StarbreakeR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Nemam pojma nisam imao sansu da odslusam ceo alum...samo taj spot...ali ti verujem na rec...istini za volju nisam ni ocekivao nesto maestralno... Quote
StarbreakeR Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Cekaj...ja tek sad primecujem da Somapala ne peva... Quote
Angelystor Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Pa ja sam ochekivao neshto bolje poshto Gus napustio sve zivo da bi se "usredsredio" na Firewind. alal mu kurac. Quote
StarbreakeR Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Sta da ti kazem...to ti je maler Alal mu na "Usredsredjivanju" Quote
Angelystor Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Sad josh Dream Evil da izda majka album... Quote
StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 I ovaj ce da se razocara i povuce kao Kiske..."Metal nije bio za njega" Quote
Eternal Flame Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ovo je najvaljeno kao attack 4 Grka ali izgleda da ispalo mnogo meko. Volim Apola kao vokalistu ali neznam da li je Gus G dobro izabrao za posao u bendu koji je sebe izgradio na žestokoj power svirci. Ovo je neki melodic metal sa dodirom progressive, meni je OK samo nisam to očekivao od Firewind-a. Mislim da se Gus zeznuo kada je šutno prvog pevača koji je ubica na vokalima. Quote
_Neverlasting_ Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 >Falling to pieces< i nije tako losa pesma...iskreno to je prva pesma od njih koju sam cula i zasluzna sto sam nastavila da ih slusam Ako vam se svidjaju,odslusajte pesme >Breaking the silence< ; >Ready to strike< ; >Tyranny< ; >I AM THE ANGER< (!!!) ; ... i mozda >Where do we go from here< Ujedno,Hail svima,ja sam nova ovde... P.S.Bas sam se iznenadila kad sam videla njihovo ime u srpskom forumu - mislila sam da niko nije cuo za njih... Quote
Bride Of Darkness Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Allegiance is the fourth full-length album by Firewind. Vocalist Chity Somapala was replaced by Apollo Papathanasio and Stian L. Kristoffersen made way for Mark Cross on drums. This is the first Firewind album to feature original music written by anyone other than Gus G. "Allegiance" – 4:41 "Insanity" – 4:29 "Falling to Pieces" – 4:03 "Ready to Strike" – 4:35 "Breaking the Silence" – 4:03 "Deliverance" – 6:07 "Till the End of Time" – 4:36 "Dreamchaser" – 4:07 "Before the Storm" – 3:42 "The Essence" – 4:19 "Where Do We Go From Here?" – 3:57 Quote
Prisoner of Dreams Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 nikad oni nece ponoviti energiju sa Between Heaven and Hell Quote
APOHAKC Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Da, taj album je vrh... ostalo mi se nesto i ne svidja. Quote
Angelystor Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Pa jest' najbolji, ali meni su i Forged i Burning Earth takodjer extra albumi..posebno Burning Earth. A ovaj novi..ne znam, nije to to..a ponajvise mi fale vokali gosn. Fredricka.. Quote
Telcontar Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ja sam izgleda jedino kome se novi FireWind svidja do jaja... Quote
qazwsxe Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 ja nisam preslusao novi album jos uvek ali preslusao sam preostala tri u tu mi je poredjano: burning earth/between heaven and hell forged by fire Quote
Download_manager Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ja sam izgleda jedino kome se novi FireWind svidja do jaja... Nisi. I meni se svidja. Quote
Tanya Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ha, ha pala sam sa stolice od smeha kad sam videla početak spota Gole dlakave grudi, crna kapuljača, skup oko vatre Kako volim to metalsko loženje! Ne shvatite me pogrešno muzika mi se sviđa, nego je spot užasno smešan... Quote
DragonHeart Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Velika vecina Metal spotova je smece, pa ih i slabo gledam. Zato se prepustim slusanju muzike, a za vizuelni dozivljaj me nije briga Quote
Tanya Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ne znam zašto? Ja baš volim ovako ponekad da se nasmejem Quote
DragonHeart Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Kad hocu da se smijem, pustim "Mucke" Quote
Tanya Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pa dobro, svakom svoje. Aj da ne spamujemo? Quote
Telcontar Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Tanya hvala sto si me upozorila na vreme da ne gledam spot Vecina metal spotova je smece kakvog nema. Fala bogu pa su ove spotove koji mnogi bendovi snimaju kod nas, vecina zapravo lici na neshto... Sto se tice VatrenogVetra... bio bi red da svrate i do nas Quote
Tanya Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 @Telcontar Ma ne, odgledaj, stvarno! Evo opet se smejem! Ja volim kad se tako lože. METAL!!! YEAH!!! Quote
*Nienna* Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ha, ha pala sam sa stolice od smeha kad sam videla početak spota Gole dlakave grudi, crna kapuljača, skup oko vatre Kako volim to metalsko loženje! Ne shvatite me pogrešno muzika mi se sviđa, nego je spot užasno smešan... :) :) Oh yeah,pure metal Quote
DragonHeart Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ja volim kad se tako lože. Da se nisi ti nalozila Quote
Recommended Posts