The_true_Neshic Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Ne znam kako se zove ali lik koji vokalise u Infamy-u je zloooo...!!!! 1 Quote
D.E.A.D. Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Gitare: Onaj japanac mislim da bese Suzuki iz Vital Remains-a jebe mamu maminu! i Galder iz OMC-a Bubanj: Definitivno Inferno iz Behemoth-a bas: Rex iz pantere ili basista overkill-a (ne znam kako se zove) vokali: quorthon 1 Quote
Morphy Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Vocals: Maurizio Iacono ( Kataklysm ) Guitar: Moyses Kolesne ( Krisiun ) Guitar: Urban Gustafsson (Vomitory ) Bas: Christian Giesler ( Kreator ) Drums: Joakim Sterner (Necrophobic ) 1 Quote
soul reaper Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 (edited) Corpsegrinder (Cannibal Corpse)-Vokali Terrance Hobbs (Suffocation)-Gitara Alex Webster (Cannibal Corpse)-Bass Tony Laureno (Nile, Angelcorpse, Malevolent Creation,...)-Bubanj Edited July 11, 2006 by soul reaper 1 Quote
Josif Visarionovič Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Vokal-Jeff Walker Gitara-Kerry King i Mike Amoth Bas-Trent Reznor Bubanj-Hellhamer,Frost,Barker 1 Quote
Glogov_Kolac Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 (edited) John Tardy Patrick Mamel Chuck Schuldiner Steve Di Giorgio Pete Sandoval Edited July 11, 2006 by Glogov_Kolac 1 Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Nadam se da se racunaju i pokojni gitaristi: -solo gitara-jednostavno Chuck Schuldiner bez ikakve konkurencije -bas-Alex Webster -vokal-George Fisher -bubnjar-Pete Sandoval -ritam-tja sta znam,bice da je to Eric Rutan ili James Murphy,mada je ovaj poslednji vise solista 1 Quote
Natasha! Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 bubnjar Hate Eternala (ne mogu da se setim imena) Alex Webster Erik Rutan George Fisher Trey Azagthoth 1 Quote
Grobodan Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Derrick Roddy se zove taj misteriozni covek. 1 Quote
Natasha! Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 e jeste.... zaboravih ime coveku a znam da rastura. bas sam pre neki dan gledala neku njegovu skolu za bubnjeve i sta on radi ono je cudo 1 Quote
Wrathhh Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 E,jbg...ima dosta likova koji bas cepaju sto gitaru,sto bubanj.,tako da bas ne mogu da navedem odredjenu osobu,ali mogu par grupa sa dobrom git.podrskom - Malevolent Creation,Amon Amarth,Vader,The Crown,COB,Arch enemy...itd.Sto se tice bubnjeva ...i don't have a clue:(Kad smo kod vokala,trenutno mi najvise prijaju Jason Blachowicz (Ex-Malevolent Creation,Divine Empire) i Johan Lindstrand (Ex-The Crown,One Man Army & The Undead Quartet)... 1 Quote
Extreme Within Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 (edited) Kada je Metal u pitanju, od svih vokalista koje sam imao prilike da chujem do sada - vokal Max-a Cavalera-e definitivno, mada ni Derrick-ov (iz Sepulture) nije losh, ali Max je Max Johan Liiva isto ima odlichan i jedinstven vokal koji mi je prirastao za srce. Gitarista - Great Kat lujka , definitivno... A shto se bubnjara tiche - Iggor Cavalera - svaka mu chast na inovacijama! A gotivim ga i kao lika, kralj je... @Scissors Samo, zaboravio si da stavish pored omiljeni vokal/gitarista/bubnjar i /lichnost... U mom sluchaju bi to def. bila Angela Gossow - nije samo zato shto je najbolja riba od svih zenski iz bendova extremnog zanra, vec zbog spoja njene celokupne lichnosti i snage i sharma kojima zrachi, i josh plus na sve to, njene stavove, razmishljanja i takvu lepotu, onakav glas... zaista zasluzuje divljenje... s moje strane Edited June 26, 2007 by Murder Metal 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 e jeste.... zaboravih ime coveku a znam da rastura. bas sam pre neki dan gledala neku njegovu skolu za bubnjeve i sta on radi ono je cudo Auuuu jebote bog!!! Kako ti je jebozovan avatar!!! 1 Quote
