Bethor Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Ja baš hoću da imenuješ te smorove na našoj sceni. He,he...cim mene nema odmah neka svadja Quote
Darken Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Vidite Sad Cime Se Nash Mikica Bavi.Pored toga Sto Je Muzicar On Je I Demon! Quote
Agarth Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 E ovo je ludilo stvarno! Nikad bolja slika postovana na ovom forumu! Slushao sam neke Bethorove tribute... majko moja... Quote
Darken Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Mislim Da Ce Citaocima Biti Zanimljivo Da Znaju Da Je Bethor Pre Par Dana Uradio TRIBUTE MRTVOJ DECI! Morbidna Klavirska Muzika Sa Decijim Vokalima Koji Preklinju Da Se Vrate Medju Zive.Pominju Se I Neki Abortusi.... Quote
Bethor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ok Laky ali ja nisa, otvorio temu "Tribute mrtvoj deci". Uskoro ti saljem tribute Interfector 4 na nemackom je,a kao bonus uz njega ide i tribute 5.Ovaj peti je zavrsen. Quote
ThyRaven Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Sta se desava sa Demogorgonom?!? Hocemo KeC!!!!! Satano pomozi mi......volimo teeee!!! Quote
Darken Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Laky Mi Zatvorio Temu O Mrtvoj Deci! Sledi Tribute. Quote
Apeiron Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 (edited) Nemoguce se boriti sa ovim nenormalnim likovima... svako zatvaranje teme - odmah tribute Edited April 8, 2004 by Apeiron Quote
Darken Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Nemoguce se boriti sa ovim nenormalnim likovima... svako zatvaranje teme - odmah tribute Pa Ako Vec Imam Vremena,Materijala,Inspiraciju I Uslove, Sto Da Ti Ne Napravim Tribute? Pitaj Bethora Kakav Tribute Pravim Umem Da Skrojim. Quote
Guest nymbus Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Lepe slicice samo da cujemo demogorgon Quote
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Ortak mi je pustao nesto...Pazi ok su ali su mi malcice nekako teski...svidja mi se Ispod Kisnih oblaka....Super text.A i pesma naravno. Quote
Bethor Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 (edited) Ortak mi je pustao nesto...Pazi ok su ali su mi malcice nekako teski...svidja mi se Ispod Kisnih oblaka....Super text.A i pesma naravno. Mala ispravka.Demogorgon je moj poslednji album kao One-Man bend,tako da ne treba govoriti u mnozini . A Bethor kao petoclani bed ce uskoro zavrsiti snimanje albuma. Edited April 14, 2004 by Mikica Quote
Alchemy Rose Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 (edited) Mala ispravka.Demogorgon je moj poslednji album kao One-Man bend,tako da ne treba govoriti u mnozini . A Bethor kao petoclani bed ce uskoro zavrsiti snimanje albuma. Ok mislila sam na to,ali sam se zajebala oko formulisanja...Sorry... Malcice si mi nekako....hm....uh.....jak.... I da ko napisa one textove POMOZI MI, ĐAVOLE ...KOLJI, SPALI, UBIJ? Edited April 14, 2004 by Jovana_G Quote
Bethor Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ok mislila sam na to,ali sam se zajebala oko formulisanja...Sorry... Malcice si mi nekako....hm....uh.....jak.... I da ko napisa one textove POMOZI MI, ĐAVOLE ...KOLJI, SPALI, UBIJ? Te tekstove je pisao bivsi basista Gothmog.To je bilo za zajebantski materijal Jevanjdjelje Po Mikici. Quote
Orchid Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ok mislila sam na to,ali sam se zajebala oko formulisanja...Sorry... Malcice si mi nekako....hm....uh.....jak.... I da ko napisa one textove POMOZI MI, ĐAVOLE ...KOLJI, SPALI, UBIJ? Jaoj daj pored zivog Marka Miranovica ti se nabacujes Mikici... Au devojko kako si......nisi normalna Quote
Alchemy Rose Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Jaoj daj pored zivog Marka Miranovica ti se nabacujes Mikici... Au devojko kako si......nisi normalna Jao kako glupih postova ovde ima...ako nemas nesto pametno da kazes 'ajde bezi...Niko se ovde nikome ne nabacuje. Stvarno si maloumna... Quote
Bethor Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Jaoj daj pored zivog Marka Miranovica ti se nabacujes Mikici... Au devojko kako si......nisi normalna He,he,he...kakvih ovde debila ima.Ovde se govori o muzici. Quote
kurva666 Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Šta reći....? Bethor je mnogooo jadan bend. Članovi benda su apsolutni paćenici svi do jednog. Pa kako da i bend bude bolji!? Nemaju veze sa sviranjem, textovima i životom. Savet: Povucite se iz muzičkog sveta za vaše dobro i dobro naših ušiju Quote
Bethor Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Šta reći....? Bethor je mnogooo jadan bend. Članovi benda su apsolutni paćenici svi do jednog. Pa kako da i bend bude bolji!? Nemaju veze sa sviranjem, textovima i životom. Savet: Povucite se iz muzičkog sveta za vaše dobro i dobro naših ušiju He,he...koliko je nasih bendova u toku ove godine izdalo album za stranog izdavaca? Ko vas jebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bethor Quote
Bethor Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Šta reći....? Bethor je mnogooo jadan bend. Članovi benda su apsolutni paćenici svi do jednog. Pa kako da i bend bude bolji!? Nemaju veze sa sviranjem, textovima i životom. Savet: Povucite se iz muzičkog sveta za vaše dobro i dobro naših ušiju Jos nesto sam zaboravio.Koji je nas najbolji magazin?Da nije tu jos jedan clan benda BETHOR? he,he,he.... Quote
kurva666 Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Jos nesto sam zaboravio.Koji je nas najbolji magazin?Da nije tu jos jedan clan benda BETHOR? he,he,he.... Koji je majke ti? Prosvetli me! Jadna Satana što ima ovakve predstavnike ovde Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 alo kurvo mani se glupiranja i nastavi da guras tu tutu mozda upali,ako ti se ne svidja cuti! Quote
Hornburg Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Šta reći....? Bethor je mnogooo jadan bend. Članovi benda su apsolutni paćenici svi do jednog. Pa kako da i bend bude bolji!? Nemaju veze sa sviranjem, textovima i životom. Savet: Povucite se iz muzičkog sveta za vaše dobro i dobro naših ušiju Kakav bezvezan post ! Neki ljudi zaista imaju vremena za bacanje... Quote
Recommended Posts