Џрк Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Ern...ovde je rec o Death Metal muzicarima. Quote
ukyo Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Najbolji Vokali : -clean : Marco ( Nightwish ) i Vortex ( Dimmu Borgir ) -growl : Mikael ( Opeth ) Gitaristi : : Christian Nieman ( Therion ) : Mikael ( Opeth )Bubnjar : jedan jedini : Tomas Haake ( Meshuggah )George Kollias je bog.To je univerzalna istina.Svaka chast Haake-u ali ima josh dosta godina dok se priblizi Najletovom chedu! Naj je Najl qfft, kako vrijeme odmiche sve vishe i vishe volim da ih slusham.polako prestizu moe omiljene death metalce, in fljamez. Quote
Hell on Earth Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Ako je u pitanju samo death metal onda Glen Benton - vokal - Deicide Eric Hoffman - gitara - ex - Deicide Mike Hamilton - bubanj - Deeds of Flesh Quote
IronTooth Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Gitarista - Trey Azagtoth - Morbid Angel Bubnjar - Pete Sandoval - Morbid Angel, Derek Roddy - EX Hate Eternal Vocal - Glen Benton pre Stench Of Redemption - a Quote
boargutgrinder Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 vokal : Angel Ochoa - Vocals (Cephalotripsy,Condemned) Wayne Knupp(RIPSep 15th 2007)-Devourment ovi su meni veoma interesantni vokali,al naravno ima ih jos dosta,skoro svaki brutal death metal bend .. od gitarista ..... Shawn Whitaker-a iz Insidious Decrepancy-a ...... Quote
banedeathmetal Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Sto se tice vokala,nenadjebiv je cika LORD WORM (Cryptopsy-na prva 2 albuma i na "Once Was Not" narocito"), a od gitarista,cela ekipa iz Spawn Of Possession...a bubnjar...Mike Hamilton-Deeds of Flesh...jbg. To je sve po mom misljenju... Quote
The Decapitator Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Peter Tagtgren mi je najjaci za DM....odgovara mi skroz njegov vokal..... Nicholas Barker..........bez komentara....... Bill Steer i Mike Amott za gitarama, ili eventulano ekipa iz Nile-a za gitarama...... Quote
Guest .:epitaph:. Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Pat Loisel - Vokal (Augury, on je i lead gitara ali vise mi se svidja vokal) George Kollias - Bubnjar (Nile) Jeff Loomis, Michael Amott - gitara Quote
Recommended Posts