Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovu temu treba prvo zakljucati...ostaviti je tako nekoliko nedelja...da ovi spam-eri dobiju cir na zeluDcu a onda je u velikom stilu zatvoriti...i traziti titulu priesta za izuzetna dostignuca u nauci... icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_spava.gif

Posted
savrsenstvo svih savrsenstava na planeti....ahhhh musik19.gif

icon_biggrin.gif Gle sad pa ovu! icon_smile.gificon_smile.gif Qmo ko te pustio iz kaveza? icon_smile.gificon_smile.gif

Dugo te nije bilo..........elem,Bloody Ana ima jednogod najdlakavijih primera coveka nase istorije... icon_smile.gificon_smile.gif

Nja icon_biggrin.gif

A Slash je pa..................SLASH......... wub.gifwub.gifwub.gif

Posted

Znam da ce mnogi da me mrze posle ovoga ali bas me briga .

Ne volim ga a ne volim ni Guns " N' Roses !

( Samo da me zena ne vidi sta sam napisao , ubice me ! laugh.gif )

Posted
Znam da ce mnogi da me mrze posle ovoga ali bas me briga .

Ne volim ga a ne volim ni Guns " N' Roses !

E pa covek, zajebo sise, mnogi ce da te obozavaju veruj mi!!!! biggrin.gif

Pa Slash-u bas stoji da je ovca, onako sa onom rundavom kosom i onom mekecom facom! icon_biggrin.gif Lepo su ime smislili, njemu stoji...

Aj dobro, znam da sam preterala, evo, necu vise da ga pljujem, toliko...

Posted
icon_biggrin.gif Pa niko nikad nije rekao da ne lici na ovcu icon_biggrin.gif Ali to nas dovodi do toga da moja drugarica Ritchie isto lici na ovcu icon_biggrin.gif Jel da Candice?Ili sad lici na Coverdalea?Ono sto je rekao(da ce da se ofarba da bi izgledao kao C.)je ostavilo snazan utisak na meene icon_smile.gif
Posted (edited)

e, ova moja sestra se opet ulogovala, pa sam postovala u njeno ime no.gif

Edited by vida
Posted

Ja nebih...koji ce mi ku#ac 80 Les Paul-ova icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...meni bi bio dovoljan samo jedan LP cisto radi reda...ali bih zato imao mali milion "custom" gitara napravljenih po mojoj zelji...e to je dojaja icon_rockdevil.gif ...i mozda jedan Ibanez signature model icon_smile.gif