Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ShinigаmY, ču ništa, ko zna šta sve mogu da ispričam u snu, ponekad se zabrinem svega mi.

Al dobro, bar još nikog nisam popišala :haha:

Jeb'o te, pa tebe treba vezivati dok spavaš. :haha:

P.S. Aj reci Dino. :bigblue:

Na govno si zino :haha:

• 1 month later...
Posted

U poslednje vreme sanjam snove koji su tako stvarni. Kao recimo stojis u redu i cekas nesto. Ides u radnju. Moderises yumetal. Pi.

@ Jare

dakle testerishesh, a?

Nikad nisam imala problem sa tudjim hrkanjem, meni to ne smeta.

Posted

To je jedan od cestih razlog aza razvod. I mnogi parovi pocinju u srednjim godinama da praktikuju odvojene krevete i sobe bas iz tog razloga. Jebiga.

A zanimljivo je, ja u principu imam uzasno lak san, i sto puta u toku noci se budim, ali odmah zaspim. Valjda sam navikla na konstantnu buku, odrasla sam pored auto puta. Ne bih rekla da imam problema sa spavanjem, ta konstantna budjenja su meni difolt i to je ok. Probudi me hrkanje samo kad neko pocne da krklja, inace je ok. I moj macak hrce uzasno, i to uglavnom meni na uvo :haha:

Posted

Meni je sjebana ova hrskavica u nosu, pa mi je leva strana skoro uvek zapušena a često se i desna zapuši, pa onda u toku noći krenem da dišem na usta, na kraju se probudim da uzmem vode pošto imam osećaj kao da sam gutao pesak.

Posted

Idi sa Kuruzom na utakmice lepo da ti razbiju nos pa da imas plasticnjak o trosku drzave :mhihi:

Posted

haha pa ovo sam i zaradio zbog tuče/udarca, bila je ona akcija letos na zvezdari čini mi se, besplatne operacije nosa ako utvrde da imaš devijaciju, ali mora da ti je prebivalište tamo, a ja dođoš jbg ):

Posted

Ne pomaže sam zahvat ili ne pomaže zahvat urađen od strane naših doktora/hirurga, ja koliko znam to je na zapadu standardan zahvat za rešavanje tog problema.

Posted

Zato je moj frend isao u vojsku, da bi mu tamo uradili plasticnu nosa. Uradili su mu super (on em je imao pun djavo devijacija, em je hteo manju surlu) izgleda odlicno i nema vise problema sa disanjem.

Posted

Problem sa hrkanjem je to sto postoje vise uzrocnika i nisu svi izlecivi.

Ja sam kao klinac obavezno svake godine imao bronhitis, ponekad ne mogu da udahnem vazduh do kraja (nije atsma)

Ako imas neku deformaciju onda ti operacija moze pomoci ali nikad nije zagarantovano da ce ti "izleciti". Cesto mi se nos zacepi i svrbi me kao da mi mravi setaju po nosnim supljinama. Lekar opste praske je odbio da mi da uput za higijenski jer sam hteo da radim alergotest. Ona je na to rekla da je sa mnom sve u redu i da mi ne treba to.

Ja inace spavam uvek na stomaku ili sa strane.

Posted

Ja ga evo već par godina koristim, zimi skoro svako veče zbog suvog vazduha, leti manje. Rekao bih da nisam navučen, ali nemam dokaze jbg xD a za sluzokožu nemam pojma, ne primećujem ništa.

Posted

Kapetane zajebi doktorku idi na alergo test, to sto si opisao jako lici na alergiju na ambroziju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...