Jump to content

Recommended Posts

Posted

Оk je to, nego ti meni objasni šta to znači kada ZAVALIŠ da žena ide ka tebi. Opet se družiš sa Lunarom?

Nisam prvi put sta si hteo... Uglavnom, ne znam, koristim to vec duze vreme... Glupa rec, realno xD

As for Lunar, nazalost, ne...

• Downvote 1
Posted

Ja sam pre neki dan cuo izraz cuda-muda.Mali neki jos nije ni punoletan.

Razgovara s nekim preko moba,a taj s druge strane bleji u oglase,a ovaj mu govori za neki motor,neku zujalicu od 125 kubika,kao kosta 1100 evra,mora do kraja godine da bude odlican,da mu njegovi uzmu,i dok je opisivao motor,kaze ima neka "cuda-muda".

Posted

Стил којим је госпођица описала свој сан је стравичан. Знам да сам досадан.

Posted

Čisto za zapisnik, ni ja nisam čuo za taj izraz.

Nisi nikad čuo da će neko nekome da "zavali šamar"?

Ja sam pre neki dan cuo izraz cuda-muda.Mali neki jos nije ni punoletan.

Razgovara s nekim preko moba,a taj s druge strane bleji u oglase,a ovaj mu govori za neki motor,neku zujalicu od 125 kubika,kao kosta 1100 evra,mora do kraja godine da bude odlican,da mu njegovi uzmu,i dok je opisivao motor,kaze ima neka "cuda-muda".

Aj nemoj zejabevati, taj izraz je još iz prošlog veka. :D

Posted (edited)

Kakav mindfuck!

Sinoc sam sanjao da je Derrick Rose dosao da igra u Partizanu dok se lock-out ne zavrsi, ali oni i dalje ne mogu neke bedake iz ABA lige da dobiju, jer se ostali ne trude u odbrani. U tom trenutku ja ulecem na teren (dotad sam gledao utakmicu na tv-u) i pocinjem da mu objasnjavam da mora malo da podvikne i dovede ih u red inace se nece ni na Final 4 kvalifikovati

Sto je najgore, tako bi i bilo u realnosti :mhihi:

Edited by WoS
Posted

сањао сам данијела из ПоС-а. као, наступ у неком малом и мрачном клубу. можда ћу слагати, али мислим да сам одсањао цео мортар грајнд. и иначе у задње време просањам скоро целе песме. сцена је била мрачна, а њега је осветљавао пригушен рефлектор. приметио сам да је носио црнољубичаст т-шрт од синтетике, са неком шаром од шљокица. сливало се и преливало, помало ко онај столњак што облачи милић вукашиновић, или као верижњача од митрила, само црна и диско. онда му је неко додао на бину чашу жестине, он је то дрмнуо на екс и ту се та епизода завршава.

• Upvote 1
  • 5 weeks later...
Posted

Prosle noci sam usnio tjeskoban i cudan san,prizor mi sada djeluje cak pomalo smijesan,ali nisam tako mislio u snu,to je bilo kao na nekoj samoj granici izmedju racia i nesvjesnog;zato je valjda toliko djelovao realan;mogu reci da sam jos pod snaznim utiskom tog sna.

Sanjam da sam u svojoj kuci,na selu,gdje inace odlazim samo na nekoliko nedjelja tokom ljeta,kad u gradu nastupe vrucine.Lezim mirno na krevetu,u svojoj sobi,uzimam cigare sa stola,pripaljujem.Odjednom sasvim jasno cujem necije korake.Neko se uspinje drvenim stepenicama koje vode ka mojoj sobi.Pogledam ka prozoru,vani je mrak.Ugasim cigar koji je imao neki sladunjav ukus od koga mi se sada povraca.Pridignem se,sjednem na krevet i osluskujem.Stepenice su prestale skripiti,koraci se vise ne cuju.Neko je tu,pred vratima,to osjecam.Tacno znam,u tom snu, da nije moja majka, s kojom zivim.Hocu da pitam ko je tamo ali kao da sam postao nijem,iz mojih usta jedva da i sam cujem mrmljanje koje proizvodim natojeci da viknem covjeka.Naglo ustanem,scepam bravu na vratima.Jasno cujem da taj neko bjezi.Otvaram vrata naglim pokretom i ugledam neku priliku kako zamice za uglom,na dnu stepenica.Sjurim niz te stepenice,posrcem,padam,pa ustajem i istrcavam iz kuce.Vidim da taj neko bjezi,spusta se strmom stranom brijega ka potoku koji protice odmah nize moje kuce.(potok jedino nabuja u onom periodu godine kad kisa ne prestaje danima;a cak ni tada,kad se zagazi u potok,voda ne doseze ni do koljena).

