Chicken Little 420 Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 'oce biti krljanja za vikend? Jedva cekam jos jednu avanturu u Enter-u! Marko, posalji mi naslovnu stranu CD-a (moze i u onom tvom ljubicastom formatu photoshopa) Jesi li pogledao: www.metalprovider.com/serbianmetal/defilement.html www.metalprovider.com/serbianmetal/live-mnight02.html Quote
Žderač Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Živjela NS scena!! Jaoj ona slika Defilement03.jpg je smešna ko cirkus. Kako ste samo glupe face napravili. Quote
Anno Mundi ! Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Dolaze 21. 7. 2004. i najverovatnije ce biti u basti KST-a, ali na konacan odgovor o mestu zbivanja koncerta ce morati da se jos malo priceka. Cena ce valjda biti 400 dinara. Jebem li ga. Bas derete.Realno bi bilo da regulishete visoke cene karata,imajuci u vidu umerenu stopu inflacije koju je najavila bivsi guverner Narodne Banke Srbije Kori Udovichki pocetkom godine. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 7, 2004 Author Report Posted May 7, 2004 Ne znam sta da kazem za cenu, ali mnogi ljudi misle da je malo i 500 din za ovakav bend. Quote
Vic Rattlehead Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Ne znam sta da kazem za cenu, ali mnogi ljudi misle da je malo i 500 din za ovakav bend. Što si ti neki zajeban baja. Mislim, pogledaj ti imena. Brrr! Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 8, 2004 Author Report Posted May 8, 2004 Ipak je najrealnija cena od 350 do 400. Quote
AnaLizator Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Crgi intervenisi i teraj ostatak benada da snimate demo nanovo !!!!!!!! Defilement je najjaci tralalalala... Quote
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 A za omot si me zajebo. Nenad reče posle svirke da taj omot stavljate na album. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 14, 2004 Author Report Posted May 14, 2004 Buduce svirke Defilement-a: 29. 5. Apatin Defilement + The Stone + ... 4. 6. Novi Sad Defilement + Alogia + Dead End (datum pod znakom?) 17. 6. Slovenija Suffocation + Defilement 19. 7. Rumunija Vader + defilement + Vokodlok 21. 7. Beograd Vader + S. Blood + H. Guilt + Defilement To je to. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 15, 2004 Author Report Posted May 15, 2004 Trudimo se maximalno. Medju nama su mladi muzicari. Npr. ja sviram bubnjeve tek godinu i tri meseca, ritam gitarista isto toliko gitaru. Moram da probam da se uglavimo na sto vise mesta. Vise svirki vise iskustva. Quote
The Eagle Nature Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Ma opusteno prijatelju ... znamo se mi bre odavno ... U svakom slucaju svaka ti cast za proboj Defilement-a Quote
Fiery Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 17. 6. Slovenija Suffocation + Defilement Ako vam ovo uspe, svaka cast, iskreno divljenje i odlicno se provedite Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 15, 2004 Author Report Posted May 15, 2004 Ako vam ovo uspe, svaka cast, iskreno divljenje i odlicno se provedite U Sloveniji smo objavljeni kao predgrupa Suffocation-u, ali postoji mogucnost da imamo probleme oko viza, posto ja Slovenija usla u EU. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 15, 2004 Author Report Posted May 15, 2004 Ma opusteno prijatelju ... znamo se mi bre odavno ... U svakom slucaju svaka ti cast za proboj Defilement-a Milan basista??? Jesi li to ti??? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 16, 2004 Author Report Posted May 16, 2004 He he he, znao sam. Kako si ti? Quote
The Eagle Nature Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Evo nije lose ...zabavljam se .. E stvarno ti svaka cast za sve ove svirke , tako treba da uspete da se stvarno probijete...Mislim nikada bolje svirke ....da sam i dalje iole zaintresovan za sviranje death metala , verovatno bih bio do jaja ljubomoran ... Pozdrav!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 A ovo neka zajebancija ili sta bre ????? Suffocation+Defilement?????Ne verujem.... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 16, 2004 Author Report Posted May 16, 2004 Frubi, stvarno ti kazem. Posle te svirke bi mi njima trebali da vratimo uslugu organizovanja koncerta za slovenacku Noctiferiu. Jedini razlog da ne odemo je da ne dobijemo vize. Sto bi bila neverovatna steta. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Aha ok nema problema a cekaj Noctiferia je grupa ??? Ja nisam to znao inace u super sam kontaktu sa Anjom koje je valjda iz Noctiferie pomaze nam mnogo !!!! Tj.pravicemo jedan zine ja i drugarica iz bg-a i josh par ljudi i Anja nam bash pomaze oko intervjua i promo diskova. Ona sada org. i neki 2-dnevni festival u sloveniji. A jeli kakvi su uslovi za dovodjenje Suffocationa u Srbiju ??? I da sto mi nisi josh poslao demo od Defilementa bre ????? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 17, 2004 Author Report Posted May 17, 2004 Suffocation trazi 2500 evra za svirku + sve ostalo ropratno. Iskreno da ti kazem izgubio sam tvoju adresu. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted May 17, 2004 Author Report Posted May 17, 2004 Imam disk sa narezanim i video snimkom i snimkom probe (kao DEMO). Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Aah ajde poslacu ti na pp. Uhh jebote jebeno mnogo para za Suff A bash bih voleo da ih vidim !!! Ajde i salji taj demo da umetnik to proceni ,dali vredi ili ne ). Poz. Quote
Recommended Posts