Grobodan Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Evo ga http://rusfolder.com/45234493 Quote
Phallusifer Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Sa ovim naslovom hoce da pomislimo da je ovo sad Nosferatu like album. Navlace nas, zato ga i skidam xD 1 Quote
Phallusifer Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Jedva odslusao pola i ne mogu vise. Kad je poceo malo me je podsetilo na Nosferatu ali to je samo nijansica. Meni je ovo dosadno. Mada svaki njihov album mi je nezanimljiv i ispod proseka osim Nosferatua koji je odlican. Quote
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 (edited) slično i kod mene, imali su par albuma sa predrkano dobrim stvarima, a ostatak tuga i prosek u najboljem slučaju Edited August 24, 2016 by Јарослав Quote
azal Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ne volite Distant Thunder? nije Nosferatu, ali mi je odlican. Rivera bas nenormalno peva tu. Quote
Phallusifer Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 'bem li ga, mozda mi je bio nezanimljiv posle Nosferatu albuma na koji sam se bas nalozio kad sam ga otkrio. Kasnije se nisam ni vracao na taj. Quote
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 ne volite Distant Thunder? nije Nosferatu, ali mi je odlican. Rivera bas nenormalno peva tu. meni su prva četiri među ovim što sam spomenuo, a što mi valja zapravo, da su zabatalili bend posle tih albuma, kapiram da bi bili daleko cenjeniji i popriličan kult Quote
azal Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 verovatno. i i destiny's end je uglavnom meh sa par dobrih pesama tu i tamo Quote
Angelystor Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Meni ovaj poslednji Helstar super beše, korak u dobrom pravcu, tako da možda i bude nešto od Vampiroa. Od starih, daleko od toga da je Nosferatu "jedini" Helstar album kako je izgleda nekima, ali da odskače kvalitetom, odskače jebiga. Quote
Angelystor Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Sunce ti jebem kakav album. Kakav? Sjajan. Sa kvalitativne strane neću još da poredim sa Nosferatuom, ali je lagano bolji od ovih novijih, iz prostog razla što konačno opet zvuči kao stari jebeni Helstar, a ne kao neki moderni thrash. Melodija i thrash riffovi u svetom balansu ponovo. Čak mi se čini i da Rivera malo izražajnije opet peva umesto samo svaki drugi stih da bude vrištanje. Quote
vudun Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Vrhunski izmućkano i servirano, ali vokal nikako ne varim je bi ga. Quote
Angelystor Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Zbog vrištanja ili boja? Drugi dan slušanja, još sam u šoku kakav album. Evo za one koje sumnjaju, instant proba: Jedna od pesama godine, bez ikakvog problema. 2 Quote
vudun Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Boja definititivno. Kad je ovakvo prangijanje u pitanju, to mora da reži iz dubine neplodonosnih testisa. Quote
azal Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 sad ih gledao ortak u svedskoj kaze da su bas ubili, james idalje sila. danas cu album da preslusam kako treba. Quote
Angelystor Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Pazi kad bili u Beču pre dve nedelje, tek sad vidim Quote
Berliner Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 www111.zippyshare.com/v/XhI5jKp6/file.html ne garantujem da nece eksplodirati ok je Quote
Angelystor Posted August 19, 2020 Report Posted August 19, 2020 Ja kad čujem da izašla nova Helstar pesma na 4:01 Quote
azal Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 muzika zvuci jeftino koliko omot izgleda. Destiny's End je Nosferatu za ovo. Quote
Angelystor Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 Pre svega produkcija zvuči ekstra jeftino. Druga dosadnjikava zaredom, ne piše se dobro za sada. Quote
Recommended Posts