*memento mori* Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Jedan fan manje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 A ne , slikace se kod crno belih govana . Tacnije , jedan fan vise 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Ništa, za koju godinu će obući majicu "oprostite mi ružnu prošlost"! Nisam preslušao album do kraja. Za sada su mi utisci veoma povoljni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Očekivan album. Nije razočarao niti premašio prethodni album. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Očekivan album. Nije razočarao niti premašio prethodni album. Verovatno najbolja moguća "ocena", slažem se u potpunosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Sad sam prvi put uzeo i preslusao The Premonition i odlican mi je. Imam ga na kompu od kako je izasao i ne verovatno je da mi je ovoliko trebalo ali jbg... Odlican album, ovaj novi ce morati da saceka dok mi The Premonition ne dosadi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) Hehehe, onda će tako da ti bude i sa novim albumom, "ostariće" dok ti The Premonition dosadi! To je takva albumčina (odnosi se na The Premonition) da to nije normalno, iako ga znam gotovo napamet, svakim novim slušanjem se iznova oduševljavam! Drago mi je da je novi album ostao u tom tj. njihovom fazonu, mada (po meni) ne može da se meri sa The Premonition. Edited October 30, 2010 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 The Premonition mi je trenutno toliko dobar, da uopste nije problem sto ce novi morati da saceka, Alligence mi je bio fantastican album i nisam imao volje da preslusam The Premonition, jer nisam verovao da mogu da snime nesto bolje od njega i kad god sam hteo da slusam Firewind slusao sam Alligence, ali izgleda da sam se zeznuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ma nema veze, bitno je da si "otktrio" i taj album! Uživaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Sto se mene tice, zadovoljan sam novim albumom Firewinda. Bitno je da bend nije podbacio niti razocarao, a realno tesko je bilo ocekivati da ce opet snimiti nesto u rangu albuma The Premonition na kojem je gotovo svaka pjesma hit. U odnosu na taj album, ovaj novi ne djeluje onako kompaktno, a i moglo bi se reci da ima i par nedovoljno ubjedljivih pjesama koje su tu da se popuni prostor na albumu. Ipak, radi se o veoma dobrom albumu. Bez dileme su mi najbolje "The Chariot" i "Embrace the Sun", mada ima jos dobrih i silovitih pjesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ja sam tek nedavno provalio da Gus svira solažu u "Visions Of A Blind Order" od Rotting Christ-a, dobro ju je savio. http://www.youtube.com/watch?v=e7zlMqvQd8M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 "Allegiance" me je odbio od benda, pa me "Premonition" navukao nikad jace, i onda "Days Of Defiance" me bacio na neku nultu tacku :] Niti smrdi niti mirise album, no vise mi je alidzinast nego sto je Firewind. Dakle, pre svega tu fale tvrdje sisarke i podosta tvrdji cetinari. Veci deo albuma vise se sastoji u pokusaju pravljenja hitova nego pesama...ako ovo zvuci normalno uopste. I onda se tu gube u kvalitetu strasno, posebno sredina albuma gde covek osim refrena ne moze nisat ljudski da primeti. Jebiga, voleo bih malo starog FW duha vise tu da se ugura. I po mogucstvu Fredricka da vrnu :] No, da ne bude da je sve crno, pesme tipa "Ark Of Lies", "Heading For The Dawn" i "The Yearning" mene izvlace stvari, pogotovo prva koja je za koplje bolja od bilo koje druge pesme na albumu. Kraljevski start, cepacki predrefren i kill-me-now refrencina. I onda nekako u narednih 3-4 pesama se spusta kvalitet i tako do kraja..osim koje bolje, ove dve pomenute np.r, pesme. Priest obrada mi se though bas svidja, zanimljiv pristup :] 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BmhZFV3WbDM au x) 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Obrada je, najblaže rečeno, odlična! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Instrumental im je takođe dobar. Pokazali su šta znaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Tako bih volela da ih vidim uzivo, ali nikako da se potrefi da sviraju negde po Jevropi kad sam ja tamo....Ponekad postajem zavisna od njihove muzike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pa bili su kod nas kao predgrupa i bili su fenomenalni. Secam se da su svirali 2 puta na bis sto je za bilo koju predgrupu neverovatno. Oni su bili blago receno zabezeknuti prijemom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ahh... Nikad sebi necu oprostiti sto nisam otisao na taj koncert... I dan danas mi devojka dusu vadi sto je ona bila a ja nisam... Uglavnom, kaze da su bili odusevljeni docekom i publikom kod nas... Cekam da dodju u Budimpestu, bili su u Sofiji skoro, ali mi je to bas daleko od NS-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 U decembru su svirali 2 puta u Solunu. Kazu da je bilo prepuno ljudi. Imali su i jednu svirku u Bugarskoj. Gus je vrlo zauzet otkad svira sa Ozzijem, pa valjda ih zato nema mnogo cesto na zivim nastupima. A i Apollo ce biti specijalni gost na evropskoj turneji Kamelota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Hoces da kazes da cemo ga gledati u Pesti u maju sad? nisam cuo za to do sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Da, gledacemo Apolla, Fabia, Simonu, onu Svedjanku, ali ne i Khana, niti Firewind kao predgrupu..ostaje mi nada da se zadesim jos neki put u Solunu kad budu ponovo tamo svirali. Sad im gledam ovogodisnje datume koncerata, nemaju nista zakazano u nama blizim krajevima. Edited February 2, 2011 by Shamandalie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ja bar jednom nedeljno odem na njihov sajt nadajuci se da su dodali Pestu, za Srbiju se cak vise ni ne nadam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Nazalost, izgleda da Srbiju svi pocinju da zaobilaze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbat Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) U Srbiji nema ozbiljnih organizatora koncerata i zato je sve vise zaobilaze. Edited February 3, 2011 by Verbat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ни озбиљних организатора, ни озбиљне публике. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts