Nesquik Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Nakon cetiri demo snimka Bethor je iz one-man-banda presao u grupu sa standardnom postavom. Posle manjih problema sa postavom benda i odlaska basiste Gothmoga izgleda da je Bethor nasao perfektne ljude za grupu. Tu se nalaze vec poznate licnosti iz nekih nasih bendova kao Acrocholie, All my Sinsa. Bethoru se jos sredinom protekle godine pridruzio Marko Miranovic iz Hornburg Magazina. Tako da postava sada izgleda ovako: Bethor: Satanic Nuclear Screms Marko (Hornburg): Chantings of Evil Sorcery Vermiis (All my Sins): 666 resonance of torture Nav (All my Sins): 4 strings of blasphemy Urs (Acrocholia): Infernal Hammering Od pocetka godine se krenulo sa probama, a neki fanovi vec poseduju snimke prvih pesama, kao i video zapise sa probe. Jedan beligiski i jedan danski black metal casopis su vec proglasili 'Demongorgon', za demo snimak godine. Moram citirati Georgesa iz Toxic Waltz-a koji kaze "Bethor is the first one-man pure black metal project created in Serbia (ex-Yugoslavia). In league with the early Norwegian black metal scene, Bethor takes hold the flag of the real black metal spirit. " Nadam se da ce brzo biti gotov album "The monarchy of eternal grimness...de civiate satanni" i da ce napokon Bethor zasvirati uzivo. Pozdravljam srpskog kralja Black Metala-Bethora!!! Quote
Katahazah Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Slava braco! Udri, skrsi, polomi! Quote
Nesquik Posted February 2, 2004 Author Report Posted February 2, 2004 Behtor je bas skupio nadrkanu ekipu. Ja imam samo jedan njegov album ili demo 'Demongorgon' i mogu reci da je to prilicno dobar black metal. Nagash, jel' ga ti poznajes? Kako mogu da nabavim one njegove predhodne demo snimke? Citao sam neke recenzije i prilicno su nahvaljeni. Ma izdrka te nadrkana ekipa.I 'el ga poznajem???Pa to mi bre zemljak! Sve demo snimke Bethora mozes nabaviti od Bethora. [email protected] pa se sa njim dogovori. Quote
Grobodan Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Imam Demongorgon i Amitra.Total Grim Kult Necro Evil,samo za izuzetno bolesne individue! :DMesavina stare faze Bathory i "drawing down the Moon" Beherita, i preko toga najbolesniji moguci vokal,pa vi vidite ! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Imam Demongorgon i Amitra.Total Grim Kult Necro Evil,samo za izuzetno bolesne individue! :DMesavina stare faze Bathory i \"drawing down the Moon\" Beherita, i preko toga najbolesniji moguci vokal,pa vi vidite ! ne pise se to tako vec: Total Grimm Kvlt Nekkro Ivl! hail! Quote
Grobodan Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Tr00,tr00,prijatelju.Moja greska... Quote
