Azog-Gauroth Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 CHRIS BARNES bi pojeo CORPSEGRINDERA!pa nek ljubomorna svinja sere koliko god hoce."kris ima los scream,mada mu grol nije los" PA DA LUI JE LIK NORMALAN!?!? pored njega volim i growl lika iz Opetha. Trey Azagthoth-GITARA bubnjar iz Vadera-BUBANJ lik iz Chriptopsya-drugi izbor gitarista iz Deicide i Vomitory. 1 Quote
CYBERWASTE Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 corpsegrinder-vokali chuck-gitara bubanj-bubnjar napalm deatha bass-lik iz obituary...jebiga ne znam im imena Quote
Fiery Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 CHRIS BARNES bi pojeo CORPSEGRINDERA!pa nek ljubomorna svinja sere koliko god hoce."kris ima los scream,mada mu grol nije los" PA DA LUI JE LIK NORMALAN!?!? Ne da ima los, nego smesan "scream". Corpsegrinder definitivno ima veci dijapazon, mada ne moze da ide tako duboko kao Barnes. 1 Quote
Grobodan Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Barnes ima savrsen growl,ali mu je scream stvarno smesan,i zna da smori ponekad sa non-stop forsiranjem preterano dubokih vokala. 1 Quote
KRANG Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 ovakve teme su mi prilično glupe, ali ipak ne mogu da verujem da niko nije pomenuo akerfelda?? on ima ubedljivo najbolji growl koji je ikada postojao.. dakle moja postava: vokal i gitara :mike akerfeld (opeth) gitara: jesper stromblad (in flames) bubanj: martin lopez (opeth) bas: di giorgio (death) 1 Quote
Azog-Gauroth Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 slazem se apsolutno. najjaci vokal svih vremena.samo nije death. POST SCRIPTUM I:corpsegrinder je jedan veliki supak. POST SCRIPTUM II:chris je za death majka.i scream i growl.i lik iz Dying Fetusa. 1 Quote
Fiery Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 ovakve teme su mi prilično glupe, ali ipak ne mogu da verujem da niko nije pomenuo akerfelda?? on ima ubedljivo najbolji growl koji je ikada postojao.. dakle moja postava: vokal i gitara :mike akerfeld (opeth) gitara: jesper stromblad (in flames) bubanj: martin lopez (opeth) bas: di giorgio (death) Zapravo, bar Azog jeste, i to na ovoj temi. Ja i dalje smatram da je Dan bolji. 1 Quote
Lhabia Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 VOKAL:Kyle Symons GITARE:Jarno Anttila i Tuomo Louhio Za ostalo treba razmisliti... 1 Quote
Perfector Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Gitare - Chuck i Rck Rozz Bubanj - Pete Sandoval Vokal - Jeff Becerra Bas - Steve DiGiorgio 1 Quote
Perfector Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Gitare - Chuck i Rick Rozz Bubanj - Pete Sandoval Vokal - Jeff Becerra Bas - Steve DiGiorgio 1 Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Dying Fetus je Mother! 1 Quote
Josif Visarionovič Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Jeff Walker bas/vokal bubnjar behemoth-a jebe keve 1 Quote
Anоnymous Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Jeff Walker - VocalsBass Bill Steer - Lead GuitarBacking Vocals Ken Owen - Drummer Mike Amott - Lead Guitar DM dream team. I posle dve godina i dalje stojim iza ovoga. 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Chuk-Gitara Glen-Bass Fisher-Vokal 1 Quote
Josif Visarionovič Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Alexi iz bodoma je odlican tehnicar,Paul Allender iz cradle takodje razbija-7 zica,izdvojio bih jos i gitaristu god dethroned-a. 1 Quote
Grobodan Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Overite bend Caninus - Now the animals have the voice,2 puitbula na vokalima!!!!!!!!!!!!!!Nazivi pesama - Bite the Hand That Breeds You, Human Rawhide,No Dogs, No Masters. Ja sam umro sinoc od smeha,ali zvuci dobro! Nego,cuo sam i za brutal death bend u kome peva papagaj,jel zna neko nesto o tome??? 1 Quote
Frankenchrist Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Caninus su keva, pogotovo stvar kad dzukci napadnu tonca valjda. LOCKING JAWS!!!! 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Nego,cuo sam i za brutal death bend u kome peva papagaj,jel zna neko nesto o tome??? A jeste sad.Sacu ja svinje i krave da ubacim... 1 Quote
Angelystor Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Swine Of Satan - bend u kome se javljaju sve domace zivotinje 1 Quote
Anоnymous Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Bahahah, mogu da zamislim kako to zvuci. Nesto kao Anal Cunt - Pavorotti, pretpostavljam. 1 Quote
Angelystor Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Pa da, tako neshto actually Isto lik tokom pevanja imitira zivuljke, al znato i zna da svira 1 Quote
Grobodan Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 A jeste sad.Sacu ja svinje i krave da ubacim... Ne lazem,zivota mi.Video sam na Blabbermouthu,ali sam zaboravio ime benda. 1 Quote
Frankenchrist Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Ne lazem,zivota mi.Video sam na Blabbermouthu,ali sam zaboravio ime benda. Hatebeak, ako se ne varam. Inace, sto se tice Caninus http://www.pitbullgrindcore.com/ 1 Quote
Recommended Posts