Potrcim za njim u cvrstoj rijesenosti da ga sustignem i uhvatim.Medjutim,on u dva skoka pregazi potok i krene se uspinjati brdom bjezeci ka samom vrhu.Htio bih potrcati za njim,ali potok sada raste,nivo vode se podize,i vise nije potok vec silna rijeka koja huci.Mrak postaje gust,toliko gust da ne vidim dalje od jednom metra pred sobom.Sada me hvata strah i ja se zelim vratiti sa tog puta i pustiti tog covjeka,ali ne uspijevam umaci nekoj nejasnoj sili koja me sada scepala i vuce me na samo dno mutnog potoka.Padam u potok,tonem na samo dno i ne uspijevam isplivati na povrsinu.Kao da mi je tijelo postalo tesko kao olovo.Nestaje mi dah,ne mogu dospjeti na povrsinu da udahnem vazduh.Mislim da cu se udaviti.Polako se mirim sa svojom sudbinom...kad,odjednom dogodi se nesto cudesno:ja uspijevam disati pod vodom.Ta okolnost mi sada pocinje djelovati sasvim normalna i prihvatljiva.

Potok me za svo to vrijeme,dok sam se borio za zivot(a ipak disao pod vodom)odnio nizvodno i sada ispilivavam iz sasvim druge rijeke,na desetak kilometara udaljenosti od moje kuce,na jednom mjestu u gradu kroz koje rijeka protice.

U sledecem trenutku nalazim se u jednom lokalu,u kome,na javi,svakodnevno ispijam kafu.U drustvu sam nekih lijepih djevojaka koje ne znam i jednog poznanika kojeg na javi ne mogu podnijeti,to znam.Ispijam pivo;djevojka koja je sjela tik do mene nesto brblja i glupavo se osmjehuje.Odjednom zacujem graju,okrenem se i pogledam:za stolom,na kraju lokala sjedi nekolicina staraca,rumenih u licu;ispijaju velike krigle piva,i smiju se grohotom.Potom su stali da jedan drugog pljuvaju,i svako od njih bi tu radnju zavrsio glasnim smijehom.Stadoh da udaram nogama jednog starca,ne znajuci zasto to cinim,i on pokri lice rukama i pocne plakati.Meni sada bi zao tog nesretnika.Rekoh da mi je zao i da ovo nisam zelio.Medjutim,starac nije prestajao plakati...

Ubrzo zatim bacih pogled na pod i uocih da sam bos,bez obuce,cak i bez carapa na nogama.Osjetih snazan stid i nastojah da sakrijem tu svoju sramotu od ljudi prisutnih u lokalu,a narocito od djevojke koja nije prestajala da govori nesto sto ja nikako nisam razumio.Stid me je i bjezim iz lokala,nikako ne shvatajuci zasto sam bez obuce.U sledecem trenutku gledam sebe u ogledalo i nisam zadovoljan time sto vidim.Nalazim kako sam mnogo ruzan i od toga mi postaje muka.Uspijevam nakako suspregnuti stid i sada se ponovo nalazim na tom mjestu.Sada zaticem samo djevojku koja je sjedjela do mene.Sami smo u lokalu.Ja prilazim i sjedam kraj nje.Od njene blizine mi postaje nekako ugodno,toplo.Ona sada nastavlja nesto pricati,ali sasvim tiho,sapuce.Polako je obavijam rukama i privijam k sebi.Ona se okrece a ja skidam odjecu sa nje i osjecam da mi se ud ukrutio...odmah zatim dozivio sam blagu erekciju.

Tu se taj dio sna,na zalost, prekida.Prebrzo,reklo bi se.

Odmah zatim pocinjem sanjati razne gluposti.Prvo nekog odvratnog asistenta sa fakulteta s kojim sam se svadjao sve dok nijesam batalio studije...pa mog debelog macka...zatim jednog pisca koji je umro pocetkom proslog vijeka,a kojeg ovih dana citam.Sve budalastine...

Pocinjem se lagano buditi,dozivam se svijesti,svjestan sam sebe,svoje sobe,ali prije nego sam se sasvim rasanio,ponovo utonuh u san.

Ponovo sam u svojoj sobi,na selu.Lezim na krevetu,gulim poveliku pomorandzu prstima;al nikako ne uspijevam osloboditi je kore,njezin sok se sliva niz ruke,i kaplje po podu moje sobe.Ostavljam tu pomorandzu.U sledecem trenutku,se gubim u vrtlogu nejasnih slika i rijeci.Lagano se (mislio sam) budim,otvaram oci;u mojoj sobi je mracno,svjetlost tek malo dopire odnekud izvan sobe kroz sirom otvorema vrata,i na ulazu u sobu neki covjek stoji,sasvim je tih,i posmatra me.Vjerovatno tu stoji dugo vremena;samo stoji kraj vrata i posmatra.

Nikad ga do tad nisam vidio,stoji sasvim miran,malo pognute glave i ne mice pogled sa mene.Obuzima me takav strah da ne mogu ni da se pomjerim,kao da sam prikovan za krevet;ne mogu cak ni da ga viknem.Bio je to pravi uzas u trenutku kad sam ga uocio!Medjutim,osjecam da se tresem i od siline straha mi pocinje tresti jabucica,pod bradom.To mi se vise puta desavalo kad sanjam neke strahote poput ove.