fenriz666 Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Hvala ti na adresi za kontakt. Sigurno hocu. A kakav je on ovako licno, kad ga vec poznajes? jel' poznajes ovde druge clanove Bethor benda. Sudeci kakva je ekipa ovo ce biti nas najbolji BM bend. Total necro grim cult. quote="Nagash"] Behtor je bas skupio nadrkanu ekipu. Ja imam samo jedan njegov album ili demo 'Demongorgon' i mogu reci da je to prilicno dobar black metal. Nagash, jel' ga ti poznajes? Kako mogu da nabavim one njegove predhodne demo snimke? Citao sam neke recenzije i prilicno su nahvaljeni. Ma izdrka te nadrkana ekipa.I 'el ga poznajem???Pa to mi bre zemljak! Sve demo snimke Bethora mozes nabaviti od Bethora. [email protected] pa se sa njim dogovori. Quote
Hornburg Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Gloria Luciferi -ime prve pesme napisane nakon nekoliko proba Ma nije Mikica bas sasvim svoj... Quote
Denethor Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Najbolji nas bend. Vokal hellish. Jedva cekam njihovu svirku. Quote
fenriz666 Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 A kako je biti izvedene one duge pesme sa 'Demongorgona' uzivo :? Quote
Vic Rattlehead Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 POMOZI MI, ĐAVOLE 22.8.1990 POMOZI MI ĐAVOLE JER TI SI MI JEDINA NADA POMOZI MI ĐAVOLE U GOVNIMA SAM DO VRATA IZBAVI ME SA PROKLETOG ČASA PROFAN ME MUČI VEĆ TRI SATA PET DO DVANEST BOLI ME GLAVA DEPRESIJA ME HVATA TERA ME DA UČIM BIČEM ME TUČE A JA NE ZNAM PROKLETU GLORIFIKACIJU FORMALIZMA KRVAV SAM OD BIČEVANJA POPIZDEO SAM I PODILEISAO OVOGA DANA OSEĆAM ZLO U GLAVI ODJEDNOM POSTAJEM SNAŽAN HVATAM GUBAVCA ZA SMRDLJIVI VRAT I DAVIM GA UBIO SAM JEDNOG PROFESORA A SUTRA ĆU I OSTALE JEBAĆU IM MATER PEDAGOŠKU NEK ZNAJU PROFESORI OVOGA SVETA DA IH NE VOLIM JA I MOJA VERA SATANA MRTAV LEŽI SA KREDOM U RUCI UZIMAM LENJIR I NABIJAM U USTA GDE ĆU OVAKO NOĆAS KRVAV POMOZI MI ĐAVOLE JER TI SI MI JEDINA NADA IZBAVI ME SA OVOGA ČASA AKO TE IMA OSVETIH MU SE ŠTO ME TERAO DA UČIM BEZ-VEZE STVARI POMOZI MI ĐAVOLE JER U TEBE VERUJEM POMOZI MI DA IH SVE DOKRAJČIM DA IM KNJIGE NABIJEM U GUZE DA IM KREDE STAVIM U OČI DA IH REŽEM I DA JEDU DNEVNIKE GDE PIŠU MOJE JEDINICE PROFESORI, JEBAĆU VAM MATER SA ZADOVOLJSTVOM ĆU VAS UBITI BOLI ME KURAC ZA SVE ZA ŠKOLU, ZA RODITELJE, ZA DRUGOVE, ZA RIBE I OSTALE SMRADOVE VERUJEM SAMO U TEBE U TEBE SAMO VERUJEM ĐAVOLE POMOZI MI ĐAVOLE POMOZI MI DA UNIŠTIM OVU ZEMLJU I KAZNIM LJUDE DA OVIM SVETOM VLADAŠ SAMO TI I NEPRAVDA KOJA NAM JE POTREBNA UNISTIĆU LJUDE NAPRAVIĆU OD NJIH ROBOVE SAGRADIĆU DVORCE NAPRAVIĆU KUPLERAJE SMRDLJIVE GOSTIONICE GDE IMA PUNO PIVA DA SE ŽDERE JEBAĆEMO KURVE ŽDRAĆEMO MESO I PITI KRV UBIJAĆEMO IZ DOSADE SMRDLJIVE LJUDE ĐAVOLE ZA MENE I TEBE MORA POSTOJAT' HRAM PAKLA GDE JE "PLEASURE" ĐAVOLE ĐAVOLE SVE OVO ĆU DA RADIM ZA TEBE I MENE ZATO ĐAVOLE