Imenjak Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 jel' to neka radio stanica...??? ne dobijam???!!??? Quote
Candice Night Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 ne dobijam???!!??? Bas cudno! Bas cudno! Ako je slash baja ja se ubijem! On je ruzni cupavi majmun, aj to, al' sto ne zna da svira.....! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Bas cudno! Ako je slash baja ja se ubijem! On je ruzni cupavi majmun, aj to, al' sto ne zna da svira.....! Hej,hej,hej Malo ga i ti pretera Candy.Nije on toliko los,sto kaze Mustaine nije vazno dali je on svirao vec dali je on komponovao. Quote
Candice Night Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Hej,hej,hej Malo ga i ti pretera Candy.Nije on toliko los,sto kaze Mustaine nije vazno dali je on svirao vec dali je on komponovao. Pa onda je blam ako ume da iskomponuje, a ne zna da svira! Mada kolike su sanse da iskomponujes nesto sto ne mozes ni da odsviras! Nije mi jasno! Ali idalje je majmun! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Pa onda je blam ako ume da iskomponuje, a ne zna da svira! Mada kolike su sanse da iskomponujes nesto sto ne mozes ni da odsviras! Nije mi jasno! Ali idalje je majmun! Mozda ne odsvira tako cisto a mozda su sve to tracevi. A za majmuna,pa malo zbog kose. P.S.Ako mi jos neko kaze "Slash" ja cu mu j.......... (zna se na koga ja mislim) Quote
Imenjak Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Mozda ne odsvira tako cisto a mozda su sve to tracevi. A za majmuna,pa malo zbog kose. P.S.Ako mi jos neko kaze "Slash" ja cu mu j.......... (zna se na koga ja mislim) ma nemojte se tripovati, on iskomponuje u cakewalku a ja snimim album, prosto i jednostavno! zar vam to nisam ranije razjasnio?!??! Quote
Dragana Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Ako je slash baja ja se ubijem! On je ruzni cupavi majmun, aj to, al' sto ne zna da svira.....! ccc kako mozes toliko da ne volis Slash-a, sram te bilo Quote
Марија П : Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Ajde ono ruzni jos i nekako, ali ono ne zna da svira Ko je to odvalio? Quote
Candice Night Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Mozda su sve to tracevi, a mozda i ne, ali ja imi pravo da mrzim necije sviranje i da ga nepostujem isto koliko ga ti volis i postujes! Tako da je on za mene idalje 0! Quote
Imenjak Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Mozda su sve to tracevi, a mozda i ne, ali ja imi pravo da mrzim necije sviranje i da ga nepostujem isto koliko ga ti volis i postujes! Tako da je on za mene idalje 0! e zbog ovoga ti otkazujem posao bodyguarda poZ! Quote
C.A_R.I.A. Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 tjah,sto se mene tice,nikada necu zaboraviti jedan od koncerata koje je 3k pustao puno puta svojevremeno.gunsi u francuskoj i jsdnu scenu gde slash svira gitaru ali toliko "spustenu"... da izgleda bas ko baja.... a kamera ga hvata odole... nesto mi se cini da je covek naucio da svira dok je radio kao bebisiter,tj svirao je gitaru svojih gazdi..ako se ne varam ??!? tj ako me nisu slagali Quote
Imenjak Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 tjah,sto se mene tice,nikada necu zaboraviti jedan od koncerata koje je 3k pustao puno puta svojevremeno.gunsi u francuskoj i jsdnu scenu gde slash svira gitaru ali toliko "spustenu"... da izgleda bas ko baja.... a kamera ga hvata odole... nesto mi se cini da je covek naucio da svira dok je radio kao bebisiter,tj svirao je gitaru svojih gazdi..ako se ne varam ??!? tj ako me nisu slagali Quote
Candice Night Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 e zbog ovoga ti otkazujem posao bodyguarda poZ! Quote
Imenjak Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 nemoj da se sekiras, nacices ti novi posao, neko ce te angazovati, dobra si bila ali medju nama nije bilo i nece biti fluida tako da moram da te otpustim! Quote
Candice Night Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 nemoj da se sekiras, nacices ti novi posao, neko ce te angazovati, dobra si bila ali medju nama nije bilo i nece biti fluida tako da moram da te otpustim! Siso Quote
Candice Night Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Jel si jos high? Pomalo! A tugujem! Dobila sam otkaz zbog slesa, sad ga jos vise mrzim! Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
VampireBlues Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 Pomalo! A tugujem! Dobila sam otkaz zbog slesa, sad ga jos vise mrzim! Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ja tju da te unajmim Quote
Candice Night Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 , oces dodes kod mene da krecimo? he,he! Ma covece nije mi jasno sto ti tolko volis slesha? Quote
VampireBlues Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 , oces dodes kod mene da krecimo? he,he! Ma covece nije mi jasno sto ti tolko volis slesha? ja najvise na svetu volim Vaia...a Slash..jbt svidja mi se kosa...i guza salim se,neam pojma volim gunse inace pa je i on u paketu... sto ga ti toliko mrzis?Nemoj da odgovoris na ovo.. :uhoh:OTJU DA KRECIM!!!!! Quote
Candice Night Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Pa zato sto ne svira, mada mozda je to trac, ali jbg, gotovo smucio mi se. a ja od Gunsa volim (volela sam) jedino Axl-a, klavir mi se zove po njemo, pa jbg ne mogu sad da ga mrzim, inace Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr P.S. Svrati! He! E pa i ja ooooooobozaaaaaaaaaavam Vai-a, kul! Quote
vudun Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Odgovorno tvrdim, da "Sweet Child Of Mine" ima najbolju solo deonicu ( barem sto se tice Rock muzike). Inventivan jeste, ali ne moze se stavljati u istu kategoriju sa Vai-jem, Satrijanijem, Polandom, Fridmanom i dr. Urotsukidoji! Quote
Dragana Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Dobro tvrdis, ali za ovo drugo se ne slazem Quote
Candice Night Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 kako mislis da sa svim tim likovima stavis Slesha, ni po visini ne moze, a kamoli po sviranju! Quote
Recommended Posts