Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) Talvi oćeš ti il ću ja Edit: ispod crvenih slova imaš link сюда, zatim odeš na bilo koju reklamu i onda ćeš videti u gornjim linijama link нажмите сюда, ideš na njega, ukucaš kod i onda ideš na link cкачать ponovo i to je kraj mislim Edited October 1, 2010 by Ајлин Quote
oʞɾoƃ Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Nisi prepoznala njegov novi Sunn O))) outfit. Quote
Talvi Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 He has a wardrobe full of druid's robes and his apartment smells like sweet tube amps. Quote
-Mare Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) Donkey bem li ti leba to si ti Mislio sam da vise niko ne naseda na tu foru. EDIT: Album na prvo slusanje odlican. Resih sad da preslusam Fukpig (Mick & Paul Kenney, Anaal Natrakh)koji je prilicno dobar. Posle toga se detaljno preslusava Epigenesis. Edited October 1, 2010 by -Mare Quote
solicitor Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Jos jedan odličan album pripadnika najodvratnijeg naroda na svetu. Sve jevrejsko mrzim, al im je muzika vrh vrhova. Obilje dobrih sumerskih skala, pesme sa promenama ritma, prepoznatljiv melos, dva instrumentala na šargiji, poslednja epska od 12 minuta ... nikako ne može da bude loše. Na prvo slušanje najbolji rif ima Sacred Geometry, ali i sve ostalo je odlično. 2 1 Quote
Talvi Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) Oni uopšte nisu Jevreji, samo su iz Jerusalima. Edited October 1, 2010 by Talvi Quote
solicitor Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) Oni uopšte nisu Jevreji, samo su iz Jerusalima. Samo toliko Semiti su svakako .... isti su oni meni, i jevreji i arapi i sta god da su sa tog podneblja. Nevazno, muzika bliskog istoka je keva ... i baklave. Edited October 1, 2010 by solicitor 1 Quote
Talvi Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Zapravo, Jermeni su, ako se ne varam. To baš nije isto. Quote
Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) PRavo zbori Talvi.. [odavde je obrisano nešto što nije primereno pisati javno] Zbog religijske netolerancije ovi momci više ne žive u svojoj domovini. edit2: Jeste Jermeni su. Edited October 1, 2010 by Ајлин Quote
solicitor Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 PRavo zbori Talvi.. da su JEvreji ja ih ne bi slušala pa nek' su još toliki Zbog religijske netolerancije ovi momci više ne žive u svojoj domovini. Zbog vera koje su oni smisli danas se kolje kompletno covecanstvo, to je jedan od razloga zasto ne podnosim semite .... Naravno, ne sudim o pojedincima na osnovu vere i nacije. Melechesh mi je jedan od omiljenijih bendova, kao i Orphaned Land. Nisam imao nameru da otvaram bilo kakve offtopic polemike, vecina fanova Melechesha zna zasto su proterani iz Izraela, samo se po navici uvek iserem po jevrejima 1 Quote
Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) Ha dobro istomišljenici smo, aj sad molim te skloni to što sam izasrala pa si me preduhitrio Edit: htela sam da ti napišem vic al nema smisla da trujemo temu... odoh Edited October 1, 2010 by Ајлин Quote
Fapril ethereal Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 uh to je taj desert military trip: ne bih se opirao mnogo zarobljavanju,realno..i da sam najveci mrzitelj Jevreja on topic Sphynx je strashan album! Quote
BLAGOJE Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 dvije najkultnije fore sa jumetala su ifolder i USBM iz amerike Quote
Grobodan Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 i daj picko link za novi enslaved, klasa..., izdao si scenu i neces jebati Quote
Talvi Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Nešto ste se ućutali. Jel' samo mene ovaj album malo razočarao? Quote
Grobodan Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Nešto ste se ućutali. Jel' samo mene ovaj album malo razočarao? Nije. Odo da jedem gljive pa ću elaborirati. Quote
Talvi Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Gljive da se najedeš ili da se uradiš? Quote
Black desire Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 I ja sam razocaran, album mi je dosadan i prosecan. Nista novo nisu doneli, a ono staro sto je valjalo su izbegli, iskopirali koji rif tu i tamo. Slusace se to jos, ali trenutno misljenje, veoma veoma tanko. Quote
Grobodan Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Gljive da se najedeš ili da se uradiš? Ovaj put samo ždranje. Elem, da, album je ispod očekivanja. Eto, na petom albumu se već vidi da se oni vrte u jednom te istom krugu što a priori ne mora uopšte da bude loše ali ovaj put se otkrili da je teško ostati vrhunski inspirisan peti put za redom tako da je album dosadnjikav počesto a takođe ima i dosta melodija koje me podsećaju na neke starije pesme. Sve u svemu, slušaće se još pa možda uđe u uho ali za sad - nisam zadovoljan kako to očekujem od Melechesha. Quote
oʞɾoƃ Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 http://www.last.fm/event/1706566+Those+Whom+The+Gods+Detest+Tour+2011+(Part+II) Quote
Recommended Posts