_powerslave_ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Jel nashao neko od vas mozda lyrics za novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Kak' sam ja u trans pao kad krenula: Walking through the fires of the land of the dead I'm between heaven and hell The righteous path is hidden from the wicked and the damned I'm between heaven and hell Fwind se mora gledati kao headlining bend, besh mi sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Fwind se mora gledati kao headlining bend, besh mi sve.. Definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Jel nashao neko od vas mozda lyrics za novi album? imas na darklyrics.com ili bese .net, nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Ma ok nashao sam ih pre neki dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Do subote, uopšte nisam obratio pažnju na ovaj bend. E juče sam pustio novi album i moram reći da sam našao tu interesantnih stvari ... mislim da ću da malo pažljivije poslušam njihov opus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Одувјек сам се питао шта раде досадне предгрупе? Али да,видиш они су ту да информишу неиформисану масу,какав сам рецимо ја.ФајрВинд је супер бенд,сад ми је мало бзв. што нисам узео њихов нови албум на тезги у СКЦ али браћа Грци имају баш фино свирку...Вокал им је машина. :-) Доћи ће они у Србију имам осјећај. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Firewind je super odradio posao!! Jedina zamerka koju ja imam jeste vokal. Nevezano obavezno za ovaj koncert. Cini mi se nekako kao da sve pesme peva na isti nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Firewind je sinoc pokazao "nevjernim Tomama" ko su i koliko vrijede. Imali su extra nastup i licno se ne bih bunio da su svirali koliko i Kamelot Gus G. je prepun hvale na nas racun, sto sam imao prilike licno da cujem dok smo se fotografisali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ajd napisi sta je pricao, bas me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Do subote, uopšte nisam obratio pažnju na ovaj bend. E juče sam pustio novi album i moram reći da sam našao tu interesantnih stvari ... mislim da ću da malo pažljivije poslušam njihov opus Eh matori, kad sam ti ja rekla da je dobro nisi hteo da poslusas Maniac je super odradjena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ovo je bas cool u pocetku nas bese malo ali sad Firewind bas ima dosta fanova u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ja sam nesto malo pricao sa gusem, rekao je nesto tipa da je iznenadjen prijemom i da ovo stvarno nisu ocekivali.. vise sam pricao sa crossom i apollom.. koji su nas takodje pohvalili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 jao, bash ih nisam UOPSHTE slushala pre koncerta....ali sada...skidam sve ja sam jednom drugu rekla da cju Gusa da prosim sledecji put kad dodje xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Gus je zakon..Mnogo veliki frajer. Ja sam pricao sa njima!!!Odusevljeni su...cak mi je Bob-klavijaturista rekao Djordjevic i Kovacevic rules... Olimpiakos forever.. Jos kada sam mu rekao da je Djordjevic iz mog sela odlepio je hehehehe :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 aaaaaaaaaaaa hahahhahahh pa realno momci kidaju ove sezone aj necemo sada i o fudbalu na ovoj temi al Olimpijakos je dosta dogurao i u Ligi sampiona zahvaljujuci njima dvojci Koji je car taj BobCat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Bob je imao mnogo dobru majicu Faca je Gus koji je kad sam ga pitao za fotografisanje rekao: "Ajde" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ja nisam objektivno mogao da dodjem na koncert preksinoc, i sad kad vidim kako svi hvalite Firewind svirku srce mi se cepa. Radije mi se zbog njih islo, nego radi kamelota, aj 'ebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ma bice jos prilike sigurno, rekli su sami da ce sigurno da se vrate a i organizatori su videli koliku su podrsku dobili kod publike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 jao, bash ih nisam UOPSHTE slushala pre koncerta....ali sada...skidam sve ja sam jednom drugu rekla da cju Gusa da prosim sledecji put kad dodje xD Stani u red! hahaha Genijalni su stvarno, i bilo bi divno da naprave solo koncert! I super je sto nisam bila jedina koja je znala sve pesme ehehe, bas lepo sto imaju toliko fanova! Sve pesme su bas slusljive i zarazne, ne prestajem da pevusim Mercenery Man Imam par dobrih klipica, al kad se prebace sa aparata na komp, nije bas uskladjen zvuk i ton... Jel ce biti ok ako stavim na youtube, ili ce isto da zeza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 He, a ko je izvalio da je "Mercenary Man" kopija Gary Moore-ove pesme "Military Men" ??? Nije u pitanju obrada, već jedna kopiaj koncepta, priče, pa čak i muzke ... ako mi ne verujete poslušajte Dobri su FIREWIND, baš ih slušam ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 He, a ko je izvalio da je "Mercenary Man" kopija Gary Moore-ove pesme "Military Men" ??? He, meni se cini da si mi bas ti to na koncertu rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Jel jesam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Jel jesam? Mmm da Moguce da si samo ponovio to sto si cuo od nekoga, ali znam da si rekao nesto tog tipa Jes da sam ja nagluva, ali to je bilo otprilike to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Primetio sam i ja takodje josh kad sam je prvi put chuo, al nema veze pesma ionako kida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts