Apeiron Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Da, gledao sam neke slike sa koncerta... Ritam masina... Pa majku mu, zar je toliko tesko pronaci bubnjara u Ceskoj... Pa evo, ja bi prvi svirao s njima Poz! Quote
Veles Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Hmmm. OK je sve to, ali ne razumem kako ti moze biti "savrstenstvo" album na kojem je programiran bubanj? Nebitno... Veoma su dobri muzicki, ali prica koju pricaju (zivimo u sumama, a slusamo CDove novih bendova) mi je malo bezveze. Spot je sasvim dobar. Upravo onakav kakav treba da bude. Ma, samo da srede vec jednom zivi bubanj, i bice super. Poz! Ali se moraš složiti da su bubnjevi (iako ritam mašina) vrhunsko uklopljeni. Npr. Ogmias odlično sviraju i imaju ritam mašinu pa ona kvari utisak, do uživo dođe bubnjar i izgleda milion puta bolje. Kod Trollecha nije toliko pokvarenm utisak. inače na nekoliko koncerata su imali bubnjara ali poslije nisu bili zadovoljni s njim pa su nastavili "tradiciju". Svejedno, Trollech bih volio da vidim uživo prije nego neki veliki band. Quote
Grobodan Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Nego sta!!!!!!!!!!Onakav bend mislim da nikakva ritam masina ne bi sjebala.Imaju ipak odlicne pesme,a to bi valjda i trebalo da je najvaznije. Nego,hoce li Bethor dovoditi Trollech,jel zna ko nesto o tome? Quote
Lady in Black Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Peslusavam V Rachotu Hromu, fenomenalan je album! Odlican clean u Boure Navzdu Zuri (polomi prste dok napisah ime pesme ). Fini Cesi, nema sta (tek stigoh do 4e pesme)... Quote
damian Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 (edited) Odlican bend,moj omiljeni sa njihove scene! Edited January 21, 2005 by damian Quote
RokateLi Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Veoma su dobri muzicki, ali prica koju pricaju (zivimo u sumama, a slusamo CDove novih bendova) mi je malo bezveze. U pravu si. Cak mi se cini da u onom spotu u sumi nose kozne pantalone. To je malo bezveze. Veruju u prirodu ( a samim tim i u zivotinje) a ovamo ih cerece zbog blackerske mode. Ispravite me ako gresim... Quote
Goxy Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Nikad se nisam lozio na ovakve true pagan grupe.Ovi su za mene zesci narodnjak.duj vetre duj Quote
RokateLi Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Nikad se nisam lozio na ovakve true pagan grupe.Ovi su za mene zesci narodnjak.duj vetre duj Od kad to narodnjaci pevaju o prirodi? Quote
Sandra Laureano Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Od kad to narodnjaci pevaju o prirodi? Ono "Goori moore, tope se planine Od ljepote tvoje i tvoje blizine' TROLLECH RULES!!! Zar im nije samo 1 album s ritam masinom? (onaj crveni s patuljcima sto se spustaju na toboganu) Quote
Lungworm Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Uradili su novu pjesmu Stormy Jsou v Nas (Drvece je u nama) Quote
Grobodan Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Uskoro za Ketzer rec izlazi novi album Skryti V Mlze,ne znam sto se zove album kad traje 24 min i ima 5 pesama,ali nije bitno...Album je dobar,u stavri - odlican bre,u stIlu V RACHOTY,i sto je najvaznije - Honza iz Avengera svirao bubnjeve!!!Konacno da nabave bubnjara!Preporucujem ovo. Quote
Novaliis Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Jedva cekam..inace Johannes ima svoju galeriju slika na net-u. Slike su fenomenalne(priroda naravno!). Postovacu malo kasnije koju.. Quote
Svaroggh Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Bend je super, muzika im je super, ali vizuelni prikaz... Kada je lik izvirio iza brega, ja se prosuo na zemlju i uvatio se za stomak! Josh onaj kamerman... On je najvecji lik od svih! A shto se muzike tiche, kao shto rekoh, odlichna je! Слава! Quote
Guest Xib_Chac Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Spot je, ocigledno, radjen pod velikim uticajem Immortala, samo zameni norvesku sumu nekom slovenskom.Ali je zato pesma dobra, sto je najvaznije. Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Uradili su novu pjesmu Stormy Jsou v Nas (Drvece je u nama) Odlicna pesma! Hm..drvece je u nama..mislite o tome.. Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ta pesma je na novom albumu koji sam ja slusao jos odavno - odlican je!!!Ali ipak ostaje Rachoty najbolji Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Inace Johanes ih je ostavio..sad su ostali samo Asura i morbivod. Quote
Guest Skullfuck Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Jedino sam preslusao " V Rachotu Hromu" album i dobar je. Nadam se da ce uskoro doci. Quote
Grobodan Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Fala kurcu sto su za Skryti v mrze uzeli zivi bubanj i time ispravili jedinu gresku iz proslosti. Kult! Quote
Vlladimir Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Ne znam, slučajno naleteh na sliku, i umro sam od smeha. Black Metal Branko Kockice. Quote
Recommended Posts