Talvi Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 http://www.mediaboom.org/432924-gus-g-brand-new-revolution-2015.html Quote
Angelystor Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Jadan album, baš jadan. Sramota te da ga slušaš/10. Uostalom poštujem svaki izgovor da Leven peva negde Hah, vrlo sam siguran da smo tako i za Jorna pričali pre 10 godina Quote
Grobodan Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Poslusao sam i ja, bas lose, formulaicno moderno, Matsa nisam ni primetio. Quote
Runner Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Ja jednom obrnuo ovaj Gusov album, isto tako, razocaravajuce los utisak, a posebno me nervira onaj pjevac koji je zastupljen na najvise pjesama. Quote
Night Prowler Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 BREAKING THE SILENCE!! Today we're happy to announce our new singer! And it's none other than Henning Basse! Some of you might know him from his work in Metalium, others might have also seen him on stage with us. Henning is no stranger to Firewind fans as he toured the world with us back in 2007! Since last year he started playing some shows w/ Gus G's solo band and he delivered amazing performances, stunning the crowds all over Europe! Henning is an amazing frontman & a personality that totally fits with what Firewind is all about. Please welcome Henning to the family, we promise you the upcoming shows will Rock harder than ever!! Quote
StarbreakeR Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Imam i ja. Uskoro stiže i intervju u kucanoj formi Quote
StarbreakeR Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Evo i intervjua. Sve i svašta, a između ostalog Gasivoje obećava da će sledeći album biti čiš' power metal! http://bit.ly/GusG2k16 1 Quote
azal Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 (edited) Gus G drzi clinic u Festu ako nekog zanima https://www.facebook...04345636504350/ Edited October 10, 2016 by azal Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 http://nocturnemagazine.net/vesti/13722/poslusajte-novu-pesmu-benda-firewind Quote
ShinigamY Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Nije losa uopste, bas olckul paverica Quote
Runner Posted April 21, 2017 Report Posted April 21, 2017 Ovaj novi album meni poprlicno za zaborav :-/ "Ode to Leonidas" jedino sto valja i da kazes da je na nivou. http://www.youtube.com/watch?v=MgfSALYaX8Q Quote
StarbreakeR Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 Meni više ima dobrih nego fillera, Ode, We Defy, Rise from the Ashes, Hands of Time. Mnogo mi je bolji od prethodna dva i baš je 90's power metal worship. Quote
Runner Posted March 21, 2020 Report Posted March 21, 2020 Since power metal masters FIREWIND announced their new line-up (which now features Herbie Langhans – known from Avantasia – on vocals), fans and critics alike speculate how FIREWIND’s new incarnation might sound. Their questions find an answer now in the band’s brand new music video „Rising Fire“. The song is taken from the upcoming self titled album „Firewind“, which will be released on May 15th. "Firewind" tracklisting: 01. Welcome To The Empire 02. Devour 03. Rising Fire 04. Break away 05. Orbitual Sunrise 06. Longing To Know You 07. Perfect Stranger 08. Overdrive 09. All My Life 10. Space Cowboy 11. Kill The Pain Quote
Angelystor Posted June 24, 2020 Report Posted June 24, 2020 Nije govno, ali ni ništa specijalno. Profi power album i to je to. Quote
Angelystor Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 https://blabbermouth.net/news/paul-dianno-to-be-joined-by-gus-g-for-two-concerts-focusing-on-early-iron-maiden-classics Kako dođeš od toga da si nova velika nada powera, sviraš sa Ozijem i onda se nađeš da sviraš tezgu sa Pol Dijanom? Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 6 Report Posted March 6 Novi album Firewind-a je izasao pre par dana,a ova pesma po meni je najbolja. Quote
Angelystor Posted March 6 Report Posted March 6 Blago si ga tebi, meni je solidno dosadan. Ali kome je prošli bio dobar, kontam da će i ovaj. Uhvatio ih sad na turneji sa Masterplanom. Realnoi sam išao zbog Masterplana, da vidim i Grapowa pre nego što jedan od nas dvojice ode u penziju. Neverovatno je koliko bolja energija u Masterplanu nego u Firewindu. Baš ima osećaj benda a ne skupine ljudi, non stop neka zebancija, dodaju se pivima... A onda izađe Gus G i više vremena provede nameštajući kosu i menjajući gitare nego što je i pogledao ostatak benda. Takođe, težak smor što nisu zamenili Kacionisa, tako da su sad em bez klavijatura, em bez druge gitare live. Nije ni Masterplan cvećka jer uglavnom sviraju samo album star 20 godina, ali bar nisu bezdušna tezga kao ovi. I da, nikad gori skupina dva pevača, ni Herbie ni Altzi nisu za više od Deep Purple tribute gigova u Braunschweigu. Quote
ShinigamY Posted March 6 Report Posted March 6 Isto misljenje - meni ova pesma dosadna, ako je ovo highlight, mogu misliti album, tako da pass ... Realno, Firewind bez klavijatura i onih catchy pocetak 2000 fazona nije Firewind, i dzaba da slusam. Gus G odlican gitaros, al' ovo je odavno bend koji skipujem. Ocete novi Firewind, poslusajte Sunburst - gitaros Gus Drax (haha isto Gus) kidacina od power metala, jedan album izbacili u 2016 al' taj jedan vredi nego svi albumi zajedno posle The Premonition iz 2008: 1 Quote
HEFEST Posted March 7 Report Posted March 7 Sve si objasnio lepo, ali po meni ipak najveci razlog za sunovrat je odlazak Apola koji je bio dusa benda i realno nezamenljiv vokal. Posle njega ja ne znam ni za jednu pesmu da im valja. Quote
Grobodan Posted March 22 Report Posted March 22 Meni su na novom 4 spotovane pesme odlične, ostalih 6 daleko ispod. Doduše za ovu Talking in your sleep mi se čini da je neka 80s new wave obrada. I ne znam kako je lajv, ali mi je Herbie sasvim okej vokal studijski. Quote
Angelystor Posted March 26 Report Posted March 26 Jeste obrada Setio sam se tužnog momenta sa giga kad je neko dodao Gusu ploče na sceni između pesama, da pokaže publici kako izgleda novi album. Awkward. I eto ih sad predgrupa Sonati na jesen Quote
Recommended Posts