POMOZI MI DAJ MI MAČ KOJI SEČE KAMEN DAJ MI MOĆ DAJ MI BES, RADOST, SMEH, SREĆU A NE TUGU I PORAZ UNISTIĆU OVAJ SVET OKRENUĆU ZEMLJU K'O MOJ KRST KRST KRST ŠTO SIJA NA MOM VRATU NAPRAVIĆU GROBLJA NAPRAVIĆU HAOS STVORIĆU VEŠTICE, VAMPIRE, LUDAKE, KRETENE I OSTALE NEPOŠTENE SMRADOVE ĐAVOLE SLOŽI SE SA MNOM IMAJ POVERENJA U MENE JEBAĆEMO IM MATER PROFESORE, POPOVE, UČITELJE, PEDAGOGE, DIREKTORE, SVE ĆU IH NA KOLAC NABITI OSEĆIĆU IM KURČEVE I NABITI U USTA U USTA KOJA MNOGO BLEBEĆU TAKO DA ĆU VAS SPREČITI DA NE SERETE GLUPOSTI JEB'O VAS MARKS, LENJIN, TITO JEB'O VAS GALILEJ, NJUTN, PREŠERN ĐAVOLE POMOZI MI JER MI GREŠNICI VOLIMO TE. KOLJI, SPALI, UBIJ 22.8.1990 DEVOJKA JE ZAKLANA OTAC JE TRAŽI VEČERAS NA DAN MRTVIH PADA KIŠA KRVI DECA SE IGRAJU PO NOĆI I SKAČU PO KRVAVOJ BARI DEVOJKA JE ZAKLANA OTVORENE OČI DEVOJKA JE ZAKLANA HALJINA POCEPANA DEVOJKA JE ZAKLANA, SILOVANA I ZGAŽENA A OTAC JE TRAŽI VEČERAS NA DAN MRTVIH UBIJ ZAKOLJI ZGAZI VEČERAS RADI STA HOĆES A SUTRA KUKAJ I PLAČI KOLJI, KOLJI SVEEEE NEVINE I MALOUMNE KOLJI DECU MATORE KOLJI ŽENE TRUDNICE UBIJ KOMUNISTE ZAKOLJI VEČERAS JER OVA JE NOĆ NAŠA KOLJI, KOLJI SVEEEE NEVINE I MALOUMNE ZGAZI MRAVA ŠUTNI BABU MATORU PUSTI KOSIJANU NEK VILENI PUSTI MOZAK NA GODIŠNJI DOK SVE TO RADIS MISLI SAMO NA JEDNO ZATO KOLJI, KOLJI, KOLJI KOLJI DRUŽE I PIJ KRV JER ĐAVO TE ŠALJE U ĐAVOLA SE UZDAJ I MISLI NA OKRENUTI KRST NE DAJ DA TE KUNU NE DAJ DA TE PSUJU UBIJ SVE NA KOLAC NEGO STA BRE MATER VAM JEBEM KOLJI, KOLJI, KOLJI, KOLJI, KOLJI SVE MALOUMNE DEČAKE, GUBAVE BABE, MATORE SMRADOVE, SMRDLJIVE PIJANICE, UBIJ OCA, MAJKU, BRATA, SESTRU, I TETKU ZAKOLJI SVE MATER IM JEBEM UBIJ DRUGA, ZGAZI PROFESORA, ZGAZI CEPA A ZAKOLJI DIREKTORA KOLJI BRALE DOK NOŽ NE ISTUPI KOLJI BRALE MATER IM JEBEM POTUCAJ NESTO OD PRE TUCAJ RIBU KOJA TI NIJE DALA ODSECI JOJ SISU IZVADI JOJ OČI OŠIŠAJ JE DO GLAVE ODSECI JOJ POGANI JEZIK NABIJ ŠTO DUBLJE MOŽEŠ JEBI KURVU NEK ZNA STA JE ZGREŠILA DOK JE S TOBOM BILA SLUŠAJ ODVRATNU MUZIKU SLUŠAJ REČ I POŠTUJ SATANU ČITAJ SAMO SATANSKE STIHOVE UČI SAMO FIREROVE I DUČEVE TEORIJE ZAPALI SLIKU TITA, STALJINA, ČERČILA, RUZVELTA A STAVI SLIKU SVOGA LIKA ZATO KOLJI SPALI UBIJ. MRTAV BETHOR VAMA 20.7.2003 SAD SEDIM U PAKLU I PLJUJEM KRV PROKLETA DUŠA TO MI JE KAZNA IZA VRATA PAKLA SAMO JE TAMA MOJA DUŠA VELIKA RANA SLUŠ'O SAM METAL I SATANSKU REČ MOJ UM JE BIO POTPUNO CRN U ŽIVOTU SAM BIO POTPUNI GAD ZATO SAM UMRO PROKLETO MLAD NAJBOLJA GRUPA "BETHOR" SVIRA PRAVO IZ PAKLA U SRCE TE DIRA SLUŠAJ TI NJIH I BIĆE TI ZAO OTIĆIĆES PRAVO U PAKAO Ništa bolesnije u životu nisam čuo!!! 8O 8O 8O 1 Quote
