Srki Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Mislim da nije bila tema o njima... Slusa li ko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Bila je davno tema, licno videh. Inace odlican bm. Slusao sam Djinn, fino, fino. 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 jebalo vam otvranaj ovakvih tema. Daj kad pocnete pricu o nekom bendu, recite i nesto o njemu. Stil svirke, albumi, na koga lice i sl. A ne samo ' dobar bend, sto mislite ..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cryfemal Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 'Vaj Srki za ovu temu. Nisam mislio da neko posvecuje paznju ovome bendu. Super je MELECHESH, a jebi ga, ako neko zeli da se informise, pa neka pita sta ga zanima tacno! Ne moz' samo lupati. :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 procitaj opet moj spot, valjda ce ti se pokazat samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cryfemal Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Idi na website Osmose-a, pa saznaj o bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 izgubio sam zelju za ovim bendom a valjda je poenta foruma da se skrene paznja na neki bend, a tome sigurno ne mogu pomoci postovi tipa 'jebu kevu, razbijaju, ultra grim evil...' No aj, uludo ja pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 30, 2004 Author Report Share Posted January 30, 2004 Neko rece da su kao Arcturus u Black Metal stilu... Odlicne gitare, odlicna pedala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 Vidis deadsy razlog mog kratkog posta je taj sto sam vec pisao 2-3 puta o doticnoj grupi tako da... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Ja sam bio otvorio temu,verovatno je negde na 5-oj ili 6-oj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Ne, i meni se ucinilo da sam vec video temu ali sam se prevario.... ovo je jedina tema trenutno o Melechesh, bendu koji nisam slusao, tako da necu nista ni da komentarisem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Ajde onda ja malo da komentarisem.Imam Sphynx original,odlican black/thrash,slican Absu,sto nije za cudjenje jer Proscriptor svira bubnjeve i u Melechesh-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Vrh bend!Nabavio sam Sphynx,okult black/thrash,dosta lici na Absu,ko sto rece Ravendark,ali za razliku od Absu,oni dodaju mnogo elemenata muzike srednjeg Istoka,sto i nije cudno,jer su likovi iz Jerusalima. Zaista jedan od najuzbudljivijih i najinteresantnijih albuma koje sam cuo u poslednje vreme!Nabavljajte ovo!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Ma, bend je prejak!!! Oba albuma razbise, jedan od najboljih ethno black bendova koje sam ikad cuo... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Moram da nabavim taj Djinn,svi pricaju da je atmosfericniji od Sphynx,koji ima straight metal pristup,ali ni u kom slucaju mu ne manjka atmosfere.Inace,imaju jos jedan albim pod nazivom As Jerusalem Burns...Al Ishilah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Sta su oni po nacionalnosti?Deluje interesantno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Ja mislim da su neki Izraelci,nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Sta su oni po nacionalnosti?Deluje interesantno... Nista ne brini,znas vec da cu ti to doneti. Inace,u bendu su cetvorica:Izraelac,Palestinac,Amer i cetvrti ne znam sta je.Vrlo mi je zanimljivo da su likovi iz Svetog Grada.Morali su da pobegnu (sad zive u Francuskoj) zbog bavljenja BM-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Evo,nadjoh,u bendu su Jermen,Palestinac,Ukrajinac i Amer.Zanimljiva kombinacija,mora se priznati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Nije bas da su "morali da pobegnu".Pre ce biti da su svojevoljno emigrirali,zato sto Izrael nije sekularna drzava a oni i nisu Izraelci,pa je to dosta otezavalo zivot.Sada zive u Holandiji i Francuskoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Sami su rekli da su imali dosta problema u Izraelu... Nego jel ima neko njihove albume na Mp3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Nije bas da su "morali da pobegnu".Pre ce biti da su svojevoljno emigrirali,zato sto Izrael nije sekularna drzava a oni i nisu Izraelci,pa je to dosta otezavalo zivot.Sada zive u Holandiji i Francuskoj. Ne, vec jesu morali da se gube iz Svetog grada, jer je policija trazila da ih pohapsi non stop. Citao sam ranije da je devojka jednog iz benda pila hapsena i terali su je da im oda gde su ovi, jer ih nisu mogli pronaci tako lako. Nije to mesto za sviranje takve muzike... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 tek pre cetiri dana nabavih sphynx i isto toliko puta sam preslusao album,ovi ljudi su genijalci! po nekoj logici treba da mi se najvise svidja prvi album,koji je takodje sjajan,ali ne,djinn i ovaj poslednji su bolji ja inace ne podnosim,tj,mrzim istocnjacke ritmove i melodije,ali ovi su mi veliki izuzetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog-Gauroth Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 meni se posebno svidjaju njihovi textovi.neki kosmichki trip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 tek pre cetiri dana nabavih sphynx i isto toliko puta sam preslusao album,ovi ljudi su genijalci! po nekoj logici treba da mi se najvise svidja prvi album,koji je takodje sjajan,ali ne,djinn i ovaj poslednji su bolji ja inace ne podnosim,tj,mrzim istocnjacke ritmove i melodije,ali ovi su mi veliki izuzetak Svidja ti se?Odlicno Jel ti vuce malo na ABSU?Proscriptor je najjaci bubnjar! Ja josh nisam preslusao onaj MP3,zato sto mi je komp kuci,idem za nedelju dana,pa cu sve lepo da preslusam i pootvaram nove teme ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts