Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prvi put u 5 godina da sanjam nešto vezano za forum/aše, ali eto... dešava se i najboljima.

Kao śedim u predsoblju neke crkve (rekao bih da je katolička), na prvom spratu, i tu su ona sjedišta za vjernike koja odjednom počinju da propadaju i ljudi koji sjede padaju sa prvog sprata dolje i ginu. Mnogo đece i govana je tu bilo. Pravih govana... ne znam na koju foru.

I sad, kako śedim na podu ispred vrata neke sobe, pored mene se nalazi Vitamin K Experience koji kad je vidio govna odmah je promijenio svoj avatar u ručno nacrtani krug na čijem dnu se nalazi jedno dugačko govno, onako fino ušuškano.

U prostoriji ispred koje mi sjedimo se čuje Novallis-ov glas koji nešto filozofira u vezi vjere i poziva ostale forumaše da mu se pridruže u diskusiji, dok ga Vitamin smiruje i kaže mu da su forumaši zauzeti drugim stvarima i da nije svima toliko bitno da pričaju o tome i pokazuje mu Smorok, koja je zvala u snu Zen (how weird is that?), kako spava.

Najčudniji dio sna je taj kad Vitamin prestaje da sjedi, onako četvoronoške ulazi u prostoriju u kojoj ga raširenih ruku čeka Novallis i počinju da se ljube i maze, nasmijani se okreću prema meni, a ja koji ih gledam onako pederski, dižem palac i kažem dugačko "Laaaaaajk".

Mislim da je vrijeme da (opet) malo odmorim od foruma.

Da nisi slusao Tool u poslednje vreme, govno glavna tematika njihovog spota "sober" a jedan i od omiljenih bendova VitaminKa, Novalis (mejbi duhovni soulmejt) :haha:

A to za Lajk, previse Fejsbuka a i yumetala druze :haha:

http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8

Posted

Haha, nije do Tool-a (btw, nijesam znao da je to tematika Sober-a). Ovo za lajk si potpuno u pravu, though.

VitaminKo, jesam čitao postove sa RMF, tako da sve iz sna , pa i govna, mogu da pripišem gomili sranja koje tamo čitam.

Tj. skoro sve, ovo za pederisanje mi i dalje nije jasno. Izvinjavam se tebi, a Novalisu ću naknadno, osim ako ne kaže da je ok sa tim. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Lajkovah ti post :haha:

edit: fuck, pritisnuh minus umesto plusa :haha:, dooduse i dalje mi iskace ono retardirano prozorce kada pokusavam da dam nekom plus... aj anuliracu ti stanje na nekom drugom postu...

trash :haha:

Edited by Face Of Melinda
Posted

Ljudi me cesto sanjaju, u razlicitim kontekstima, tako da ovo nije nista novo za mene, iako sam malo zgranut poslednjim delo price.

Na RMF-u je bila ludnica ovih dana, to je ocigledno uticalo na ovaj san. Ali govna nisu moja.

Posted

jbte sna li sinocnjeg...

kao budim se ja i u polusnu palim tv kada ono slagalica na RTS-u a njoj Grobodan (sa sve natpisom Grobodan umesto Slobodan) i tako ja gledam i navijam za njega, ono covek osvojio hiljadu i kusur poena ja se u snu totalno izneveruvam i pocnem da se preznojavam :haha:

San prestaje naglo, ja se budim u znoju, u prevodu imam temperaturu I jedva drzim oci otvorene...

YUM sanovnik: Sanjas Groba: razboleces se :haha:

Posted

jbte sna li sinocnjeg...

kao budim se ja i u polusnu palim tv kada ono slagalica na RTS-u a njoj Grobodan (sa sve natpisom Grobodan umesto Slobodan) i tako ja gledam i navijam za njega, ono covek osvojio hiljadu i kusur poena ja se u snu totalno izneveruvam i pocnem da se preznojavam :haha:

San prestaje naglo, ja se budim u znoju, u prevodu imam temperaturu I jedva drzim oci otvorene...

Jel bila metal slagalica?

Posted

Mozda mjetal asocijacije :haha:

Posto mi je u secanju ostao taj deo i onaj sa matematikom, sto je opet paradoksalno jerbo mi medicinari bas i nismo u ljubavi sa matematikom... Ma san je totalna tresina.

Aj odoh ja da skuvam jos jedan caj :sad:

Posted

Br'te, tebe ako neko sanja trebalo bi izbaci đubre.

Haha, u prvi mah sam pomislio da je to neka bapska fora.

Posted

Pre neki dan sam sanjao da sam posetio Angkor Wat koji je izgledao dosta drugačije i nalazio se pored Pnom Pena, mada je u stvarnosti dosta daleko od tog grada. Sad gledam slike grada i izgleda mi malo modernije, mada neke stvari kao da sam video u snu, a nisam siguran da sam ranije video bilo kakvu fotografiju glavnog grada Kambodže. Poenta mog posta je - da li se nekad zapitate, kada sanjate neko mesto koje bi trebalo da zaista postoji a niste ga ranije posetili i/ili videli, da li možda zaista tako izgleda? :)

Posted

Ође:

http://www.yumetal.net/forum/topic/45847-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BA%D0%BE%D1%80-%D0%B2%D0%B0%D1%82/

Poenta mog posta je - da li se nekad zapitate, kada sanjate neko mesto koje bi trebalo da zaista postoji a niste ga ranije posetili i/ili videli, da li možda zaista tako izgleda? :)

Па, ја капирам да је фазон баш у томе што никад ниси посетио то место, да дајеш машти на вољу да га обликује како жели.

Posted

Jao, ma znam bre šta je Angkor Wat, gde je i kako izgleda :)

Nego, nešto mi je još čudno malo, što možda ide u prilog tome da snovi mogu da sežu daleko u prošlost. Kad sam se probudio, pomislih 'Pa ček, zar Pnom Pen nije glavni grad Burme, a za Angkor Wat sam siguran da je u Kambodži' (btw to mi je jedno od mesta koje za života moram posetiti) :) Kasnije malo pogledam, kad naravno ispade da sam pomešao, tj. zaboravio. Naime, u 7. osnovne sam za republičko iz geografije znao glavne gradove otprilike svih zemalja na svetu, sada sam očigledno zaboravio, ali u snu su se bez problema povezali grad i hram koji se nalaze u istoj zemlji :pivopije:

Posted

A jednom sam imao proročki san, pre nekih 4-5 godina recimo. Sanjao sam da mi devojka pada u nesvest, onako u naručje i ja tu kao nešto pomažem, ono, voda, šećer, šta već. Kažem ja njoj to, pošto beše leto i jako vruće, pa kao da nosi vodu sa sobom i tako neke gluposti. Kad ono sledeće nedelje idem s njom da uradi pirsing na usni i paf :haha:

Posted

Ja, recimo, izmisljam nemoguca mesta, i obicno ih repeatedly sanjam...

Uglavim ulicu izmedju dve ulice (izmedju Kneginje Zorke i Molerove, tu sanjam najmanje jednom nedeljno), prodavnicu igracaka u ulici pored Beogradjanke koja ne postoji, park ispred moje osnovne, weird podzemni prolaz kod Terazijskog tunela, sumu iza crkve Svetog Marka i neke tri fontane na Kalemegdanu.

I neretko vrtim iste snove, istim redosledom, ponavljaju se iste reci i fraze, i brojevi, sanjam konstantno broj 19. -.-

• Downvote 1
Posted

jbte sna li sinocnjeg...

:haha: :haha: :haha: good one.

Btw na mamematici bih pao sigurno, samo hemija i biologija ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...