Vic Rattlehead Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 POMOZI MI, ĐAVOLE 22.8.1990 POMOZI MI ĐAVOLE JER TI SI MI JEDINA NADA POMOZI MI ĐAVOLE U GOVNIMA SAM DO VRATA IZBAVI ME SA PROKLETOG ČASA PROFAN ME MUČI VEĆ TRI SATA PET DO DVANEST BOLI ME GLAVA DEPRESIJA ME HVATA TERA ME DA UČIM BIČEM ME TUČE A JA NE ZNAM PROKLETU GLORIFIKACIJU FORMALIZMA KRVAV SAM OD BIČEVANJA POPIZDEO SAM I PODILEISAO OVOGA DANA OSEĆAM ZLO U GLAVI ODJEDNOM POSTAJEM SNAŽAN HVATAM GUBAVCA ZA SMRDLJIVI VRAT I DAVIM GA UBIO SAM JEDNOG PROFESORA A SUTRA ĆU I OSTALE JEBAĆU IM MATER PEDAGOŠKU NEK ZNAJU PROFESORI OVOGA SVETA DA IH NE VOLIM JA I MOJA VERA SATANA MRTAV LEŽI SA KREDOM U RUCI UZIMAM LENJIR I NABIJAM U USTA GDE ĆU OVAKO NOĆAS KRVAV POMOZI MI ĐAVOLE JER TI SI MI JEDINA NADA IZBAVI ME SA OVOGA ČASA AKO TE IMA OSVETIH MU SE ŠTO ME TERAO DA UČIM BEZ-VEZE STVARI POMOZI MI ĐAVOLE JER U TEBE VERUJEM POMOZI MI DA IH SVE DOKRAJČIM DA IM KNJIGE NABIJEM U GUZE DA IM KREDE STAVIM U OČI DA IH REŽEM I DA JEDU DNEVNIKE GDE PIŠU MOJE JEDINICE PROFESORI, JEBAĆU VAM MATER SA ZADOVOLJSTVOM ĆU VAS UBITI BOLI ME KURAC ZA SVE ZA ŠKOLU, ZA RODITELJE, ZA DRUGOVE, ZA RIBE I OSTALE SMRADOVE VERUJEM SAMO U TEBE U TEBE SAMO VERUJEM ĐAVOLE POMOZI MI ĐAVOLE POMOZI MI DA UNIŠTIM OVU ZEMLJU I KAZNIM LJUDE DA OVIM SVETOM VLADAŠ SAMO TI I NEPRAVDA KOJA NAM JE POTREBNA UNISTIĆU LJUDE NAPRAVIĆU OD NJIH ROBOVE SAGRADIĆU DVORCE NAPRAVIĆU KUPLERAJE SMRDLJIVE GOSTIONICE GDE IMA PUNO PIVA DA SE ŽDERE JEBAĆEMO KURVE ŽDRAĆEMO MESO I PITI KRV UBIJAĆEMO IZ DOSADE SMRDLJIVE LJUDE ĐAVOLE ZA MENE I TEBE MORA POSTOJAT' HRAM PAKLA GDE JE "PLEASURE" ĐAVOLE ĐAVOLE SVE OVO ĆU DA RADIM ZA TEBE I MENE ZATO ĐAVOLE POMOZI MI DAJ MI MAČ KOJI SEČE KAMEN DAJ MI MOĆ DAJ MI BES, RADOST, SMEH, SREĆU A NE TUGU I PORAZ UNISTIĆU OVAJ SVET OKRENUĆU ZEMLJU K'O MOJ KRST KRST KRST ŠTO SIJA NA MOM VRATU NAPRAVIĆU GROBLJA NAPRAVIĆU HAOS STVORIĆU VEŠTICE, VAMPIRE, LUDAKE, KRETENE I OSTALE NEPOŠTENE SMRADOVE ĐAVOLE SLOŽI SE SA MNOM IMAJ POVERENJA U MENE JEBAĆEMO IM MATER PROFESORE, POPOVE, UČITELJE, PEDAGOGE, DIREKTORE, SVE ĆU IH NA KOLAC NABITI OSEĆIĆU IM KURČEVE I NABITI U USTA U USTA KOJA MNOGO BLEBEĆU TAKO DA ĆU VAS SPREČITI DA NE SERETE GLUPOSTI JEB'O VAS MARKS, LENJIN, TITO JEB'O VAS GALILEJ, NJUTN, PREŠERN ĐAVOLE POMOZI MI JER MI GREŠNICI VOLIMO TE. KOLJI, SPALI, UBIJ 22.8.1990 DEVOJKA JE ZAKLANA OTAC JE TRAŽI VEČERAS NA DAN MRTVIH PADA KIŠA KRVI DECA SE IGRAJU PO NOĆI I SKAČU PO KRVAVOJ BARI DEVOJKA JE ZAKLANA OTVORENE OČI DEVOJKA JE ZAKLANA HALJINA POCEPANA DEVOJKA JE ZAKLANA, SILOVANA I ZGAŽENA A OTAC JE TRAŽI VEČERAS NA DAN MRTVIH UBIJ ZAKOLJI ZGAZI VEČERAS RADI STA HOĆES A SUTRA KUKAJ I PLAČI KOLJI, KOLJI SVEEEE NEVINE I MALOUMNE KOLJI DECU MATORE KOLJI ŽENE TRUDNICE UBIJ KOMUNISTE ZAKOLJI VEČERAS JER OVA JE NOĆ NAŠA KOLJI, KOLJI SVEEEE NEVINE I MALOUMNE ZGAZI MRAVA ŠUTNI BABU MATORU PUSTI KOSIJANU NEK VILENI PUSTI MOZAK NA GODIŠNJI DOK SVE TO RADIS MISLI