Grobodan Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 E,lepo,nego...Doomsday for the heretic! U cugu sam morao da bacim album na repeat i obnem ga 3 x mnogo dobro,a taj thrash uticaj koji vi pominjaste nisam nesto mnogo primetio,a i ne moze da skodi u svakom slucaju.Ne znam koji mi je bolji album,posto sam Apparition obrnuo mnogo puta,a sa ovim sam tek poceo,no u svakom slucaju strava album. Quote
dr.lecter Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 TO uopste ne dolazi u pitanje. Malo mi je zasmetalo i sto na ovom albumu nema obrada. Na prvom je bila ona 'Twardy jak skala' od poljskog benda Open Fire. Mozd aima na disku, ja sam nabavio LP veziju gde je bonus pesma 'Take Revenge' snimljena uzivo i zvuci isto kao na albumu. Kako nema nesreco jedna??? Obradili su Invandera(Tipton-Halford-Hill) od benda svih bendova i ti to nisi provalio Quote
RNA Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 'Ladno, izvinjavam se! Jebiga, odmah posle nje je 'Take Revenge' live. Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 hell yeah blummi i ekipa deru guzove totalno,ovo mi je jedan od drazih novijih heavy bendova uopste,nesto se pricalo da hoce u thrash vode da krenu,al blummi ne da izgleda!!!! Quote
RNA Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 Већ су на другом албуму почели да вуку, али не треба им то. Додали су таман колико треба. Има вазда треш бендова, а оваквих хеви фали. Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Већ су на другом албуму почели да вуку, али не треба им то. Додали су таман колико треба. Има вазда треш бендова, а оваквих хеви фали. DEFINITIVNO Quote
Angelystor Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Malo da se digne tema o ovom kultnom bendu, chuh konacno i "The Apparition", masu dobar album, lecka vise heavy/maidenovski nego Dumzdej, trebace vremena i ovaj materijal da mi priraste srcu kao DFTH, ali to je taj zvuk Quote
Grobodan Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Tek sad si ga čuo? Uh, minus ti pišem... meni rezao Boško čim je izašao... Quote
Angelystor Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Nisi mi ga dao pre na MP3 a donosis mi Cradle, minuscina ;P Ili one Japance uzasne, hahah. Quote
Grobodan Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 CoF > you. Što ne tražiš i dalo bi ti se Quote
Grobodan Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Iz neba pa u rebra - NOVI ALBUM! Quote
Grobodan Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Soliram debelo ovuda... Posluša li neko novi album? Video sam da je u Rock Hardu album meseca ali ja sam razočaran. Prošli bili zarazni kao ebola a ovo totalno slabo ulazi u uho, jebem ti ja takav hevi. Još par pokušaja i leti iz liste ako se ne pokaže bolje. Quote
Angelystor Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Mnogo mi se prike ti druzis sa Fincima... Ne mogu da razumem kako ti je ovo slab album, a npr. Ghost neko cudo nevidjeno :] Ja sam provalio da je jedini problem ovog albuma pocetak, prva je podobra, pa idu tri slabije, i onda krece sex od "Betrayed Battalion" pa do kraja. Bez greske. Meni album samo dlaku koju slabiji od proslog. Suffer The Heretic To Burn...LEFT TO BURN Quote
Grobodan Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 (edited) I Finci i Ghost znaju da napisu konkretne pesme koje udju u uho kako treba, a Inkvizitor mi na ovom albumu kao predigra bez sexa, macka oko slanine, kisa oko Kragujevca... you name it. Samo se motaju okolo a nista konkretno. Edited January 29, 2011 by Grobodan Quote
Angelystor Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ide losija predigra nekih 20 minuta, ali onda 40 minuta old school sexa! Ne znam zasto tvoja maca ne moze omirisati ove sasvim slasne slanine... Steta sto nema Boska tu npr. da da treci glas pa da se prevagne na neku stranu, ovako samo ti i ja... 1 Quote
Grobodan Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Mozda onda da izbacim prve 3 pesme, dok one prodju ja obicno vec zaspao Steta sto nema Boska zaista... Quote
M-16 Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) Ja sam, pored silnih razočarenja prošle godine, uspeo da na neko vreme zaboravim za album pa zato tek sada komentarišem. Slažem se sa Grobom, 'bem ti ovakav album ako ti posle slušanja ne ostane u ušima makar jedan refren Edited January 30, 2011 by M-16 Quote
Angelystor Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 http://www.mediaboom.org/404245-metal-inquisitor-ultima-ratio-regis-2014.html Quote
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 (edited) Đe si brate Angelizatore da se opet sami sukobimo oko novog Inkvizitora? Ja zadovoljan apsolutno, mnogo mi bolje leglo ovo nego prethodnik, konkretnije u svakom mogućem smislu. Jedino mi utisak pokvarilo čitanje lirika, ja razumem da je neko Nemac ali ovako katastrofalan engleski nisam video još otkad sam sabirao Dark Moor kolekciju. Mada kapiram da je pisac hteo da kaže nešto apsolutno metalski pa 'ajde. Edited June 16, 2014 by Grobodan Quote
Angelystor Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ne seri da se tebi nije svideo prosli? Kakav covek. Daj neki lustiges Beispiel iz tih lirika. Quote
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ček' da ga izvadim s police (no pun intended)... Wheels around me, awaken from the phone ili I am looking for a gravestone which is nicely for disguise It seems like broken back bone while carrying tonight Quote
Angelystor Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Lector: Google translate Ovo drugo citam vec 3. put, ne mogu da razumem. Quote
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ja mislim da mu je spomenik slomio leđa Quote
Angelystor Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 (edited) A možda se ušinuo jer mnogo jako plakao (jer ne može da nađe lep spomenik)? Edited June 16, 2014 by Angelystor 1 Quote
Grobodan Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Stigao novi album https://cloud.mail.ru/public/MJmj/nZxZZNYyo Javi kad preslusavas kolega pa da se opet sukobimo ovde. Quote
Recommended Posts