Ubica nevinih ljudi Posted December 27, 2004 Author Report Posted December 27, 2004 Hehehe. Hvala ti. E sad koji si? Caki ili Veljko? Quote
LESHOYEB Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Veljko, ako ne gresim... E, da, kada mi na kraju sviramo sledeci put, i kako stoje stvari sa snimanjem? Da li jos uvek stoji dogovor da nema svirki do Aprila?!?!? Quote
Guest Dr.Mengele Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Svirali smo i mogu ti reci bila nam je to jedna od boljih svirki koju smo pruzili malobrojnoj publici. Jedina bolja je bila sa Vaderom u BG-u. Pa normalno da je publika malobrojna, kad ste ocajni. Ostalim bendovima svaka cast, ali Defilement je tezak smor. Quote
LESHOYEB Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Pa normalno da je publika malobrojna, kad ste ocajni. Ostalim bendovima svaka cast, ali Defilement je tezak smor. Makar je covek iskren... JEEEE!!!!! Ali, nazalost, to nije bio razlog malobrojnosti publike...Vecina koncerata na kojima sam bio u NS-u su bili slabo poseceni, makar u poslednje vreme. Voleo bih da se organizuje vec jednom neka svirka u NS-u, nista se ne desava, pa da ne svira DEFILEMENT, pa da ljudi, shodno tome, dodju, i lepo se provedu i ne smore, pa da svi budemo hepi... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 15, 2005 Author Report Posted January 15, 2005 Pa normalno da je publika malobrojna, kad ste ocajni. Ostalim bendovima svaka cast, ali Defilement je tezak smor. hvala na kritikama ali kada ti odradis nesto bolje skidam kapu jer znam ko stoji iza ovog nickname-a. Mislim, DR. Mengele, postoji samo jedan (ili eventualno dva) magar(ca)ac koji se lozi ko nezdrav na Hitlera i njegove saradnike a da u isto vreme extremno mrzi radove Defilement-a, ili bolje receno CLANOVE Defilement-a. Tako da nemoj da seres M.... ili G..... Necu javno da prozivam mozda gresim, a ako gresim javno se izvinjavam. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 15, 2005 Author Report Posted January 15, 2005 U pravu si boli me stojadin. Quote
Guest Dr.Mengele Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 hvala na kritikama ali kada ti odradis nesto bolje skidam kapu jer znam ko stoji iza ovog nickname-a. Mislim, DR. Mengele, postoji samo jedan (ili eventualno dva) magar(ca)ac koji se lozi ko nezdrav na Hitlera i njegove saradnike a da u isto vreme extremno mrzi radove Defilement-a, ili bolje receno CLANOVE Defilement-a. Tako da nemoj da seres M.... ili G..... Necu javno da prozivam mozda gresim, a ako gresim javno se izvinjavam. Kao prvo - magarac si ti. Kao drugo - ti mora da si neki ganfer pa se toliko brecas na moj nick. Radovi defilementa? Bio sam na vasim svirkama - katastrofa.Tu se nije znalo ko sta radi. Da se razumemo,vecina nasih bendova ne valja,ali me cudi otkud vi na svakom koncertu??? Sto se tice "M..." i "G...",vidim da nisam jedini koji kritikuje. Quote
LESHOYEB Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Sto se tice "M..." i "G...",vidim da nisam jedini koji kritikuje. Ok, sve kontam, osim ovog dela... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 19, 2005 Author Report Posted January 19, 2005 Kao prvo - magarac si ti. Kao drugo - ti mora da si neki ganfer pa se toliko brecas na moj nick. Radovi defilementa? Bio sam na vasim svirkama - katastrofa.Tu se nije znalo ko sta radi. Da se razumemo,vecina nasih bendova ne valja,ali me cudi otkud vi na svakom koncertu??? Sto se tice "M..." i "G...",vidim da nisam jedini koji kritikuje. Pogodio sam kao prstom u govno. I nisam ganfer vec lepo odgajen srpski muskarac. MAMU TI JEBEM FASISTICKU. NE MORA SAMO GANFER DA MRZI FASISTE. IZRODU PROKLETI. UZVISUJES KRETENE KOJI SU POKUSALI DA SATRU NAS NAROD. MENI SE SVIDJA DEFILEMENT I NECU ZA SADA NISTA DA MENJAM. PS. IZ TVOG ODGOVORA VIDIM DA SI MUSKO ALI TI U OPISU NICK-A PISE DA SI ZENSKO. VOLEO BI DA IMAS PICICU PA DA MOGU DA TE JEBU. ZASTO NISI ISKREN. LEPO SI TREBAO DA NAPISES DA SI MUSKO. I TAKO...VERUJ MI OVO SU POSLEDNJE RECI KOJE SAM TI UPUTIO PREKO INTERNETA... Quote
