostoriju u kojoj ga raširenih ruku čeka Novallis i počinju da se ljube i maze, nasmijani se okreću prema meni, a ja koji ih gledam onako pederski, dižem palac i kažem dugačko "Laaaaaajk".

Ovde sam vrisnuo.

Samo mi je malo čudno što nisi sanjao Faprila u tim gej pozama jer on je ipak taj LDP čovek... ali snovi su to, to se na javi dešava.

Posted

Zajebano ovo gore :haha:

Nego, situacija izmedju sna i jave: isprepadah dragog noćas, u jednom momentu (a nemam pojma šta sam sanjala) sam sela i gledala ga, bolje reći fiksirala ga. Posle par momenata on se budi vidi me i usere se :haha: to naravno probudi i mene, i ja tad shvatim da sam do malopre zapravo sanjala... :haha:

• Upvote 1
Posted

Zajebano ovo gore :haha:

Nego, situacija izmedju sna i jave: isprepadah dragog noćas, u jednom momentu (a nemam pojma šta sam sanjala) sam sela i gledala ga, bolje reći fiksirala ga. Posle par momenata on se budi vidi me i usere se :haha: to naravno probudi i mene, i ja tad shvatim da sam do malopre zapravo sanjala... :haha:

Hvala ti što si s nama podelila informaciju da ne spavaš sama. :mrgreen:

Posted

Završnica. :haha:

Posted

@Prince, što se tiče informacija, sad će 5 godina kako sam u vezi, živimo zajedno jedno 2... situacija je bila bizarna dovoljno sama po sebi, kad bih ispričala kako sam probudila...mačku koja spava pored mene jer sam ustala u po noći i fiksirala je pogledom, a onda je ona vrisnula i probudila mene, osećala bih se ludom :haha:

Ali, zanimljivo je šta primećuješ :da:

Posted

Roditeljski pomešan sa vitaminskim instinktom. Zaboravio si da popiješ bevipleks pa si sanjao moje avatare?

A ček, možda si posetio R&M podforum to veče, onda bi sve imalo i te kako smisla. :haha:

Moram priznati da mi stvarno nije bila potrebna mentalna slika kako se ljubim sa Novalisom. Curses.

• Upvote 1
Posted

@Prince, što se tiče informacija, sad će 5 godina kako sam u vezi, živimo zajedno jedno 2... situacija je bila bizarna dovoljno sama po sebi, kad bih ispričala kako sam probudila...mačku koja spava pored mene jer sam ustala u po noći i fiksirala je pogledom, a onda je ona vrisnula i probudila mene, osećala bih se ludom :haha:

Ali, zanimljivo je šta primećuješ :da:

Hoćeš iskreno? Kad vidim ribu na ulici, pre dupeta i sisa primetim da li nosi prsten na domalom prstu desne ruke. ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...