Jump to content

Recommended Posts

Posted
ko je bre owaj mikica i sxto spamuje na temi o betoru x)

ja sam cxuo da je betor upotpunio bend naprawiwsxi ol star srpske metal scene i da ce sad da blasfemisxe owim nasxim prostorima uz podrsxku mladog benda Jarac x]

Nije valjda to onaj Jarac koji je davno svirao dok ih obezbedjenje nije izbacilo i ciji je kultni snimak jedno vreme kruzio svuda? :pivopije: Ako jeste, takva se svirka mora ispratiti jos boljom rakijom :mrgreen:

Posted
Nije valjda to onaj Jarac koji je davno svirao dok ih obezbedjenje nije izbacilo i ciji je kultni snimak jedno vreme kruzio svuda? :pivopije: Ako jeste, takva se svirka mora ispratiti jos boljom rakijom :mrgreen:

To je taj jedan jedini Rogati Jarac :)

Mi naspamovasmo ovu temu ko ludi, ovaj neki Mikica ne zna ni Inglis da spikuje :)

Posted
a ja da naprawim tribute to bethor i zgrcem gomilu para sa 202jkom x]

moze i sve pare sto dobijete zadrzite za sebe :)

mozete da obradite bilo koju pesmu ,pocnite od zadnjeg albuma to je najlakse :bigblue:

Posted (edited)
Ko je Bethor? Da li taj covek uopste postoji? ;)

postoji,to je utvara koja progoni crnog lakija :)

Edited by Mikica
Posted
Par puta sam preslusao Bethor, ovaj novi Bathory Tribute (courtesy of Meho) - jaoj, kako vi kidate, przite i ujedate. Mnogo gadno i prljavo, jednom recju odlicno.!!!

pa trudili smo se :muzicar:

hvala :pivopije:

Posted
Toliko ste se trudili da ste ostali trudni :P

'Alo Bethore, rekoh ti ja nesto! Ja sam jedina osoba koja sme da terorise Nebojsu, zato psssst da ne bi ostao bez vestica ;)

Ako se vestice dovode u pitanje onda se cuti,trebace par komada,cisto da znas i obezbedis :rockdevil: