Jump to content

Recommended Posts

Posted
e mikice, kad vec znas te jezike pliz reci mi kako se na enohijanskom kaze "moz ga duvas, el ti jasno?"

biggrin.gif

e zemljak ne bi ti bio kada nesto glupo ne bi pitao

Posted (edited)

ok, kada budem izdao babu i dedu. drzim te za rec. i videcemo dal ce biti nikad :-P biggrin.gif

ok zemljak,dok ti budes izdao taj album ja cu ti prevoditi ne samo na enohijanskom vec cu nauciti sve jezike laugh.gif

Edited by Mikica
  • 1 month later...
Posted
pivopije.gif

Ugovor je potpisan,kao sto to obicni biva nikada se rokovi ne mogu ispostovati.

Album je prosle nedelje pusten u stampu,ocekujem da ce ove nedelje napokon biti u Mordoru. pivopije.gif

Posted
Cena diska je 450 din.moze i preko mene

e i meni se povraca vise majke mi.....rekao sam to i na MH forumu , i nasao se neki idiot koji je rekao da treba mejnstrimvati metal i da je LC pogodna za to i kako je lepse videti lacuni u svakom broju i na nsalovnoj nego amon amarth i cannibal corpse wallbash.gif

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Nisu svi iskreni i zli kao Bjethor!

Slava Bjethoru!!!!!!!!! icon_rockdevil.gif I neka Bjethor 'deflorise' gospodjicu Skabiju iz Lakune Koil.... :3/\0: pokazace on svoj hammer... ph34r.gif

Mikice, kako stoji situacija sa grupi ribama?? icon_wink.gif

Kad budem u kraju, javicu se ako treba da se svira na gitarama... skidam polako tvoje pesme... ph34r.gif Ima dosta da se uci, ali polako, i pocecemo siriti blasfemiju i razdor.. ph34r.gif

:Bethore_daj_nam_mudrosti:

Edited by Ivan_Creed