Apeiron Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Za kraj UVEK BETHOR NIKAD INTERFECTOR!!! Mogao bih ja stanovitu recenziju da vratim na SerbianMetal.org, a? Nisam cuo najbolje, uvek Bethor...? Poz! Quote
Bethor Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Mogao bih ja stanovitu recenziju da vratim na SerbianMetal.org, a? Nisam cuo najbolje, uvek Bethor...? Poz! Ma uvek bethor nikad mikica izvinjavam se laki Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Mogao bih ja stanovitu recenziju da vratim na SerbianMetal.org, a? Nisam cuo najbolje, uvek Bethor...? Poz! Laki, nemoj ti da pretis recenzijama da ja ne bih pocela da pretim Metal Svet Plusom! I ne diraj mi predsednika!! Quote
Nesquik Posted May 5, 2005 Author Report Posted May 5, 2005 Samo se ti zajebavaj Laki....al' nemo' posle da se cudis kad padne jos jedan tribute, hehe Quote
Aurora Calerva Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 He, nece on dobiti tribute nego 4 strane u Metal Svet Plusu!! I to bez cenzure!!! Quote
Apeiron Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 He, nece on dobiti tribute nego 4 strane u Metal Svet Plusu!! I to bez cenzure!!! Vidi ti vidi, ovog mog harema i ponasanja pojedinih pripadnica istog. Tvoj 4 strane special za Metal Svet Plus je zastareo. Moras prvo procitati neke knjige vezane za novinarstvo. Aktuelnost, najbitnija stavka Hah, uz to, nemas ni fotografije, tako da sve to moze da se opovrgne kao jedna velika izmisljotina. Poz! Quote
Aurora Calerva Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Vidi ti vidi, ovog mog harema i ponasanja pojedinih pripadnica istog. Tvoj 4 strane special za Metal Svet Plus je zastareo. Moras prvo procitati neke knjige vezane za novinarstvo. Aktuelnost, najbitnija stavka Hah, uz to, nemas ni fotografije, tako da sve to moze da se opovrgne kao jedna velika izmisljotina. Poz! Harem? Zar se nismo ono bese razveli na promociji MR-a?? A to o cemu ti mislis da bih ja pisala je nikad ne bih obelodanila (nisam bas tolika stoka) ali zato se da nabaviti dosta materijala... Sacekaj ti samo da ja pobegnem iz ove Srbije da ne biste mogli da me jurite vilama i grabuljama kad se to cudo pojavi! I Laki pazi kuda hodis...Mozda i nisi sam na tom putu! Quote
Apeiron Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Harem? Zar se nismo ono bese razveli na promociji MR-a?? A to o cemu ti mislis da bih ja pisala je nikad ne bih obelodanila (nisam bas tolika stoka) ali zato se da nabaviti dosta materijala... Sacekaj ti samo da ja pobegnem iz ove Srbije da ne biste mogli da me jurite vilama i grabuljama kad se to cudo pojavi! I Laki pazi kuda hodis...Mozda i nisi sam na tom putu! Razveli, a? Dooooobro onda. Nego, ako nisi mislila da pises o TOJ temi, imas moju dozvolu da pises o cemu god hoces. Moze i iz Srbije, ne moras bezati u Skandinaviju Poz! p.s. Sam sam ja na svom putu. Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Ali znas da te ipak na kraju volim najvise na svetu... U zivotu - danas... Volim te cak i vise od Bethora i Koksija zajedno!!! Quote
Ivan_Creed Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Bethor je kralj black metala.. Ja nikad nista bolje u zivotu nisam cuo.. mogu ovi iz Dimmu Borgira i Emperora da mu puse svi redom.. (i ja bih stao u red) A posebno mi se sviDZa njegov personality i styling... Uzgred, jel istina da postoji epski sukob Bethora i Kozeljnika? Pozdrav, vas neobavJesteni fan(attic) Ivanche Draganche! Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Uzgred, jel istina da postoji epski sukob Bethora i Kozeljnika? To su lazi! Klevete!! A ako se samo dogodi da ja nisam u pravu, obojicu cu da bijem!!!! Quote
Ivan_Creed Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Gde je Bethor? Nema ga ni da se javi... Quote
Aurora Calerva Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Da vratim temu na prvu stranu Bethoreee, vrati seee, fanovi tvoji ne mogu bez tebeee Quote
Ivan_Creed Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Stvarno ne mozemo... nije mi ni pisao... Mora da ucestvuje u nekoj opasnoj borbi... Quote
Џрк Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Bethor je naš vođa... a vi ste njegovo stado onda,je li? Quote
Џрк Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Meeeeeeeeee dobro,a kd ce onda da padne zrtveno klanj(anj)e? Quote
Aurora Calerva Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Za to se obrati čoveku koji se krije iza lažnog imena Mikica... Quote
Џрк Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Za to se obrati čoveku koji se krije iza lažnog imena Mikica... aaaa...znaci pravo ime mu je Bethor Vozd od Mladenovac? Quote
Aurora Calerva Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Uh, mudrih li reči što dolaze od našeg vođe... Quote
Ivan_Creed Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Javio mi se Bethor - sve je ok, skuplja energiju za dalji rad! Darknes suraunding mi! Quote
Џрк Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Darknes suraunding mi! To! Pisi kao sto govoris,citaj kao sto je napisano! Quote
Recommended Posts