ZWER Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Ne svira analizator vec Defilement. A kada ce to Defilement svirati u Beogradu???? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted June 18, 2004 Author Report Posted June 18, 2004 Rekoh Dom Omladine. Mi + Liter Infection, MOR i jos jedan bend. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted June 22, 2004 Author Report Posted June 22, 2004 I breeeeeee sto si ti neki. Jebali te smajliji. Onaj Deicide je dojajan. Bas mi se svidja. Jesi li poslusao ono sto sam ti dao? Quote
LESHOYEB Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 cd je ok...samo malo puno siluju tete u introima... SEXUAL INTERCORPSE!!!!!!!!!!!!!! Quote
LESHOYEB Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 A STA TI IMAS PROTIV SAMJLIJA? Kontaj kako mozes da ljudima napravis dozivljaj ANALIZATOROVIH koncerata: : : (to smo mi...) :(publika...) Quote
Ubica nevinih ljudi Posted June 24, 2004 Author Report Posted June 24, 2004 Sto ti mozes da me nasmejes to je neverovatno. A ovo ti je koncert Defilement-a ( onih pozera ): A ovo je masa. A ovo je Nenad: Quote
Ubica nevinih ljudi Posted June 25, 2004 Author Report Posted June 25, 2004 E da mi sviramo posle vas, ako se ne varama Quote
LESHOYEB Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 di si nasho ove kul smajlije-bubnjara i tako to? nevazno.nemoj reci nikome, ali kupio sam novi bas... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted June 25, 2004 Author Report Posted June 25, 2004 Jaoj kurvo. Sto cutis. Quote
Guest HEMOROID Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Sutnite onog Taru slepca Majmun sugavi glupi usrani FEGET Ako vam tesko pada ocete da ga mi ulesimo ko CRKOTINU Mislim, da se srediti... Quote
LESHOYEB Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Sutnite onog Taru slepca Majmun sugavi glupi usrani FEGET Ako vam tesko pada ocete da ga mi ulesimo ko CRKOTINU Mislim, da se srediti... GRRRRRRRRRRRR, TRAAAAAAAAAAASH!!!!!! Ako imas jos takih textova, ubaci refren, pa dodji ti da nam pevas... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted July 10, 2004 Author Report Posted July 10, 2004 Leshojebcicu znas li hemoroida. Neki tru gaj. Quote
Guest HEM0R0ID Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 GRRRRRRRRRRRR, TRAAAAAAAAAAASH!!!!!! Ako imas jos takih textova, ubaci refren, pa dodji ti da nam pevas... TARA SMARA KLANJE CHMARA NOZ U BULJU U GLAVU SATARA... MOZE???????????/ A ti ispod sto kazes... Ok je meni Defilement ali ovaj clitoris Pa kad bi svi koji mrze taru bili gay Onda bi jedino ti i njegova keva ostali str8... Bar bi mogao da mu cepas kevu Quote
СектаЖдерачкх Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 TARA SMARA KLANJE CHMARA NOZ U BULJU U GLAVU SATARA... MOZE???????????/ A ti ispod sto kazes... Ok je meni Defilement ali ovaj clitoris Pa kad bi svi koji mrze taru bili gay Onda bi jedino ti i njegova keva ostali str8... Bar bi mogao da mu cepas kevu Ко си ти, боктејебонебо???? Quote
LESHOYEB Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 TARA SMARA KLANJE CHMARA NOZ U BULJU U GLAVU SATARA... a jel ti graulujes? ako nam ubijete Taru, a imamo samo textove, ko ce nam pjevat? I ne zaboravi da pjevac mora biti tru satanist sado-mazochistical-I-drkam-na-dimu-burger...bla povracka Quote
Guest HEMOROID EJNDZL Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 ТРЕБ ДА НОСИМ МАЈИЦУ ДАРК ФУНЕАСРКЛА ПРЕКО ДУКЦС О Д ШЛЈИПКНОТ ДОАПОПДАСДАСДАПСДАПЛСДП ККЕРАРАСКДКЛАЛСД Quote
ЖдерачБогкх Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ТРЕБ ДА НОСИМ МАЈИЦУ ДАРК ФУНЕАСРКЛА ПРЕКО ДУКЦС О Д ШЛЈИПКНОТ ДОАПОПДАСДАСДАПСДАПЛСДП ККЕРАРАСКДКЛАЛСД То је НАЈЈАЧЕЕ!!!!!!! Quote
Recommended Posts