ShinigamY Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Ma jok, imao je 7-8 godina A jbg, cvrsto spavam, moze neko lagano da me iznese sa sve krevetom napolju, a da ja to ne izvalim xD
Sisus Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Ma jok, imao je 7-8 godina Taman! Tada počinju da istražuju svoju seksualnost.
Machka Naopachka Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 @ShinigаmY, ču ništa, ko zna šta sve mogu da ispričam u snu, ponekad se zabrinem svega mi. Al dobro, bar još nikog nisam popišala Jeb'o te, pa tebe treba vezivati dok spavaš. P.S. Aj reci Dino. Na govno si zino
Sisus Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 (edited) Znao sam. Edited April 4, 2012 by Sisus
Captain Spaulding Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Znaš li ti koliko je hrkanje ozbiljno? Smanjen protok kiseonika u mozak , loša koncentracija, neispavanost...
Јарослав Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Ја то вучем готово цео живот. Јебига, сјебани синуси.
Zen Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 U poslednje vreme sanjam snove koji su tako stvarni. Kao recimo stojis u redu i cekas nesto. Ides u radnju. Moderises yumetal. Pi. @ Jare dakle testerishesh, a? Nikad nisam imala problem sa tudjim hrkanjem, meni to ne smeta.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Jel neko ima problema sa hrkanjem? Imam ja..ne podnosim hrkanje.Vucem traume od caleta koji probija zvucni zid.
Captain Spaulding Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Ja imam nocna gusenja tj hrcem i onda prestanem da disem par sekundi ....uzas
Zen Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 To je jedan od cestih razlog aza razvod. I mnogi parovi pocinju u srednjim godinama da praktikuju odvojene krevete i sobe bas iz tog razloga. Jebiga. A zanimljivo je, ja u principu imam uzasno lak san, i sto puta u toku noci se budim, ali odmah zaspim. Valjda sam navikla na konstantnu buku, odrasla sam pored auto puta. Ne bih rekla da imam problema sa spavanjem, ta konstantna budjenja su meni difolt i to je ok. Probudi me hrkanje samo kad neko pocne da krklja, inace je ok. I moj macak hrce uzasno, i to uglavnom meni na uvo
sale 3sm Larry Flynt Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 kako spavas?na ledjima,sa strane,na tomaku?Mozda polozaj glave,zbog disajnih puteva utice,bem li ga
Oak Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Meni je sjebana ova hrskavica u nosu, pa mi je leva strana skoro uvek zapušena a često se i desna zapuši, pa onda u toku noći krenem da dišem na usta, na kraju se probudim da uzmem vode pošto imam osećaj kao da sam gutao pesak.
Zen Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Idi sa Kuruzom na utakmice lepo da ti razbiju nos pa da imas plasticnjak o trosku drzave
Oak Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 haha pa ovo sam i zaradio zbog tuče/udarca, bila je ona akcija letos na zvezdari čini mi se, besplatne operacije nosa ako utvrde da imaš devijaciju, ali mora da ti je prebivalište tamo, a ja dođoš jbg ):
sale 3sm Larry Flynt Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Ni to ne pomaze.Ortakov cale isao....dzaba.
Oak Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Ne pomaže sam zahvat ili ne pomaže zahvat urađen od strane naših doktora/hirurga, ja koliko znam to je na zapadu standardan zahvat za rešavanje tog problema.
Zen Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Zato je moj frend isao u vojsku, da bi mu tamo uradili plasticnu nosa. Uradili su mu super (on em je imao pun djavo devijacija, em je hteo manju surlu) izgleda odlicno i nema vise problema sa disanjem.
Captain Spaulding Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Problem sa hrkanjem je to sto postoje vise uzrocnika i nisu svi izlecivi. Ja sam kao klinac obavezno svake godine imao bronhitis, ponekad ne mogu da udahnem vazduh do kraja (nije atsma) Ako imas neku deformaciju onda ti operacija moze pomoci ali nikad nije zagarantovano da ce ti "izleciti". Cesto mi se nos zacepi i svrbi me kao da mi mravi setaju po nosnim supljinama. Lekar opste praske je odbio da mi da uput za higijenski jer sam hteo da radim alergotest. Ona je na to rekla da je sa mnom sve u redu i da mi ne treba to. Ja inace spavam uvek na stomaku ili sa strane.
Oak Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Kad se bude imalo para, platiće se. In the meantime:
Captain Spaulding Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Ne volim da koristim Olynth jer postanes navucen na njega i sluzokoza ti se skroz osusi i sjebe a pritom me i boli nozdrva u koju sam ubrizgavao sprej.
Oak Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Ja ga evo već par godina koristim, zimi skoro svako veče zbog suvog vazduha, leti manje. Rekao bih da nisam navučen, ali nemam dokaze jbg xD a za sluzokožu nemam pojma, ne primećujem ništa.
Zen Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Kapetane zajebi doktorku idi na alergo test, to sto si opisao jako lici na alergiju na ambroziju.
Recommended Posts