MEGGY Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Jes' da ne volem brutal death...al ok ste. Bila sam 28.2 na svirci...dobar vam je scenski nastup...samo da Nenad malo manje gleda u zice cheers Quote
Ubica nevinih ljudi Posted March 29, 2004 Author Report Posted March 29, 2004 Hvala. Scenski nastup nije los, ali mogao bi bitit mnogo bolji. 28.2. smo mnogo bolje odsvirali nego pre neko vece sa Vokodlokom. Sto se tice nenada si u pravu. Quote
Chicken Little 420 Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Dobri ste bili pre neki dan... Ipak, najvise me je odusevila Posmrtna Liturgija... Jos da cujem vas demo... Quote
MEGGY Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 I meni je liturgija bila najgotiva Mozda kad cujem vas demo...mozda mi se i svidite Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 Nemoj te ocekivati previse od Demo-a jer je produkcija katastrofalna. Ne cuje se vokal kako treba, a bas bubanj se ne cuje uopste. Moracete sacekati jos neku sedmicu dok ne snimimo to kako treba. Quote
MEGGY Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Pa jebi ga...enivej zato se i zove demo.Svaki pocetak je tezak.Imam demo liturgije koji je KATASTROFALAN! I tek kad sam ih cula live povezala sam neke stvari sa demo snimka i tekoreci upotpunila sliku o njima. HAIL \m/['']\m/ Quote
Guest necro Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Svaka cast momci cuo sam demo preko Strahinje do jaja je samo tako nastavite pozdrav. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 5, 2004 Author Report Posted April 5, 2004 Svaka cast momci cuo sam demo preko Strahinje do jaja je samo tako nastavite pozdrav. Hvala na podrsci, ali budi malo objektivan prema snimku. Quote
Deranged Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 1. obavezno morate da shutnete onog Taru, glup je ko kurac i lici na fekalije. 2. Sta to cujem da cete biti predgrupa Behemothu 3. Jel vam treba sajt da se uradi??? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 6, 2004 Author Report Posted April 6, 2004 1. obavezno morate da shutnete onog Taru, glup je ko kurac i lici na fekalije. 2. Sta to cujem da cete biti predgrupa Behemothu 3. Jel vam treba sajt da se uradi??? Tara se polako porpravlja. Danas na probi nije koristio scream vokal nijedanput. Necemo svirati kao predgrupa Behemoth-u u Oktobru, zato sto smo pozvani 19. jula da budemo predgrupa Vader-u u Bukurestu. Za tu priliku spremamo tri nove pure death metal pesme + jos jednu dobru obradu. Kako sam cuo verovatno ce Vader svirati 21. jula u Beogradu. Dobio sam neki mail (update turneje Vader-a) gde stoji da Vader 21. 7. svira u BG-u. Quote
Žderač Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Čuo sam onaj demo. Preterano zvuči, čuje se sve što treba, a bez produkcije. Sve hvale k vama, sem, naravno, omot je smešan ko cirkus - ko neki gej gotik sa primesama Švedskog melodik det metala. Menjajte omot, leba vam. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 Čuo sam onaj demo. Preterano zvuči, čuje se sve što treba, a bez produkcije. Sve hvale k vama, sem, naravno, omot je smešan ko cirkus - ko neki gej gotik sa primesama Švedskog melodik det metala. Menjajte omot, leba vam. Omot je ponovo uradjen i MNOOOOOOOOOOOOOOOGO je bolji. Death metaliskiji je. Quote
Guest nymbus Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 dobar wam je demo momci pagan wars ili morbid Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 dobar wam je demo momci pagan wars ili morbid Svi kazu Morbid ali ja glasam za Defilement i Hatred of tormented. Quote
Grobodan Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 1.Gde mogu da nabavim demo? 2.Kakve su to price o Behemoth i Vader? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 8, 2004 Author Report Posted April 8, 2004 1.Gde mogu da nabavim demo? 2.Kakve su to price o Behemoth i Vader? Sa Behemoth-om necemo svirati ali 19. 7. 2004. u Bukurestu 100% sviramo sa Vader-om. Quote
Grobodan Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 A odgovor na moje prvo pitanje je...? Quote
Guest nymbus Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Marko brate zahvali se puno vladu sto mi je dao demo i snimak nije los a morbid je extra i sekira a pagan wars nema dalje sa srecom momci!!! Quote
Žderač Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Omot je ponovo uradjen i MNOOOOOOOOOOOOOOOGO je bolji. Death metaliskiji je. TOOOOO!!!! Ajde, de, negde ga okači da ga vidim. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 Posalji mi mail na koji da ti posaljem logo. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 A odgovor na moje prvo pitanje je...? Pazi, ne bih voleo da sirri auditorijum cuje ovaj snimak posto je teska skrnavstina (kao i mi). Strpi se jos mesecak dana uradicemo mnogo bolji. Da ti ja saljem ovo u Banju Koviljacu nije problem, ali bih ja voleo da to bude malo bolji zvuk. Quote
Lord Aggronor Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Gledao sam u Enteru sa vokodlakom.Fino ste zvucali! SEKIRA je zakon!Cuo sam od Tare da treba idete u Rumuniju sa vokodlakom.Hoce te li ici? Quote
Recommended Posts