Cryfemal Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Je l' vas ima koji slusate ovo? Ergh, kidacina black/thrash metala kakva se ne cu dosta dugo. Quote
Srki Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Ima a: Samo ja mislim da se zovu Gospel Of Horns, bes The :? Quote
Srki Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 OK, ja sam to slusao na kaseti (snimio sa radija), tako da... Quote
Ravendark Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Imam jedan album-Eve Of The Conqueror.Odlicna svirka! Quote
Frankenchrist Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Stravican bend! a: Trebali su da sviraju sa In Aeternum, ali ne bi nista od tog koncerta... mada ja ionako ne zivim tu, pa mi bas i nije zao, ionako bi propustio koncert. http://gospelofthehorns.cjb.net/ Desolation Descending! Quote
Srki Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Ma da, ja sam dosao zbog njih, ali kita... Steta sto nisam cuo Razor Of Occam (valjda se tako pise :? ) Quote
Cryfemal Posted February 5, 2004 Author Report Posted February 5, 2004 Ma bre, steta za sve sto se trebalo (i moglo) dogoditi te veceri. Quote
kasapin Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 poskidao sam sve pesme sa njihovog sajta i nije lose, mada nije bas nesto nema bas kidanja onako 11111 Quote
Kai Hansen Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Uuu...mocan bend. Dosta vuce na thrash(naranvo neam veze sa istim..ali vuce ) Poslusajte samo "Absolute Power" sa onim solazam silnim hehe.Obozavam kada 'black' bend ubacuje solaze...respekt! Dakle "Call To Arms"..get your hands on it! imam jos i "Eve Of The Conqueror" ali njga sam samo jednom preslusao i prvi utisak je dobar..ali treba mi jos malo vremena da ga prostudiram. Quote
Denethor Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Super su, nema mnogo zamerki samo umeju malkice da smore na momente. Quote
Lady in Black Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Cula sam A Call To Arms, odlican album! Kako citam, veterani su iz Australije, clanovi bendova Destroyer 666 i Bestial Warlust. Quote
Goxy Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Cula sam A Call To Arms, odlican album! Kako citam, veterani su iz Australije, clanovi bendova Destroyer 666 i Bestial Warlust. Quote
Black#1 Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Dobri su oni nego su mnogo monotoni pa me malo smaraju......zzzzz...... Quote
Hamsun Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ocekivao sam vise, u svakom slucaju. Quote
Hamsun Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Dobri su oni nego su mnogo monotoni pa me malo smaraju......zzzzz...... Na koju foru onda volis Darkthrone? Quote
Goxy Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Dobri su oni nego su mnogo monotoni pa me malo smaraju......zzzzz...... TV program je dobar,samo je malo dosadan majku mu... Quote
kuruz Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Nego,imam A Call to Arms original,strashan je.Nema nijedne dosadne pesme. Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ajde,vidim da i ovde nisam ostavio traga.Imam samo Call to Arms,Australijanci nisu normalni,ja jos loseg benda odande ne slusah! Thrash/black jebacina Nego,nesto se smirili,nema ih dugo,poslednji update na sajtu 2004.! Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Imam ja nesto od njih, nemam pojma koji album..potrazicu. Volim ih cuti ali je moj drugar lud za njima. Quote
Angelystor Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Australian black/thrash metal act GOSPEL OF THE HORNS will enter Toyland Studios in Melbourne at the end of July to record their long-awaited follow up to 2002's "A Call to Arms", due later in the year via Invictus Productions. In other news, GOSPEL OF THE HORNS are planning on re-releasing their 2000 "Eve of the Conqueror" EP with some bonus tracks. Also in the works is a picture-disc release of "A Call to Arms", tentatively due this summer. A European tour is planned for October. Quote
Grobodan Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 reci cu samo - konacno!Cim sam ih opomenuo ovde,odmah su se uozbiljili...Nema zezanja. Quote
Grobodan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Australian black/thrash metal act GOSPEL OF THE HORNS has released audio clips of songs that will appear on their "Realm of the Damned" CD. The long-awaited follow up to 2002's "A Call to Arms" is scheduled for release in early 2007 via Invictus Productions. To hear the teasers, head to www.myspace.com/gospelofthehorns. According to the Invictus Productions, "Realm of the Damned" sees GOSPEL OF THE HORNS "moving forward in style but retaining that GOTH rhythm and feel so evident on 'Eve of the Conqueror' [2000 debut EP]. . . Heavy, raw, with a class touch of MOTÖRHEAD, CELTIC FROST, RAZOR, SODOM (to name some obvious references)." Quote
Recommended Posts