Ubica nevinih ljudi Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Novopeceni bend na nasoj metal sceni koji se pojavio u oktobru sa svojom prvom svirkom u Novom Sadu. Tada su momci iz tog benda napravili pravi pokolj u NS riders klubu pogotovu kada su svoj nastu zavrsili sa obradom Hammer Smashed Face. Izbacivanje svog prvog Dema, bend planira za sredinu marta. 20. marta ce nastupiti na Demonium festu u Prokuplu kao i sa Hypnos u NS-u. Bend ne kopira nijedan drugi poznatiji death metal bend vec nastoji da to bude brutalno melodicno i cvrsto. Bend planira mini turneju po Srbiji sa Nemackim sastavom Anasarca, no nesto vise o tome kasnije. Trenutni repertoar benda: 1. Necrothedral 2. Pagan's war (jedina polu black metal pesma) 3. Morbid 4. Bones Broken 5. Defilement 6. Pussy Perversed 7. Book Of Blood 8. Hammer Smashed Face (C. Corpse cover) 9. Blaschyrk (Mighty Raven Dark) (Immortal cover) ps. valjda sam dobro napisao 9. Quote
AnaLizator Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Aaaaa Maaarkoooo !!!! Konacno si otvorio temu !!!! Juhu !!! E , ovaj bend je preteran . Pravi death metal . Da,inace Tara (Kerche ) peva u njemu. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 3, 2004 Author Report Posted February 3, 2004 Sto si ti neka budal blesava. Alene kada ce proba? Quote
AnaLizator Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Javicu ti , trebalo bi sad za vikend. Quote
Srki Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Svidja mi se ta pbrada Cannibal Corpse-a a: Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 4, 2004 Author Report Posted February 4, 2004 Imacemo promociju u Bg-u naseg Demo-a, verovatno u KST-u pocetkom Jula. Quote
Hungry Wolf Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 SALUTATIONS TO DEFILMENT!!!!! Nada Novosadskog Death Metala! Samo brutalno braco!!!! WH Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 6, 2004 Author Report Posted February 6, 2004 Demo ce biti gotov do sredine ili kraja marta. Quote
AnaLizator Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Dadadadadadada i to split sa Analizatorom !!!!!! Hahahahaha , Marko se danas ukocio na probi !!!!!!! Deda Crgi !!! Quote
Natasha! Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Svaka čast ako ima nešto ovakvo! Quote
AnaLizator Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Crgi je napisao : . Book Of Blood Pa dobro Marko sto lazes ljude , leba ti ??? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 8, 2004 Author Report Posted February 8, 2004 Dadadadadadada i to split sa Analizatorom !!!!!! Hahahahaha , Marko se danas ukocio na probi !!!!!!! Deda Crgi !!! A joooooooooj Alene, da znas kolko' me krsta bole ne znam kako cu da sviram unedelju. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 8, 2004 Author Report Posted February 8, 2004 Crgi je napisao :. Book Of Blood Pa dobro Marko sto lazes ljude , leba ti ??? ebacu te mnogo lose za to Crgi. Pa moram da napisem Book of blood, dokurcilo mi je da na probi non stop govorimo: "e ajde sad onu novu pesmu", pa sam napisao text i boli me kiton. Quote
Guest nymbus Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 momci samo nastavite cacak vam daje podrsku a: Quote
Chicken Little 420 Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 28/02/2004 Enter, Novi Sad DARK CLOUDS - Deathrash/Core Metal - Madjarska DEFILEMENT - Brutal Death Metal - Novi Sad ANESTEZIJA - Agressive Thrash Metal - Kikinda 'oce biti brutalno? Quote
Guest nymbus Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 defilement mora da bude brutal ako pricaju da su brutalni onda jesu Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 8, 2004 Author Report Posted February 8, 2004 Trebalo bi da smo bi da smo brutalni, jebi ga valjda jesmo. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 9, 2004 Author Report Posted February 9, 2004 Nastojacemo da u Prokuplju masa ne stoji dok mi sviramo. Radimo novu pesmu koja ce biti interesantna za ljubitelje black metala. Quote
master_of_disharmony Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Cekam da vas cujem. a: Quote
Guest nymbus Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 u prokuplju cuo sam da je samo trash brutal dead metal Quote
Guest nymbus Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 nadam se da vi i litter rasturite publiku da ljudi skacu dok necrknu a: Quote
Ubica nevinih ljudi Posted February 14, 2004 Author Report Posted February 14, 2004 Naravno da Hocemo Quote
Recommended Posts