Aurora Calerva Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 "Najbolju muziku Bethor svira, pravo nozem u srce vas dira." Quote
Aurora Calerva Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 "Ustaj, Aurora, zora je - da 'ranimo volove. Ustaj, Aurora, zora svice - da 'ranimo pilice." ....kao sto rekoh - institucija.... Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 "Bethore, ja te volim k'o Isusa Hrista. Bethor je iz Jerusalima. Uvek Bethor, nikad ...." Mislim da svi znamo cime popuniti prazno mesto... Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 "Ja, Bethor sin srpskog pokreta satanista obecavam, i to ponosno, da ce te svi moji fanovi i svi moji sinovi (all my sins) ici pravim putem, Bethorovim putem." Quote
Шöне Мики Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 "Bethore, ja te volim k'o Isusa Hrista. Bethor je iz Jerusalima. Uvek Bethor, nikad ...." ....krst? Ma,Bethor je divljak,moram da nadjem Demogorgon,jer to je KVLT! Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 ....krst? Pitaj Apeirona, mislim da on najbolje zna pravi odgovor! Quote
BLAGOJE Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 vracam se upravo sa puta preko ralje i... Quote
Aurora Calerva Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 (edited) vracam se upravo sa puta preko ralje i... I shvatio si zasto je taj put najiskreniji... Edited April 3, 2005 by Aurora Calerva Quote
Goxy Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 .moram da nadjem Demogorgon,jer to je KVLT! Kult, nego sta najbolji srpski bm album Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ocemo zivu svirkuuuuuu Hocu i ja novi tribute, ali Bethor se uspavao... Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Zaspao u nekom grobu Ah, ne ne... Ja mislim da je njemu mnogo bolje od toga... Quote
Aurora Calerva Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Vodja Bethor nam trenutno muku muci sa zdravljem... Ali jak je on i vratice se ubrzo da nastavi da nas vodi putem iskrenosti... Quote
Nesquik Posted April 14, 2005 Author Report Posted April 14, 2005 Tako je! Ne zvao se on Lorimer, a i ne zove se tako... Moj zemljak bre! Sja.... Quote
Aurora Calerva Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Tako je! Ne zvao se on Lorimer, a i ne zove se tako... Moj zemljak bre! Sja.... Ma on je Silvester... Quote
Bethor Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Lepo ste se vi raspisali.Lako je vama,samo se zajebavate. Dobra je recenzija onog cetrnestogodisnjaka:),pravi covek za recenzije. Nego imacete uskoro prilike da cujete Bathory Tribut (massacre,the return of the darkness and evil,sacrifice,necromancy,total destruction,blood fire death,born for burning,valhala,sadist,dies irae,a fine day to die,call from the grave,equimanthorn,chariots of fire,of doom,hades....) Vokale sam odradio jos samo da nahvatam Vermisa,Nava i Urosa da se to snimi u studiju. A takodje i novi Bethor album je u pripremi i nece biti ritam masina vec ziv bubanj,naravno bubnjar je Uros iz Akroholije.A album ce najverovatnije nositi naziv POTONJA!!! Da me vise ne kritikuju kako je ritam masina sranje.Mada ni Uros nista ne zaostaje u brzini za ritam masinom,tako da ce album biti puno,puno brz,da ne kazem TRU. A ti zemljace Nagase,krstenog imena Djordje,nemoj mnogo da seres!!! Za kraj UVEK BETHOR NIKAD INTERFECTOR!!! Quote
Recommended Posts