LESHOYEB Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Ovaj logo sto ti je na avataru... Mejl nisi zaboravio? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted November 8, 2004 Author Report Posted November 8, 2004 Ima li neko predlog za kvalitetan studio, posto bi Defilement, naravno, od Decembra da snima. Ovde ima sigurno clanova nekih domacih bendova koji su snimali pa da cujem preporuke za neki studio. Quote
Agarth Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Odusevio me bend sinoc u Enteru, pa bih hteo da pitam odakle mogu da nabavim demo ovog benda (ako postoji) ili bilokakav snimak? Vokal razbija, a bas je feeenomenaaalan! Jedino kad bi gitara bila za nijansu glasnija (ne znam da li je to bilo do ozvucenja ili jednostavno tako treba da bude, ali sinoc skoro pa ih i nisam cuo), no dobro... Odlicno! Quote
dark_lilith Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 nemoj gitaristu da dirash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ubica nevinih ljudi Posted November 16, 2004 Author Report Posted November 16, 2004 (edited) Odusevio me bend sinoc u Enteru, pa bih hteo da pitam odakle mogu da nabavim demo ovog benda (ako postoji) ili bilokakav snimak? Vokal razbija, a bas je feeenomenaaalan! Jedino kad bi gitara bila za nijansu glasnija (ne znam da li je to bilo do ozvucenja ili jednostavno tako treba da bude, ali sinoc skoro pa ih i nisam cuo), no dobro... Odlicno! Ostavi mi adresu i poslacu ti demo Necrothedral sa vise live snimaka. A novi "The Sicknes Of Brutality" ces dobiti pocetkom aprila kada se zavrsi mixovanje. Steta sto nisi bio kada smo svirali sa Ancient Ceremony, tada je ceo bend zvucao perfektno. Edited November 16, 2004 by Ubica nevinih ljudi Quote
LESHOYEB Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 A novi "The Sicknes Of Brutality" ces dobiti pocetkom aprila kada se zavrsi mixovanje. ...SICKNESS OF BRUTALITY?!?!?!?!? Da li ima dovoljno smajlija da opise moje stanje svesti... Quote
Ubica nevinih ljudi Posted November 28, 2004 Author Report Posted November 28, 2004 Dobro jebo te promenicemo naziv. Dobra ova nova pesma a, a, a, a? Quote
Ubica nevinih ljudi Posted November 29, 2004 Author Report Posted November 29, 2004 Ispravi ti prvo svoj prst pa onda pesmu. Hehehe. Moze proba u sredu od 21-23 ili u Cetvrtak od 19-21? Stvarno kako ti je prst? Mozes da drkas 'el tako? Quote
LESHOYEB Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 NIJE DOBRA DOK JE JA NE ISPRAVIM Naravno! ps, jebo te prst i onaj ko ga napravi! Quote
Ubica nevinih ljudi Posted December 1, 2004 Author Report Posted December 1, 2004 Jel' ti posle svake poruke povracas. Quote
Guest AD_ASTRA Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Pa gde ste LALE! Sta se radi?Kako idu radovi na albumu?Jurite li sojke? Ovde je ludnica.Javi ako nadjes neke snimke ili dvd-e bride i anatheme, posto su javili da ce izaci neka zanimljiva izdanja.Javi ako neko ide u Novi Odma da ti posaljem one diskove.Treba da mi stignu neke nove stvari pa cu ti javiti! Pozdrav od Kosore! Quote
LESHOYEB Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Pozdrav cika Kosori! I nije istina da povracam posle svake poruke! Quote
Ubica nevinih ljudi Posted December 4, 2004 Author Report Posted December 4, 2004 Povracas samo kada vidis Nenada. Koji se put ti prijavljujes Koske? Covece hitno mi trebaju diskovi. Quote
LESHOYEB Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Povracas samo kada vidis Nenada. MOLIM?!?!?!?!? Quote
Jevrej Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 MOLIM?!?!?!?!? Al' ti je zao avatar!!! Quote
ZWER Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Samo je bilo pitanje vremena kada ce i Jevrej da se prikljuci ovoj dubokoumnoj raspravi Quote
Guest AD_ASTRA Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Pa nije valjda da stalno peglas! Svaka cast ima nas dosta! Naravno posle tone Za diskove nema da brines!Sigurno se vidimo u toku nedelja,a i terbace mi neka izdanja od tebe.Kad napravim tefter,ja cu ti i javiti. Kako napredujete sa svirkom? Pozdrav Lale! Quote
Denethor Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Najacha Defilement pesma- SEKIRA Quote
Ubica nevinih ljudi Posted December 5, 2004 Author Report Posted December 5, 2004 Sekira rules. Hehe. Ma mi nemamo najacu pesmu. Sve su sranje. Salim se OK su, ali je meni najdraza Rotting Crypt. Quote
Frankenchrist Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Interesuje me vas demo, ako imate jedan, pa ako mozete da me kontaktirate na PP da se dogovorimo oko primopredaje, jer za dve nedelje dolazim u Bg. Quote
Jevrej Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 (edited) TA na NA NA Edited December 5, 2004 by Jevrej Quote
Ubica nevinih ljudi Posted December 5, 2004 Author Report Posted December 5, 2004 Roting kriiiipt, la la LA la. U pravu si. Quote
LESHOYEB Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Najjaca pesma-BOOK OF BLOOD, odmah posle MORBID, i ocigledno ROTTING SHIT, koja se izgleda svima nekako dopada. Quote
Ubica nevinih ljudi Posted December 7, 2004 Author Report Posted December 7, 2004 Sta 'oces book of blood je legendarna pesma koja ne postoji. Quote
Recommended Posts