Novaliis Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Boga mi, nije da ne izgleda dobro. sjajan omot. Quote
Ivan_Creed Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 To su rani, sirovi poceci - posle je vise sofisticiran i goCkiji.. Quote
Шöне Мики Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Cemu lupanje glavom u zid?? Ja sam samo kreativan i iskren obozavaoc ovog umJetnika... obozavalac..... ne znam....sve mi izgleda kao da ga zajebavate......sve u svemu,potonja=zlo Quote
Novaliis Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 obozavalac..... ne znam....sve mi izgleda kao da ga zajebavate......sve u svemu,potonja=zlo Malo zezanja nije na odmet.Nikakvo zajebavanje. Quote
WoS Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 E ovaj Bethor je neka zajebancija jel tako??? Quote
Bethor Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 E ovaj Bethor je neka zajebancija jel tako??? Preslusaj "Potonju" pa reci da li je zajebancija Quote
Bethor Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 To su rani, sirovi poceci - posle je vise sofisticiran i goCkiji.. e ajde svoje komentare i lupanja zadrzi za sebe Ok? Quote
Ivan_Creed Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 obozavalac..... ne znam....sve mi izgleda kao da ga zajebavate......sve u svemu,potonja=zlo Ja sam od roDZenja agro-mJetalac, pa zato se tako izrazavam, BA! Potonja je na vr' norveske i rumunske BM liste, za ostale ne znam. E ovaj Bethor je neka zajebancija jel tako??? Da. e ajde svoje komentare i lupanja zadrzi za sebe Ok? Sta?? Quote
Apeiron Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) sjajan omot. Edited May 19, 2006 by Apeiron Quote
Шöне Мики Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ко је уопште оно на омоту? Crni Laki covek je zasluzio postovanje.... Quote
Dowla Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 E ovaj Bethor je neka zajebancija jel tako??? Verovatno mislis na njegove " tribute to interfector" radove,to je ocigledna zajebancija...ostali noviji radovi nisu Quote
Apeiron Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Rasprava je otisla u bespotrebno dugom pravcu, pa sam istu pobrisao. Jasno je sta je receno, i sta ko misli, kako god. Drzimo se teme Bethor, i samo jedna stvar - brisacu glupe postove, i niska podjebavanja Bethora i njegovog rada, ako nisu argumentovane kritike u pitanju. Poz Quote
a Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 BETHORE DAJ LOSU PRODUKCIJU... STA JE ONO SA POTONJOM... PRODUKCIJA JE PRECISTA... POZ OD MARKA FACE... Quote
Bethor Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 BETHORE DAJ LOSU PRODUKCIJU... STA JE ONO SA POTONJOM... PRODUKCIJA JE PRECISTA... POZ OD MARKA FACE... sta da se radi...komercijala Quote
a Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 DJES TI COEK... DO ZIME CU VALJDA IMAT NEKIE NOVACA ZA DISKOVE... Quote
Bethor Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 DJES TI COEK... DO ZIME CU VALJDA IMAT NEKIE NOVACA ZA DISKOVE... ti si iz b.luke? vidi da ti laki kopira mp3 lakse je tako Quote
Shamandalie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) Mikice, zasto tebe nisu pozvali na EXIT? Mislim da to nije u redu! Zasluzio si! Edited July 2, 2006 by the charmed one Quote
Bethor Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Mikice, zasto tebe nisu pozvali na EXIT? Mislim da to nije u redu! Zasluzio si! Zakasnio sam sa prijavom.Tj kada sam otisao na sajt da se prijavim imao sam 2 dana da im dostavim disk.Posto su ovi moji iz benda toliko lenji da pomere svoje dupe i malo oni da se angazuju,odustao sam. Smucilo mi se da sve ja sam sredjujem. Quote
Nesquik Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 Eeeeeee... Bas steta Milice. Bila si dobra devojcica tokom cele godine! Quote
Bethor Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Eeeeeee... Bas steta Milice. Bila si dobra devojcica tokom cele godine! Zemljak da ti kazem nesto,ali iskreno PUSI KURAC!!! Quote
*Angeldust* Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Zakasnio sam sa prijavom.Tj kada sam otisao na sajt da se prijavim imao sam 2 dana da im dostavim disk.Posto su ovi moji iz benda toliko lenji da pomere svoje dupe i malo oni da se angazuju,odustao sam. Smucilo mi se da sve ja sam sredjujem. nema veze,idemo dogodine i mi Quote
Nesquik Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 Zemljak da ti kazem nesto,ali iskreno PUSI KURAC!!! Quote
Recommended Posts