behemoth Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 pusti ga, poludeo je od posla x] mislio je na lozu XD Quote
Bethor Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 pusti ga, poludeo je od posla x] mislio je na lozu XD bolje poludeti od posla nego od ucenja Quote
behemoth Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 kontam da ne pricxasx o meni :] juce sam bio do faxa (owai put trezan) i nisam mogo da nadjem studentsku sluzbu XD Quote
Bethor Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 (edited) kontam da ne pricxasx o meni :] juce sam bio do faxa (owai put trezan) i nisam mogo da nadjem studentsku sluzbu XD vidis da je bolje kada pijes,nadjes iz prve sta ti treba. sledeci put kada ides na fax ponesi pljosku i ovako da se namrstis isto i ja bolje vozim kada sam pijan od Bga do Ml stignem za 15 minuta Edited February 21, 2007 by Mikica Quote
behemoth Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 jbg ta zgrada cxudno izgleda kad si trezan XD a i nesxto su menjali S:jebem im ja mater :] kazem ja da se bolje wozi kad si pijan :] samo nemoj da pijesx dok wozis, da ti se ne prospe, greota :] Quote
Bethor Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 jbg ta zgrada cxudno izgleda kad si trezan XD a i nesxto su menjali S:jebem im ja mater :] kazem ja da se bolje wozi kad si pijan :] samo nemoj da pijesx dok wozis, da ti se ne prospe, greota :] zgrada mutant kada sam mogao da vozim onu motku sa rogovima po celom Bgu mogu da vozim i da pijem,nece da se prospe Quote
behemoth Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ili moj mozak mutira pri poseti iste S: XD motka sa rogowima je kvlt bre XD cuti niko nas nije poxapsio X))) Quote
Narsil Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 i na kraju smo se dogovorili oko loze? a zhito cje lichno mikica da sprema :):) Quote
behemoth Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ma laki je bre zaduzen za pune stomake XD Quote
Bethor Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ili moj mozak mutira pri poseti iste S: XD motka sa rogowima je kvlt bre XD cuti niko nas nije poxapsio X))) da to je ta rogata motka da je interventna naisla stvarno ne znam sta bi rekli rogata motka hoce malo da se provoza ti mutiras mutira zgrada pa nikako ne mozete da se nadjete Quote
Narsil Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ma laki je bre zaduzen za pune stomake XD ma ja samo da jedem , ne zanima me ko cje da pravi Quote
Shores Of Antartica Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ja glasam da Laki donese zito a Bodom rakiju. Ja castim Bodom placa Quote
Aurora Calerva Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ma ostavite Lakija bre na miru! Predsednice, urgiraj! Quote
Bethor Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ma ostavite Lakija bre na miru! Predsednice, urgiraj! Ok Laki ce da donese rakiju i zito.Moze on to.Nije to obican Laki to je Swarc Laki Quote
Aurora Calerva Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ccccc... Ma ofarbacu vas sve u roze Quote
Shores Of Antartica Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ok Laki ce da donese rakiju i zito.Moze on to.Nije to obican Laki to je Swarc Laki Postoji rizik da ne popije sve na putu ovamo Bolje da je kupi ovde, mada opet Banjalucka lozovaca opet zvuci mnogo dobro... Iole Bethore kad ce svirka neka? Quote
Narsil Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 ja cju doneti rakiju ,a laki ili mikica neka donesu zhito! a mogu i neke chvarke ako nije problem :):) Quote
Bethor Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 ja cju doneti rakiju ,a laki ili mikica neka donesu zhito! a mogu i neke chvarke ako nije problem :):) ok nije problem,a ti ponesi shator kada ce svirka?nemam pojma? Aurora ne farbaj Lakija u roze nece nam doneti zito Quote
Narsil Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 pa dobro kako smo krenuli , mozhemo i neki roshtilj da obrnemo ? :) Quote
behemoth Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 nisam siguran samo da cemo moci unutra, al mozemo ispred da rostiljamo XD Quote
Narsil Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 pa nisam ni mislio da roshtiljamo unutra ili bolje ja da donesem malo domacje kobaje Quote
Aurora Calerva Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Aurora ne farbaj Lakija u roze nece nam doneti zito Necu Lakija, nego cu vas nastavite li da ga terorisete To samo ja smem A nikakva vam je to akcija bez KUBIKA. Za detalje, pitajte slobodno Nebojsu Quote
Bethor Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Necu Lakija, nego cu vas nastavite li da ga terorisete To samo ja smem A nikakva vam je to akcija bez KUBIKA. Za detalje, pitajte slobodno Nebojsu ne farbaj nas necemo biti tru nebojsu i ne poznajem i ne priznajem samo Lakija domaca kobaja,rostilj,rakija,zito pa ako ovako nastavimo napravicemo open air festival Quote
Narsil Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 zashto da ne ? :) kad popijemo tu rakiju ionako necjemo znati gde smo , tako da je svejedno gde cjemo i kako cjemo :):) Quote
behemoth Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 ja sam cxuo da ce na owom openeru 16tog swirati zyklon i astarte S: Quote
Recommended Posts