coil.worm Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 (edited) Pogodio sam kao prstom u govno. I nisam ganfer vec lepo odgajen srpski muskarac. MAMU TI JEBEM FASISTICKU. NE MORA SAMO GANFER DA MRZI FASISTE. IZRODU PROKLETI. UZVISUJES KRETENE KOJI SU POKUSALI DA SATRU NAS NAROD. MENI SE SVIDJA DEFILEMENT I NECU ZA SADA NISTA DA MENJAM. PS. IZ TVOG ODGOVORA VIDIM DA SI MUSKO ALI TI U OPISU NICK-A PISE DA SI ZENSKO. VOLEO BI DA IMAS PICICU PA DA MOGU DA TE JEBU. ZASTO NISI ISKREN. LEPO SI TREBAO DA NAPISES DA SI MUSKO. I TAKO...VERUJ MI OVO SU POSLEDNJE RECI KOJE SAM TI UPUTIO PREKO INTERNETA... Udri Marko! Elem, nemoj da cujem opet da bubnjeve radite u Fruity-u ili Reason-u, nego it palice u ruke i snimajte to chudo vishe (chudovishte)! Edited January 19, 2005 by coil.worm Quote
LESHOYEB Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ne kontam sto se ljutite kada vak neko kaze da smo losi. Bolji svakako mozemo biti. A da ne pricamo o razlicitosti ukusa. Premda mislim da ovde to nije igralo toliko veliku ulogu. U svakom slucaju, nema razloga za toliku frku. Radije bih cuo lose kritike, makar znam da su iskrene. Jedino kada bi bile malo specificnije. Ne treba slusati samo onoga ko te hvali. Quote
Guest Dr.Mengele Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ti si lepo odgojen PEDER. Nit si Srbin,nit si muskarac.Sta ti znas ko je koga hteo da satre?Ako se neko satire,onda se ti satires odpozadi. TI si kao neki "ubica nevinih ljudi"? Smesno.Kada ces da odrastes? A inace,iza tvog nicka se krije jedan obican pozadinac. Ni ja vise necu s tobom da pricam, jer mi je ispod casti. TI si za mene niza vrsta. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 24, 2005 Author Report Posted January 24, 2005 Ni ja vise necu s tobom da pricam, jer mi je ispod casti. Sada se odao 100%. Za Coil worm-a. Necemo nakucavati bubnjeve vec lepo i kulturno snimiti. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 24, 2005 Author Report Posted January 24, 2005 Za sve je kriv VADER. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 24, 2005 Author Report Posted January 24, 2005 Ja jesam Srbin. I to iz Sumadije. Quote
damian Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Demo odslusan,i posto sam veliki fan Black metala logicno je da mi je najbolja stvar "Pagan s war",mada ni ostale ne zaostaju!Samo tako nastavite i sve najbolje! SLAVA! Quote
LESHOYEB Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Nije mi jasno to ZA SVE JE KRIV VADER, ali, meni imnogo sto sta nije jasno. Hvala za podrsku, uz malo srece uskoro ce biti i kvalitetnijeg demo izdanja, pa da to i vredi slusati. Ali PAGANS WOR je, nazalost, izbacena iz repertoara Defilementa. Znaci vise se nece izvoditi, i ne ide na snimak, prost razlog- zato sto je stvarno black, i ne uklapa se u koncepciju. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted January 25, 2005 Author Report Posted January 25, 2005 Nije bitno Ivane i ja sam se zajebao nisu to oni ljudi na koje sam sumnjao. Pagan's War mi je jedna od drazih pesama i zato je prebacena u bend NEMAN, u kome naravno sviraju dva clana Defilement-a, tako da ce se ona svirati nakoncertima. Quote
coil.worm Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Pagan's War mi je jedna od drazih pesama i zato je prebacena u bend NEMAN, u kome naravno sviraju dva clana Defilement-a, tako da ce se ona svirati nakoncertima. Elem, to zaista ocu da cujem... . Quote
Hungry Wolf Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ja jesam Srbin. I to iz Sumadije. Ma ti si bre Avram...... Defilement rules! mogli ste spomenuti novog gitaristu(jos jedan celavac na sceni!!!) Quote
AnaLizator Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pa mogli su i demo da pomenu, ali niko nije bio ovde vec po godine... Quote
Archibald Reiss Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Brutal death metal sta je to jbt Quote
Recommended Posts