DragonHeart Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ovo je super vijest! Jedva cekam novi album! Quote
RNA Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 Зар он неће ићи на европску турнеју са Vicious Rumors? Quote
DragonHeart Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Valjda ce Agent Steel s Vicious Rumors. Quote
RNA Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 Нисам мислио на Helstar, него на Риверу... Quote
Angelystor Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Ta turneja je na jesen. Pre toga ne znam dal ima nekih obaveza sa VRom. Quote
Angelystor Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Texas metal legends HELSTAR have signed a deal with AFM Records. The band is currently in the studio re-recording some of its early classics for a "best-of" album, to be released on November 19. The CD will also contain two brand new tracks. An all-new album of original HELSTAR material is tentatively due next summer. Quote
lemmy sixx Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Jebote,dokle ce vise ti matori bendovi snimati re-recording materijale!Prvo su u modi bili reunioni,a sada re-recordinzi!SMARAJU!!!! Quote
RNA Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 Jebote,dokle ce vise ti matori bendovi snimati re-recording materijale!Prvo su u modi bili reunioni,a sada re-recordinzi!SMARAJU!!!! Јеси ли приметио да то углавном раде бендови са AFM Records? А рећи ћу ти тачно у чему је фора. Они би да објаве поново те албуме, али не могу јер немају права на те снмике, не и на песме. Е, онда, да се не би бактали са бившим издавачким кућама, лепо ухвате па сниме те старе песме поново. Quote
DragonHeart Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 remnants of war je brdo album...mislim da je iz `86. jos,a skoro je izaslo reizdanje...taj mi se najvise svideo..."Angel Of Death", "Face The Wicked One","Dark Queen"..koje su to stvari! Pravi US power... Jedan od najboljih US Power/Thrash albuma! Ma, ovaj bend nema mane! Quote
RNA Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 Попуњавамо рупе... Управо тај треба да ми стигне за коју недељу! Quote
dr.lecter Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Mozda izgube na posti paket pa popusis ko ja jednom za Forbidden Quote
RNA Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 Неће, овај пакет отишао за Немачку, па ми стиже из руке у руку. И немо' да ми баксузираш, барабо ниједна! Quote
lemmy sixx Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Skinuh danas prvi album,"Burning Star"...dobar je,fin spoj thrash-a i heavy-a. Trazio sam i ostale,ali nisam uspeo naci.Krenicu kasnije u novu potragu,ali u medjuvremenu ako neko zna neki link,neka ga sibne ovde. Quote
lemmy sixx Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Dobar ovaj "Nosferatu"...ima dobrih stvari,ali ima i dosadnih i monotonih momenata.Da li se to meni cini ili ponekad stilski pevanje lici na Nevermore?Svirka je zdravo dobra i kvalitetna,ali ocekivao sam nesto thrasherskije. Quote
DragonHeart Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Nema veze s Nevermore-om, a i ti bolje preslusaj album, pa onda davaj komentare. "Nosferatu" je jedan od najboljih Thrash albuma ikad! Quote
lemmy sixx Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ajd' malo realnosti...daleko je ovo od jednog od najboljih thrash albuma ikada.Preslusah jos par pesama,i stvarno ima momenata kada pevanje lici na Nevermore.Zapravo je obratno,posto je ovo izaslo ranije. Quote
Angelystor Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Pa "Multiples Of Black" mu IMHO dodje nesto najblize Helstarovo thrash metalu, ali ni on nije chisti thrash...heavy/power...mislim da je najbolji tag za Helstarovu mjuzu Us Power...and ne bih ja poredio Riveru i Worela. Quote
lemmy sixx Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Pa nisam ih ja ni poredio,vec rekoh da me vokali u nekim momentima podsecaju na Nevermore. Sta ja znam,ne lezi ovo meni.Odlicna je muzika,ali jednostavno mi ne lezi. Quote
RNA Posted July 28, 2007 Author Report Posted July 28, 2007 Штета, Риверу ћемо ионако имати прилике да видимо у септембру са Vicious Rumors. Баш да га чујем како пева оне класике са другог и трећег албума. Quote
Angelystor Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Ovaj "sins Of The Past" je'e malu decu!!! Znachi uz "Blast From The Past" najbolji re-recorded material album koji chuh. Pesme su uthrashirane do bola, a Rivera odavno ovako dobro nije zvuchao. Manje se jebe sa vrisci, tj. ne preteruje a iskreno znao je to da radi u SW i VR...ali ovo je fantastichno. +nove pesme su do jaja, "Tormentor" je klasik helstar, znachi jedva chekam novi materijal, i nadam se da ce zvuk biti ovakav! Quote
RNA Posted January 31, 2008 Author Report Posted January 31, 2008 Кучке, на плочи има 2 песме мање него на диску! Quote
Recommended Posts