dijaz Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Ne mogu da verujem da nema tema o ovom bendu.Naravno,mnogima je sigurno poznat ovaj bend koji svira symphonic black sa primesama death metala.Bend je nastao 1993 u Norveškoj.Imaju izdata 2 EP-ja i 5 albuma. Quote
Ol' Scratch Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Veshtica je rodjena... Ahem fin bend narochito im je dorbra ona Manifestation... Quote
The Return Of The Kai Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Mnogoooo jak bend...vrlo su melodichni Najjachi album 2nd spell a: Quote
Cryfemal Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 Dosta dobro zvuci, al' dzaba sada srati od tome kada je njihovo vreme pomalo zagazeno. Nema veze, duh prati! Quote
Srki Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Tako je. Pronadji, recimo, Second Spell Quote
Metal_Heart Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Imam sve od gehenne i stvarno su odlicni... a: Quote
Lady in Black Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 E ja nemam nista od njih Par pesama sam skinula sa neta koje poprilicno ok zvuce. Quote
scissors Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 čini mi se da bacih već poruku na ovu temu... "murder"... ultrabrutalno i daleko od blacka... znam da je neko pomenuo da ostali albumi nisu death but whatever... zanimljivo, ali ništa extra Quote
kojan Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Imam album 2nd spell.Poslusao sam ga jednom ili dva puta i ne svidja mi se.Uzecu da ga preslusam jos par puta pa cu onda da dam svoje konacno misljenje. Quote
Denethor Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Po meni najbolji albumi iako nisam preslusao sve do kraja su 2nd spell i first spell stim sto mi je 2nd za nijansu bolji. Super atmosfera, super bend. Quote
dark angel84 Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 imam ih na nekom tribute-u i neke pesme sam skinula sa neta Quote
Nazzgul Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Prvi album? Hah.... Jedno vece bash kad sam slusao pesmu: Shivering Voice Of The Ghost, sa doticnog albuma, vice meni keva ovo je plagijat. Zvuce kao Doors-i.... Pa vi vidite shta stavljate na black metal forum Quote
Lady of Blood Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 a witch is born!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Markiz Lantenak Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 jedan od rijetkih bendova koji je uspio da spoji sirovost, old school duh i melodiju! SLAVA Quote
Markiz Lantenak Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 a witch is born!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ako cemo pravo i nije neka pjesma! ima mnogo boljih mogli sam may result nac neku drugu Quote
genius Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 ako cemo pravo i nije neka pjesma! ima mnogo boljih mogli sam may result nac neku drugu Dobra je pesma, bash dobra, ali je malo izvikana sad zbog May Result-a shto jes' jes'...Ima i boljih..." First spell" rula . Quote
Denethor Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Lose su preradili po mom mislenju. Inache sve pesme sa first spella su posebne pogotovu one klavijaturice u angelwings and ravenclaws. Quote
liMa neBa! XD Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Imam sve od njih mada nisam sve preslusao, dopadaju mi se first spell, second spell, malice...MURDER MASTER SATAN - nikad jaca pesma, mada je malo dalje od Black-a. Quote
Demonic_Alliance Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 Evo posto sam jos par dana off-country, mp3 disk sa manje vishe komplet gehennom (sem zadnjeg) se nasao na mojoj vishenocnoj ponavljajucoj plejlisti za nespavanje Zaista, First spell se dosta - po tempu pogotovo, a pomalo i po atmosferi, razlikuje, ali neko pomenu Shivering voice.... Zaista me ta pesma odusevljava. Generalno taj prvi album je fino morbidno jeziv, a opet spor i ne brutalan po zvuku. Mada oni generalno imaju 3 albuma, ostalo su sve neki remixi, reizdanja, krpezi Zadnji album nije ostavio toliki utisak na mene, mozda zato sto ga nisam posebno slusao... Iako sam se primio na naziv, priznajem zvuchi opako, ali sam album nekako prosecan... Quote
Ora Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Ja nisam ni preslusala zadnji album, ali prva dva su veoma dobra. Nazzgule, pustas BM majci?? Quote
Recommended Posts