SAMO NA JEDNO ZATO KOLJI, KOLJI, KOLJI KOLJI DRUŽE I PIJ KRV JER ĐAVO TE ŠALJE U ĐAVOLA SE UZDAJ I MISLI NA OKRENUTI KRST NE DAJ DA TE KUNU NE DAJ DA TE PSUJU UBIJ SVE NA KOLAC NEGO STA BRE MATER VAM JEBEM KOLJI, KOLJI, KOLJI, KOLJI, KOLJI SVE MALOUMNE DEČAKE, GUBAVE BABE, MATORE SMRADOVE, SMRDLJIVE PIJANICE, UBIJ OCA, MAJKU, BRATA, SESTRU, I TETKU ZAKOLJI SVE MATER IM JEBEM UBIJ DRUGA, ZGAZI PROFESORA, ZGAZI CEPA A ZAKOLJI DIREKTORA KOLJI BRALE DOK NOŽ NE ISTUPI KOLJI BRALE MATER IM JEBEM POTUCAJ NESTO OD PRE TUCAJ RIBU KOJA TI NIJE DALA ODSECI JOJ SISU IZVADI JOJ OČI OŠIŠAJ JE DO GLAVE ODSECI JOJ POGANI JEZIK NABIJ ŠTO DUBLJE MOŽEŠ JEBI KURVU NEK ZNA STA JE ZGREŠILA DOK JE S TOBOM BILA SLUŠAJ ODVRATNU MUZIKU SLUŠAJ REČ I POŠTUJ SATANU ČITAJ SAMO SATANSKE STIHOVE UČI SAMO FIREROVE I DUČEVE TEORIJE ZAPALI SLIKU TITA, STALJINA, ČERČILA, RUZVELTA A STAVI SLIKU SVOGA LIKA ZATO KOLJI SPALI UBIJ. MRTAV BETHOR VAMA 20.7.2003 SAD SEDIM U PAKLU I PLJUJEM KRV PROKLETA DUŠA TO MI JE KAZNA IZA VRATA PAKLA SAMO JE TAMA MOJA DUŠA VELIKA RANA SLUŠ'O SAM METAL I SATANSKU REČ MOJ UM JE BIO POTPUNO CRN U ŽIVOTU SAM BIO POTPUNI GAD ZATO SAM UMRO PROKLETO MLAD NAJBOLJA GRUPA "BETHOR" SVIRA PRAVO IZ PAKLA U SRCE TE DIRA SLUŠAJ TI NJIH I BIĆE TI ŽAO OTIĆIĆES PRAVO U PAKAO Ništa bolesnije u životu nisam čuo!!! 8O 8O 8O Quote
AnaLizator Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Hevara !!!!! Bethor je nadjajan !!!!! Quote
Hornburg Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 E pa sad, gore navedene stihive i nije bas Bethor napisao, vec ex-bassista Gothmog i to 1989 godine. Quote
fenriz666 Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Niko mi nije dao odgovor na pitanje. Oce li biti pesme sa Demongorgona izvodje ne uzivo? Quote
Cryfemal Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 ...pa onako, sto se tice BETHOR-a, ne podrzavam, al' i ne blatim. U svakom slucaju, not of my taste. Quote
Hornburg Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Ne...to bi bila forma totalne samodestruktivnosti da izvodimo te pesme od 9-10 minuta uzivo. Sada smo upravo napisali dve-tri standarnije stvari od oko 3 minuta, ne vise, i njih ce mo izvoditi uzivo. Niko mi nije dao odgovor na pitanje. Oce li biti pesme sa Demongorgona izvodje ne uzivo? Quote
Vermis Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Nismo najbrzi i najbolji bend,al smo zato NAJGRDJI!!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Nismo najbrzi i najbolji bend,al smo zato NAJGRDJI!!!! hahahahahahahhahahahahha!!!hailz to Bethor! Quote
kraath Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 nemam pojma kako ce sada da zvuci bethor, ali do sada je definitivno bio najagresivniji. Iskreni black metal. Slava bethor!!! Quote
Recommended Posts