Natasha! Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 (edited) gospodare, vidite li ovo O' mighty Lord of the Night. Master of beasts... Edited June 26, 2007 by Natasha! 1 Quote
vladream Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 ovo gitariste, bubnjari, bla bla, sve to ima bend koji se zove Cynic, i koji, zahvaljujuci jebenom type o negativu necemo gledati u beogradu... 1 Quote
Natasha! Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 nije zbog TONa koliko sam skapirala po postovima nadleznih za organizaciju... 1 Quote
Dead Man Walking Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Evo ja neshto sasvim drugo metjem, inache sam vishe thrasher nego deather: bubnjevi: Inferno (behemoth) bas: Novy (behemoth-vader) gitara1: Ammot gitara2 i vokal : Nergal mozhe i da Nergal ne svira pa umesto njega onaj iz Vadera... Mada, trenutno pod utiskom mozhe i ceo Dying Fetus , mada im imena slabo znam... 1 Quote
Uruk Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) ovo gitariste, bubnjari, bla bla, sve to ima bend koji se zove Cynic Slazem se ali na ovo dvoje dodaj Necrophagist, Origin,... Moji favoriti Bubanj-Pete Sandoval, deset mesta prazno pa Derrick Roddy Gitara-Pokojni Chuck, ili Tray Bas-Alex Webster Vokali-Chris Burnes ili Corpsegrinder obojica imaju stvarno jedinstvene vokale Da ne zaboravim na Nile, i jedan od mojih favorita Behemoth...... Edited July 21, 2007 by Uruk Hai 1 Quote
ukyo Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Anders Friden (In Flames) Michael Amott(Arch Enemy) / Jesper Stromblad (In Flames) Christopher Amott (Arch Enemy)/Alex Webster (Cannibal Corpse) George Kollias (Nile) / Inferno (Behemoth) 1 Quote
Natasha! Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Vokali-Chris Burnes ili Corpsegrinder obojica imaju stvarno jedinstvene vokale Kris meni baš ima sranje vokal... Ni po čemu nije jedinstven. Volim kad mogu da razaznam delimično sta priča dok peva a kod Krisa to je neoguće. A Dzordz Fišer razvaljuje U vokale bih dodala još i Breta Hofmana. Neverovatan, čist a tako moćan vokal 1 Quote
Sisus Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 George Kollias (Nile) Fala kurcu da se i njega neko setio. Inace trenutno mi je pri vrhu sto se bubnjeva tice. Odlican mi je i Ole Ohman (prvi bubnjar Dissectiona). I nije Derrick Roddy nego Derek Roddy. 1 Quote
ukyo Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Fala kurcu da se i njega neko setio. Inace trenutno mi je pri vrhu sto se bubnjeva tice. Odlican mi je i Ole Ohman (prvi bubnjar Dissectiona). I nije Derrick Roddy nego Derek Roddy. pa nile je tu gdje je sad ponajvishe zbog njega. 1 Quote
Џрк Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Chuck i Trey na gitarama, Fisher na vokalu, a Sandoval, Rajnert ili Kristi na bubnjevima. 1 Quote
Stansfield Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 ovaj,pretpostavljam da bi lista trebala biti sacinjena od dm muzicara,posto je ovo taj forum,a ne tu vidim nekoga ko je stavio nekog clana i kissa reimo,glupost... sto se mene tice,naj vokali su corpsegrinder,vincent,pevac kataklysm(neznam mu ime),gitare-chuck,rutan,trey,pat,sanders... bas-webster definitivno! bubnjevi-sandoval,christy... 1 Quote
Anоnymous Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 http://www.decibelmagazine.com/features/au...guitarists.aspx Tjah, Steer je previše nisko kotiran... 1 Quote
Recommended Posts