vladream Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 konacno da se ti i ja slozimo nesto Quote
_powerslave_ Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Hehe o da li je moguce... Quote
vladream Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 prosto se brinem za sebe elem, ne mogu da verujem da im je promakla kontra u ritmu koji krece posle uvodnog rifa Head Up High, tacno se tu cuje da je programiran bubanj, nijedan bubnjar ne bi svirao to, nego bi preskocio, i svirao sledecu, jel primetio jos neko to? Quote
ErliK Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Dobar je novi Firewind mada mozda ne tako kao neki prethodni... treba ga još slušati u svakom slučaju. Kad bih otišo na taj koncert ... mogao bih otići i samo zbog Firewinda komotno. Ipak sve je neizvesno kod mene. Quote
_powerslave_ Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Sve vishe i vishe mi se svidja ovaj novi album... jedva jebeno chekam koncert Quote
Chomma Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Dobar je album, ali je salzem da nije kao, mozda niti jedan pre njega, i ako budem isao idem samo zbog njih:) Quote
rhapsoad Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 nisu ovi los bend ima dobrih pesama mada prva 2 albuma tj demo i album me i nisu odusevili ali ovo dalje je ok Quote
Angelystor Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 A tek Maniac obrada sto je dobra Znachi jest' obrada? Meni prvo zazvucao kao neki EdGuy ripoff a onda pre k'o neki disco..i mnogo zarazna pesma jbt... Za razliku od proslog, ovaj me oduva Gus kralj se vratio! Dodushe, nije kao prva dva, ali vremenom ko zna.. Najjache: Into The Fire, Head Up High (sto me podseca na DIO ovde mjuza..a i vokal lechka), Angels Forgive Me, i...Maniac naravno Quote
rhapsoad Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 ma Maniac je legendarna stara pesma fino zvuci u njihovoj obradi Quote
Shamandalie Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Meni ta obrada previse lici na obradu Alogije. Quote
rhapsoad Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 sasvim je moguce da je alogia nekad svirala ali mislim da je pro rock redovno obradjivao tu pesmu Quote
AstralliS Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 sasvim je moguce da je alogia nekad svirala ali mislim da je pro rock redovno obradjivao tu pesmu Jeste, Alogia je obrađivala, imam jedan snimak sa tom pesmom. Quote
Apeiron Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) sasvim je moguce da je alogia nekad svirala ali mislim da je pro rock redovno obradjivao tu pesmu Jeste, u Beceju, secam se dobro, posebno zbog toga sto sam i svirao na tom koncertu Ali kakogod, jos jednom da ponovim, Maniac je (meni licno) najbolja 80s pop pesma svih vremena, najbolja pesma sa Flashdance soundtracka, a obrada, onako... Ako je neko voli, neka potrazi Sargant Fury verziju, to je bas metal a la Axel Rudi Pell. Edited March 9, 2008 by Apeiron Quote
Apeiron Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Nikako. To je u originalu Michael Sembello. Quote
RNA Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) Ко год... а звучао ми је као Кени Логинс. Edited March 9, 2008 by RNA Quote
Apeiron Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Ja bih menjao sve sto sam uradio u zivotu, u zamenu za tu pesmu, da sam je ja napisao Quote
Shamandalie Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Jeste, u Beceju, secam se dobro, posebno zbog toga sto sam i svirao na tom koncertu Da, da! Mislim da smo bili zajedno na tom koncertu, ako se dobro secam. Ipak, cudi me zasto je Firewind odlucio da je obradi...mada zvuci dobro. Quote
Apeiron Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Da, da! Mislim da smo bili zajedno na tom koncertu, ako se dobro secam. Ipak, cudi me zasto je Firewind odlucio da je obradi...mada zvuci dobro. Jeste, zajedno smo bili! A zasto ju je FireWind obradio, nisu ni u intervjuu odgovorili kako treba (uradih ga za sledeci Butcherian). Pitam, zasto bas tu pesmu, kaze Gus, to je klavijaturista predlozio, nama se svidela ideja, i snimili smo obradu. Toliko o tome Quote
RNA Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Извињавамсе на скретању са теме, али кад сам поменуо Кенија Логинса, како се нико не сети да обради 'Danger Zone'? Песма је у старту онако металски настројена. Quote
Angelystor Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ima Virgin Steele na prvom albumu tu pesmu, al' neshto ne verujem da je obrada Nego, meni apsolutni vrh albuma postade "Head Up High". Prava Helloween optimistichka power pesma, kakvu Weikath ne moze da napishe vec circa 10 godina, i izbacuje stvari tipa "Can Do It" i "Do You Feel Good". Koje su crap chist. Quote
Recommended Posts