Hornburg Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 E sad za koji dan dolaze nove ultra dobre vesti...napisace mo ih Mikica ili ja ovde na forumu kad za to dodje vreme. Quote
CountessBathory Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Uvek Bethor, nikad Interfector! Kako ide ono? Sve cu ve izedem... Quote
Bethor Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Na majci pise ono sta godzila kaze kada dodje u Mladenovac.A to je"SVE CU VE IZEM U DUPE VE JEBEM". Quote
Bethor Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Posle 13 godina sviranja Bethor vise nije demo bend.U zadnjih par dana sam pregovarao sa jednim Austriskim izdavacem. Demogorgon ce izaci pod njihovom etiketom.Jos uvek necu otkrivati koji je izdavac u pitanju,malo samo da preciziram sediste im je u Becu.Dogovoreno je i da se objavi novi materijal koji sada uvezbavamo "The monarchy of eternal grimness...de civiate satanni". Moze da se desi da prvi Bethor koncert nece biti u Beogradu vec u Becu. Ovim putem hteo bih da se zahvalim svim ljudima koji su bili uz mene.Takodje i svima onima koji nisu verovali u mene i dali mi snage da istrajem.Tek sada me nista ne moze zaustaviti. Takodje se zahvaljujem Branku Rogosicu sto nije objavio Demogorgon za Rex Records.Tada bi ostao samo mali anonimni srpski bend. Pozdrav ljudi i nedajte da drugi upravljaju vasim glavama. Bethor Quote
Hornburg Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Our Foes Shall Fall O' grim god-king Bethor !!! Quote
Guest nymbus Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 to bethore jebiga najzad da izadjes iz malo srbije i kako je u bg sa black metalom a: Quote
Grobodan Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Posle 13 godina sviranja Bethor vise nije demo bend.U zadnjih par dana sam pregovarao sa jednim Austriskim izdavacem.Demogorgon ce izaci pod njihovom etiketom.Jos uvek necu otkrivati koji je izdavac u pitanju,malo samo da preciziram sediste im je u Becu. Da nije rec o Napalm Recordsu? :? Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 hailz to bethor! "UHVATIO KOBAC PILE PA MU RADI ONO MILE!!!" kad ce nove majice? Quote
Bethor Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Nije Napalm Records u pitanju.Ovo je mislim najsatanistickija izdavacka kuca sudeci po bendovima koje je izdala i koje distribuira. Izdaju iskljucivi najextremniji Black Metal. Quote
Bethor Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 hailz to bethor!"UHVATIO KOBAC PILE PA MU RADI ONO MILE!!!" kad ce nove majice? Nove majce ce biti uskoro samo na ledjima nece pisati UVATIO KOBAC PILE.....VEC SRPKA BLACK METAL MAFIA Quote
Vic Rattlehead Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Stvarno si pretjerao sa tim satanističkim djetinjarijama... :ne: :ne: Quote
Guest nymbus Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 ma samo pici brate slusaj bethor daj mi text od ispod kisnih oblaka posalji ovde kao poruku ako mozes ili kao post ako hoces a: Quote
Grobodan Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Bethor - Ispod kisnih oblaka Stojimo Nepomicni i hladni Dok vetrovi i oluje što dolaze šibaju nasa tela Prosipajuci krv i suze Iz srca i ociju naših Da, mi znacemo Sta je život bio Znacemo i onda kada odemo U neku drugu pricu Tamo... Ispod kišnih oblaka Gde ce na zemlji humke naše izniknuti Još uvek stojimo ovde Išcekujuci kišu Taj plac nebesa Koja su tako vec stara i umorna Ali mi osecamo Mi znamo Da ono sto kiša donosi To je žal nebesa Zbog besmrtnosti svoje... I zaplakaše sada nad nama Koji prolazimo ispod njih Oblaci beli Oblaci sivi I ono crno nebo iza Neoslikane lepote Od žalosti i tuge Dok munje paraju nebesa I zlokobna grmljavina Prati bljesak svetla što oci naše U trenutku spaljuje Mi oci svoje Pred gromovima ne sklopismo Mi lica svoja Ispod kišnih oblaka Ne okrenusmo ka zemlji Jer obecasmo Da i onda kada nas više ne bude ovde Zauvek cemo ocima bledim Na licima vec uvelim Gledati gore Tamo ka oblacima I želeti rosom njihovom Da utolimo zedj vecnu Žedj sumornu Kada nam krvi i suza Ponestane... Jebeno dobar text! Quote
Vic Rattlehead Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Da, stvarno je dobar!!! Bez satanizma, što je još jedan veliki plus. Quote
Guest nymbus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 grave sta bih bez tebe carina si hvala za text Quote
Guest nymbus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 nije los text kako sam mislio ali moze bolje zasada je ok a: Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 uvijek bethor nikad interfector!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 nemote mi bre bethora dirat! Quote
SlaughtererFaca Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Stvarno si pretjerao sa tim satanističkim djetinjarijama... :ne: :ne: ajde teraj se u kurac Quote
Vic Rattlehead Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Nema tog kurca u koji bih mogao da stanem. Ne mogu da vjerujem da se neko sa 27 godina (da li?) pali na satanističke djetinjarije. :ne: :ne: Quote
Vic Rattlehead Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Nema tog kurca u koji bih mogao da stanem. Ono što me zapanjuje da se neko sa 27 godina (da li?) pali na satanističke djetinjarije. :ne: :ne: Quote
Bethor Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Znas li ti nesto drugo da kazes ili samo "preterao si sa satanizmom"? Hail Sathanas. E da nemam 27 godina,u julu punim 29. Quote
Vic Rattlehead Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 To sam rekao za ovog SlaughtererFace. Ja poštujem tvoj rad, ali čovječe, pa pogledaj svoj potpis!!! Strašno... Quote
Recommended Posts