Anarki StarScream Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Vokali - Mike Åkerfeldt ( ali samo grovl ), Peter Tägtgren ( isto samo grovl ) Bas - Steve DiGiorgio Bubnjevi - Frost Gitara - James Murphy Gitara - Chuck Schuldiner. 1 Quote
Hudini Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Gitara i vokal - Chuck Schuldiner Gitara - Andy La Rocque Bas - Steve Di Giorgio Bubnjevi - Gene Hoglan Cekaj malo, ova postava vec postoji... Quote
Vault Dweller Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 bas - Steve DiGiorgio bubnjevi - Flo Mounier harmonika - Kimmo Pohjonen saksofon - John Zorn vokal - Mike Patton ja bih band napravila od gorenavedenih. 1 Quote
Anоnymous Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Gitara i vokal - Chuck Schuldiner Gitara - Andy La Rocque Bas - Steve Di Giorgio Bubnjevi - Gene Hoglan Cekaj malo, ova postava vec postoji... Nope. Check again. 1 Quote
Vault Dweller Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Bez gitare? naravno! to su novi, inventivni koncepti. jesi li čuo KTU? Alamaailman Vasarat? u KTU frajer tako jako rastura 'armoniku (ne u maniri turbofolka ) da bi neka eventualna đitra samo smetala. a u Alamaailmanu ulogu iste preuzima distorzirano violončelo. žestina se uvijek može poantirati dobrim bubnjarem. Quote
Sisus Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nope. Check again. Jel slusas ti Death? Individual Thought Patterns? naravno! to su novi, inventivni koncepti. jesi li čuo KTU? Alamaailman Vasarat? u KTU frajer tako jako rastura 'armoniku (ne u maniri turbofolka ) da bi neka eventualna đitra samo smetala. a u Alamaailmanu ulogu iste preuzima distorzirano violončelo. žestina se uvijek može poantirati dobrim bubnjarem. Nisam slusao te bendove, a i nesto nisam ljubitelj tih varijanti. Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Jel slusas ti Death? Individual Thought Patterns? Da, ali ta postava više ne postoji. A gos'n Hudini tvrdi suprotno. Also, nauči da čitaš između redova. Quote
Hudini Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nope. Check again. Ova postava vec postoji na jednom klasicnom albumu death metala. A to sto vise ne postoji i u stvarnosti ne znaci da nikad nije postojala. Treba nauciti citanje izmedju redova i ne treba kao debil sve shvatati bukvalno. Quote
Sisus Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Pre svega ti nauci da citas izmedju redova i nemoj biti cepidlaka. Covek je hteo da kaze da nije izmislio postavu, vec da je ta postava vec svirala. Zna on odlicno da ta postava vise ne postoji. Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 A to sto vise ne postoji i u stvarnosti ne znaci da nikad nije postojala. Nisam ni tvrdio da nikada nije postojala. A ti si u prethodnom post-u tvrdio da i dalje postoji time što si upotrebio sadašnje vreme. Chuck's dead, get over it. Covek je hteo da kaze da nije izmislio postavu, vec da je ta postava vec svirala. Zna on odlicno da ta postava vise ne postoji. Možda on zna, ali ja ne znam da on zna. Ne piše on ovde samo za sebe već da bi svi mogli da pročitaju. U suprotnom, neka otvori notepad i neka raspali. Osim toga, ni ti nisi znao već si pretpostavio. Znati i pretpostavljati su dve različite stvari. Quote
Sisus Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) Osim toga, ni ti nisi znao već si pretpostavio. Znati i pretpostavljati su dve različite stvari. Znao sam, posto smo Hudini i ja razglabali na tu temu zilion puta. Na kraju krajeva, nije ni vazno. Edited August 12, 2007 by Grof Drobikus Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Hey, on je pogrešio, ne ja. XD Širenje dezinformacija nije lepo...zamisli neki klinac uleti ovde i pročita njegov post. Misliće da ta postava još uvek postoji i biće super special awesome oduševljen dok ne pročita negde da je Chuck mrtav i da te postave nema više od 10 godina. Postaće ogorčen i nihilizam mu ne gine. Možda čak i presudi samom sebi zavisno od njegovog mentalnog stanja. So, basically, Hudini could kill someone with that. Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Znači...on je kreten? Ok, carry on then. ^^ Quote
Sisus Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Daj, jbt, zajebavam se. Kako mozes reci za coveka da je kreten, a ne poznajes ga? Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nisam rekao, postavio sam pitanje. Quote
Hudini Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nisam rekao, postavio sam pitanje. Postavljas glupa pitanja. A i bilo bi stvarno super da neki klinac procita to, zaleti se i nabavi Individual Thought Patterns i odusevi se kao sto sam se ja odusevio pre deset i kusur godina. A sta kad sazna da je Chuck mrtav? Treba da isece vene ili tako nesto? Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nijedno pitanje nije glupo. Ali stvar nije u tome, stvar je u davanju lažne nade. Seti se stiha "It builds you up one way / And tears you right back down". Ako stvoriš nadu da je postava i dalje aktivna (a samim time da je Chuck i dalje živ) onda će razočarenje tog hipotetičkog klinca biti mnogo veće i imaće gore posledice. Psychology 101. Quote
Hudini Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Majko mila! Pa sta sad treba da se pravimo da ta postava nikad nije ni svirala kako se hipoteticki klinac ne bi razocarao u zivot kad sazna da su snimili samo jedan album i to pre skoro 15 godina? Cinjenica je: ta postava postoji i to pod imenom Death, na albumu koji se zove Individual Thought Patterns. To sto ta postava vise ne svira je potpuno druga stvar koju treba razgraniciti. I dosta vise demagogije i mlacenja prazne slame. Quote
Anоnymous Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Ok, bold-ovaću one važne reči da te ne bih više bunio nego što je potrebno, ok? Ta postava je postojala. [primećuješ kako koristim prošlo vreme, right?] Više ne postoji. It's over. No more. Kaputt! Ne možeš promeniti istoriju kako tebi odgovara samo zato da bi ispalo kako nisi napravio grešku, jer jesi. A sada što ti je krivo što sam je baš ja uočio to je druga stvar. XD Quote
Џрк Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 (edited) AAAAAAAAAAA kakvi ste vi pacenici :) :) :) :) :) :) :) :) :) Edited August 13, 2007 by Heavy Jerk Quote
Hudini Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Ok, bold-ovaću one važne reči da te ne bih više bunio nego što je potrebno, ok? Ta postava je postojala. [primećuješ kako koristim prošlo vreme, right?] Više ne postoji. It's over. No more. Kaputt! Ne možeš promeniti istoriju kako tebi odgovara samo zato da bi ispalo kako nisi napravio grešku, jer jesi. A sada što ti je krivo što sam je baš ja uočio to je druga stvar. XD Kakav si ti debil! Tebi treba strucna pomoc. Quote
LordDahaka Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Najbolji Vokali : -clean : Marco ( Nightwish ) i Vortex ( Dimmu Borgir ) -growl : Mikael ( Opeth ) Gitaristi : : Christian Nieman ( Therion ) : Mikael ( Opeth ) Bubnjar : jedan jedini : Tomas Haake ( Meshuggah ) Edited October 2, 2007 by MeshuggahNS Quote
Recommended Posts