Tek se tad probudih,osjetio sam da mi znoj curi sa cela,lice mi je jos u nekom grcu i tesko sam disao.Skocio sam sa kreveta.Jos nije svanulo;upalio sam svjetlo.Vrata od sobe su bila zatvorena,ali nisam mogao da se smirim.Morao sam otvoriti vrata da pogledam,da se uvjerim da nema nikog.

Pogledam na sat:jos je bilo rano,imalo je jos dosta vremena do svitanja.Naravno,nisam se vise usudio da zaspim.Taj covjek bi me sigurno strpljivo cekao..Sjedio sam na krevetu do jutra.

Ne pamtim da sam u zivotu osjetio takav strah kao od tog covjeka koji me posmatrao.On je,medjutim,stajao miran i samo me posmatrao,ali strah koji sam osjetio bio je neopisiv.To je bila naravno neka vrsta iracionalnog straha.Nikad u zivotu,u snu nisam osjetio takav strah kao sinoc.Vjerovatno sada sagledan u realnost djeluje smijesno ali to je bio sam uzas.

Covjek je naprosto samo posmatrao,bio je sasvim tih,ali ja umalo nisam poludio od straha,u trenutku kad sam ga opazio.

• Upvote 8
  • 2 weeks later...
Posted

Sinoć sanjao kako se meteor približava Zemlji, a ja se vratio u Srbiju, znajući da će udariti po sred Amerike. Međutim, moja žena je iz nekog razloga bila u avionu negde u Americi u trenutku udara i ja nisam mogao nikako da je spasim. Jedina šansa koju sam imao (sad dolazi retardirani deo) jeste da pronađem nešto ključevima koje mi je dala kraljica Engleske, ali nisam uspeo da pronađem bilo šta osim nekih bombona, pa sam onda shvatio da je sve bila prevara od početka i da kraljica nije htela da mi pomogne.

Kada sam saznao da je meteor udario u zemlju, osetih blagi zemljotres i probudih se sav istripovan. Nakon par minuta sam ponovo zaspao i opet imao apokaliptičan san, svojevrstan nastavak priče, ovog puta o svemirskoj letelici koja je kružila oko neke planete, možda Marsa, i u kojoj se nalazio ostatak čovečanstva. Osećao sam se nesigurnim u toj letelici jer je izgledlao kao da će se raspasti svakog trenutka.

Jebeni Nibiru me proganja. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Uglavnom sanjam horore, tipa da me lik sa motornom testerom juri mojom ulicom,i naravno gubim ključeve od kuće,i pred samu smrt,probudim se. Kao i uvek..  

Mada, jednom sam sanjala da me je Isus spasio od tiranosaurusa.:'D Like wtf? :'D

Posted

Sklanjam juče neke stvari i vidim na vitrini venecijansku masku koja inače stoji na zidu već godinu dana. Samo me je spičio fleš kako sam se predhodno veče u snu popela na stranicu kreveta i počela da čupam masku sa zida. Ne sećam se šta sam sanjala. Razmišljam o tome od juče, je l' ima to neke veze sa mesčarenjem? :uhoh:

Posted

:)

Ako će ti biti lakše, jednom prilikom sam stigla od kreveta do kupatila, skinula deo pidzame, STAVILA MASKARU na jedno oko, i skontala da sam ipak previše umorna da idem sad u grad.

Vratila se u krevet ali legla naopačke, jer tako se neće naljutiti svi oni koje sam ispalila to veče.

hahahhah

Ili skoro momenat.

Sanjam neke likove s posla i nerviram se, pričam nešto. Probudim Dina, on me pita šta je bilo, na šta ću ja "e, pusti sad, rećiću ti kad budeš bio pijan".

(naravno pilo se to veče).

Još jedan dobar momenat bez reči: budim se jer Dino vrišti. A on vrišti jer sam ja iznad njega gledam ga.

Pazi kad ga je probudio pogled. Kaže, da sam imala nož... ko zna šta bi bilo.

• Upvote 2
Posted

Još jedan dobar momenat bez reči: budim se jer Dino vrišti. A on vrišti jer sam ja iznad njega gledam ga.

Pazi kad ga je probudio pogled. Kaže, da sam imala nož... ko zna šta bi bilo.

Mene tako jednom gledao mladji burazer , priblizio mi se i bulji u mene . Kad sam ga povezao levi direkt-desni krose vise nije imao te munje :bigblue:

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Jebes to, meni se desilo da je burazer ustao iz kreveta nocu, valjda mesecario, dosao u moj krevet, stao iznad mene, i poceo da pisa po mojoj faci. Dok sam ja skontao sta se desava... :haha:

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Jebes to, meni se desilo da je burazer ustao iz kreveta nocu, valjda mesecario, dosao u moj krevet, stao iznad mene, i poceo da pisa po mojoj faci. Dok sam ja skontao sta se desava... :haha:

Gledaj na to sa vedrije strane. Mogao je i u bulju da te jebe, a dok ti skontaš šta se dešava... :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...